Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Laura się dzisiaj popsuła i o 1 jadła, ale tak mega szybko;) później 7.25
Teraz na razie się bawi ale pewnie odleci;) wczoraj calutki dzień przespała, z przerwami na karmienie i krótką aktywność. Aż się martwiłam co z niąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Właśnie tak Szczęściaro pobierają w razie wcześniejszego porodu.
Zadzwoniła teściowa, po 3 miesiącach chce przyjeżdżać i pomagać. Mówię, że jutro to akurat muszę jechać do szpitala, bo chcieli skontrolować krew i USG po 2 dniach i wyprosiłam, że mnie nie zostawią na oddziale i po prostu już się umówiłam z moją mamą. To się obraziła, bo mamy już jej dać odpowiedź czy ma przyjeżdżać. Bo pewnie miałam się rzucać do stóp, że jaka to jest fantastyczna, że chce pomóc. Ja pi... Nie zostawię na 5 h dziecka z obcą w zasadzie dla niej osobą, która nie wie jak robić mleko, jak ją uspokoić i w ogóle, bo widziała małą raptem 3 razy po 2 h.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Właśnie tak Szczęściaro pobierają w razie wcześniejszego porodu.
Zadzwoniła teściowa, po 3 miesiącach chce przyjeżdżać i pomagać. Mówię, że jutro to akurat muszę jechać do szpitala, bo chcieli skontrolować krew i USG po 2 dniach i wyprosiłam, że mnie nie zostawią na oddziale i po prostu już się umówiłam z moją mamą. To się obraziła, bo mamy już jej dać odpowiedź czy ma przyjeżdżać. Bo pewnie miałam się rzucać do stóp, że jaka to jest fantastyczna, że chce pomóc. Ja pi... Nie zostawię na 5 h dziecka z obcą w zasadzie dla niej osobą, która nie wie jak robić mleko, jak ją uspokoić i w ogóle, bo widziała małą raptem 3 razy po 2 h.
Ja to juz jestem chora na sama mysl,ze w ogole bede musiala jej dziecko pokazac hahah
Wczoraj dzwonila do starego bo mial urodziny i powiedzial jej ,ze bedzie miala wnuczke ( to,ze w ciazy jestem wiedziala ale nie wiedziala co bedzie )
Jej reakcja byla cudowna hahha
Co wnuczka?? eeeeeee nie mogles syna zrobic ...
Wyszlam z pokoju
Moje dziecko bedzie mialo 1 babcie i 1 dziadka
Amen -
Lami moja córka prawie 3 lata i z teściową ani razu nie została a co dopiero takie maleństwo.. Jak chce zobaczyć się z wnuczketo niech przyjedzie w weekend a nie pcha się w tyg😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 09:49
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti jestem w szoku że tacy ludzie jeszcze istnieją🤪🤪 Tak długo walczyłaś o tego skarbca w brzuszku a jeszcze Ci babsko powie.. Nosz kurwica bierze jak coś takiego słyszę..
Tak samo moja mama wczoraj pyta o imię. Mówię jej ze bedzie Szymuś a ona nie mogłaś inaczej dać na imię.. Cos na A.. Nosz cholera mnie bierze jak słyszę takie coś😒😒Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro ja gbs robiłam w 35 tc i nie zdążyłam odebrać wyniku , wiec dostałam antybiotyk na wszelki w . Wiec lepiej chyba wcześniej niż za poźno 😉 U ciebie już 32 tc 😱Szybko to zleciało. Zaraz rodzisz !
Alex twoja "popsuta" nocka to marzenie większości mam 😂 Ale ja z H . Tez nie mogę narzekać. Jak zaśnie o 20.30/21 to śpi do 4/5 zje i jest szansa ze jeszcze śpi. Mysle , ze Dzieki temu, ze nie wybudzalam na karmienie...
Przedszkolanko , ja mam wszystkie trening hehe volume tez mi się spodobał , z gumami wcześniej ćwiczyłam ( jak u chody nie było)z YouTube z Agata Zając
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przymierzam się do zakupu nebulizatora. Ale tego jest tyle. Czytałam dużo różnych artykułów i coś nadal nie umiem się zdecydować.
Macie dobry nebulizator godny polecenia? Tylko nie inhalator. Tak żeby była pełna maska, żeby można było podawać leki.
Cena bez znaczenia, chciałabym kupić coś naprawdę porządnego na lata. Żeby można było podawać leki małemu dziecku ale i dorosłemu -
talku wrote:Beti, moja teściowa ciągle pyta "a może to jednak dziewczynka?". Zaczęło mnie to wkur**** więc nie uczestniczę w rozmowach telefonicznych ostatnio.
Sama ma trzech synów . Chyba ma kompleks.
Trzeba to olać. -
Hahaha, Beti, ale dowaliła do pieca, jakby mieszkała w Krakowie, to już bym ją zgłosiła, że zakopciła i zasmrodziła 😂
Ja dziewczyny serio nie miałabym nic przeciwko jakby wpadła w tygodniu i wyszła z małą na spacer i dała się po prostu małej poznać, bo zawsze jakieś wtedy mogę kartony rozpakować na spokojnie, albo milionowy raz umyć podłogę z pyłu. Ale jak ostatnio zaczęła małej opowiadać, jak to babcia ma daleko dlatego nie przyjeżdża, no ja pitolę. Ma pociąg całe 20 minut plus autobus z dworca 10 minut. Moja mama z miasta jedzie z 2 przesiadkami ponad godzinę i jakoś jej to nie przeszkadza wpaść popołudniu.
Ale nic, nie narzekam, bo wtedy się ściąga na siebie złą energię. Będzie kiedyś siedziała sama, bo powiem, że mamy taaak daleko przecież.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Beti jestem w szoku że tacy ludzie jeszcze istnieją🤪🤪 Tak długo walczyłaś o tego skarbca w brzuszku a jeszcze Ci babsko powie.. Nosz kurwica bierze jak coś takiego słyszę..
Tak samo moja mama wczoraj pyta o imię. Mówię jej ze bedzie Szymuś a ona nie mogłaś inaczej dać na imię.. Cos na A.. Nosz cholera mnie bierze jak słyszę takie coś😒😒
Ale ona zawsze takimi tekstami waliła...
No zdj ze slubu jak dostali to niektore byly czarno-białe bo tak sobie wybralam...
To mnie podsumowala ,ze pewnie za malo zaplacilismy...
Naszczescie ja mam z nią mały kontakt i totalnie nie jest mi do niczego potrzebna wiec luz..Ale czasami sie zastanawiam jak mozna ..hahha
Moja mama sie poplakala ze szczescia jak uslyszala ,ze wnuczka a tamta pewnie bedzie narzekac po calej rodzinie ,ze znowu wnuczke bedzie miala !!!!
To nie bedzie miala -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:A tak tak tez slyszałam wczoraj jeszcze jak gadala ,ze skoro wymiotuje to na pewno syn bo ONA wymiotowala.Ja jebie...Ja sie tym nie przejmuje w sensie,ze nie jest mi przykro tylko pozniej nie lubie udawac milej jak mam tam jechac
O to to.
Ale ja chyba słabo udaje bo rok temu teściowa zapytała swojego syna "Natalia to chyba nie lubi do nas przyjeżdżać?" 😂😂
Mówiłam mu żeby odpowiedział "no nie specjalnie" ale nie chciał im robić przykrości.
Mieszkamy 500 km od siebie, jakoś dajemy radę 😂😂Beti82 lubi tę wiadomość
-
To ja na pocieszenie dodam, ze mam jedna taka „kochana” babcie (moją), mieszkajaca za sciana, ktora powiedziala przy mnie, ze Kacper to imie dla psa, ciaza mi nie sluzy, bo zdrzydlam, ani razu nie zapytala jak sie czuje, a na wiesc, ze lezalam w szpitalu parksnela smiechem -_-