Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesciaro a ty masz juz cos tak nisko chyba ten brzuszek
Czy mi sie wydaje ?
Martek super sesja,tez mi sie marzy ale obawiam sie ,ze nieee nikt mnie nie bedzie wstanie obrobic na zdj hahahaSzczęściara lubi tę wiadomość
-
Alez piekne brzuszki 😍😍😍
Dziewczyny, pamietajcie, ze internet klamie, a Photoshop w tym pomaga haha.
Talku - moja mama za to wybrala takiego, ze jak sie przeprowadzilismy z Olsztyna na mazowiecka wies, to obgadywali ja, ze jakiegos Turka zwiozla 😂 Moj stary ma czarne afro i czekoladowa karnacje, jak maly pojdzie w dziadka, to urodze mulacika 🤭Beti82, talku lubią tę wiadomość
-
O ja, zalapalam się na brzuszki
pięknie dziewczyny ( choć ja na razie jestem na etapie, że trzecie to chyba sobie adoptuje...)
Bo nie chce być w ciąży ani rodzic znowu).
Biegajaca, pragnę się pochwalic, że udało mi się biegać w zeszłym tyg. Dwa razy, za pierwszym razem 12 min a za drugim 16. Dałabym radę więcej, ale muszę uważać by nie wywołać migreny.. Więc stopniowo. No i dziś chyba też wypadałoby pobiegać.
Ćwiczyć się udaje ze 3 razy w tygodniu. Ale moja waga stoi w miejscu, ale ja chyba lepiej trzymam postawę chociaż.
Marianka ma dziś 3 msc i umie obracać się na brzuch sama od paru dni. Ma chyba z 65 cm i 7 kilo waży. Zaraz jej focie wrzucę
Coraz więcej gada i potrafi spać ciągiem 6h przy pierwszej części nocy, potem budzi się zwykle po 3h.
Ostatnio chodzi spać o 19 i budzi się o 7.
Cały czas karmimy się kp więc zna tylko smak kropelek na brzuszek, vigantolu i mleka mamy, a i wody z wanny...
Za dnia śpi bardzo różnie, od 2 do 4 h.
Obecnie nie trzeba jej dużo nosić, prawie wcale, ale uwagę lubi
Słoneczko123, Nikodemka, alex0806, przedszkolanka:), Biegającą-mama, madziorek86, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Szczesciaro a ty masz juz cos tak nisko chyba ten brzuszek
Czy mi sie wydaje ?
Martek super sesja,tez mi sie marzy ale obawiam sie ,ze nieee nikt mnie nie bedzie wstanie obrobic na zdj hahaha
Tym się nie martw. Jestem pewna ze jesteś piękna i wyjdzie taka sesja pięknie.
Jeśli chcesz mogę Ci podesłać babeczkę która mi robiła sesje lub inna sprawdzona która siedzi w Śremie. Obie proponują makijaż od razu, suknie i biżuterię maja na miejscu. Ja jedynie zadbałam o ładna bieliznę❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Beti82 wrote:Szczesciaro a ty masz juz cos tak nisko chyba ten brzuszek
Czy mi sie wydaje ?
Martek super sesja,tez mi sie marzy ale obawiam sie ,ze nieee nikt mnie nie bedzie wstanie obrobic na zdj hahaha
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Arashe cudna Marianka
duża już i jaka zdolna! Szybko się przekręca;)
My dzisiaj 12 tygodniwięc z tej okazji wrzucę wam moje cudo:) dzisiaj brzuszkowo dzieciowy dzień mamy
Pulpetta i jej balontylko nie wiem czemu znowu obróciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 10:45
Słoneczko123, blair., tęczova, Nona, Dośka, przedszkolanka:), talku, Arashe, Szczęściara, Martek&M, Biegającą-mama, Lami, Nikodemka, Meggs lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona wrote:Marta wow ale laska z Ciebie!!!
Ja miałam brzuszek jak talku, ładny, zgrabny i tylko 8kg na plusie.
Szczęściaro takiego brzucha nie doczekałam, a mimo dużego brzucha fajnie że jesteś zgrabna, respect dla Ciebie, trzymasz fason!
Ja jeszcze nic nie przytyłam a brzuch taki mi rośnie duży. Ciągle mnie to zastanawia jak to możliwe 😀😀
Ale może stąd mam tyle enrgii, dobre samopoczucie i brak bólów kręgosłupa bo nie tyje.
Choć zaczęłam mieć apetyt więc robi się niebezpiecznie. Ale moje marzenie to tak jak Ty nie przytyć wiecej niż 10kg. A teraz chyba w III trymestrze się przbiera najwięcejNona lubi tę wiadomość
-
Piękne Wasze dziewczynki. Obie rosną jak na drożdżach 😀😀😀
Nikodemko, czyli tajemnica Twojej egzotycznej urody wyjaśniona
Moja za to wzięła mojego z mazowieckiej wsi więc taki typowy Polaczek 😝😝
A zawsze marzył jej się Włoch. Ahh jaka byłabym piękna wtedy.
Arashe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura rzeczywiście dorodna jak i moja
dobrze ze umie się sobą zajść w centrum handlowym
Doczytałam Lami, że jesteś w szpitalu, mam nadzieję, że szybko wrócisz do domku i nogi nie będą doskwierac, oby znaleźli przyczynęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:02
Nona lubi tę wiadomość
-
Ale brzuszki piękne;)
Szczęściaro też mi się wydaje czy Twój już opadł?I mój drugi też był większy,mojej koleżanki również
często tak jest;)
Martek sesja ekstra !
Alex ,Arashe kobietki dorodne! Rosną jak na drożdżach:)
Mój śpioch miał dzisiaj dwie drzemki po 30 min!! Ale był i tak grzeczny i kochany,twardziel. Chyba brzuszek to boli bo wczoraj śmierdzące bąki były i kupa o 21 A dzisiaj bąki.talku, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny