Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alex, kciuki mocno zaciśnięte. Wytrzymajcie dzielnie w szpitalu i wyeliminuje te brzydkie kupki. A jak teraz? Już lepsze robi?
Dasz radę mamo 😘
Domi, nie załapałam się na wykropkowany post. Pewnie był o karmieniu piersią jak się domyślam.
Już dziewczyny pisały, ja Was wszystkie podziwiam i sama się zastanawiam jak ja ogarnę tego mojego Stasia... Te karmienia, kupy, brzuchy. Przecież nie mam o tym pojecia.
A co do wybierania mebli do domu i gustów chłopów to ja mojemu pokazuje trzy opcje które mi się podobają i on wybiera z tych trzech 😂😂 i każdy wybrał co mu się podobało i wszyscy zadowoleni.tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark to ja wrzucałam przepis na pizze z patelni.. Przepyszna i prawda da się najeść.. Ledwo pół pizzy zjem..
Zazdroszczę że możesz sobie poszaleć z meblami u Nas niestety mąż nie wie czego chce..
Domi też nie złapałam się ale przypuszczam że chodzi o powrót do karmienia. Wiesz że to realne. Nawet moja położna mnie zachęcała żebym spróbowała ale niestety moje dziecię wolało butelkę.. Mleko może pojawić się nawet jak nie karmiło się przez pół roku.. Życzę Wam powodzenia😘tere-fere lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi nie wiem co się dzieje, tylko się domyślam 😉😚
Alex ja wyeliminowalam białko krowie, orzechy i cytrusy. Na początku nie umiałam się ogarnąć, bo nabiał i jajka to główne składniki moich śniadań. Ale można na spokojnie. Nie chodzę głodna 😉
Magda nieobecność usprawiedliwiona 😚 zdrówka dla męża! -
Na razie tutaj w szpitalu nie mam możliwości kombinowania z jedzeniem ;/ mąż mi kupił wczoraj gotowy obiad w bufecie to jajko na pewno tak było do panierki z kotleta. A na śniadanie i kolację mam serki topione ;/ w domu będę cudować. Tutaj ani wyjść do sklepu ani nic. Mąż nie ogarnie na bank. Może dzisiaj wyjdziemy to od razu na zakupy jakieś. Bez wszystkiego... obawiam się że na takiej gównianej diecie to mi pokarm zaniknie ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, na pewno pokarm Ci nie zaniknie. Nie martw się tym. Znajdź fajne przepisy bez tych składników których nie możesz i na pewno szybko opanujesz dietę.
Organizm potrzebuje dwóch tygodni żeby się przyzwyczaić do nowych nawyków także nim się nie obejrzysz a już będziesz miała wszystkie przepisy głowie 😊😊
Ja właśnie siedzę w Medicover na obciążeniu glukozą. Mam nadzieję, że nie wyjdzie mi ta paskudna cukrzyca -
nick nieaktualny
-
Kuś Nona kuś, chłopskie fochy najgorsze.
O Magda jak chory facet to Ty masz w domu sytuację kryzysową 😝 szybkiego powrotu do zdrowia 🤞
Domi ja przeczytałam jeszcze w nocy jednym okiem przed zaśnięciem, popieram i trzymam kciuki, dasz radę! 😊Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, powiedz chłopu żeby nie kisił armii tylko się z Tobą podzielił 😊😊😊
Kark, mój też czasami mówi że nic mu się nie podoba z tego co pokazuję to wtedy dyskutujemy. Ale to naprawdę rzadko.
Trafił mi się taki naprawdę "męski" egzemplarz czyli mało przyziemnych spraw zajmuje jego głowę a złożenie ma że jak ja będę zadowolona to on też będzie spał spokojnie 😊😊😊😊
Dzięki za kciuki. Wcale nie takie fatalne to wypicie glukozy. Dobrze się czuję.
Tylko mam nadzieję na prawidłowy wynik.
A jutro idę sprawdzić czy ta szyjka się skraca czy nie.
Nikodemko, a Ty kiedy się zdecydowałaś robić?