Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Talku
Mój pierwszy Medela family wymienilam na Philips respitronics. Polecam.
https://www.empik.com/philips-respironics-innospire-essence-inhalator-nebulizator,p1068462847,agd-p?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIyoHI0sKC5gIVBKsYCh2BmQAZEAQYASABEgIfBvD_BwE
Podaję nim leki, sól fizjo. Super jest. Nie jest głosny, młoda bajki ogląda jak leci lek przez maskę. Ma końcówkę dla dorosłego też, mój używał.
Nona, na stronie producenta jest napisane że miesięczny okres użytkowania. Czyli rozumiem że trzeba nebulizator zmieniać co miesiąc. Tak robisz? -
Nikodemka wrote:To ja na pocieszenie dodam, ze mam jedna taka „kochana” babcie (moją), mieszkajaca za sciana, ktora powiedziala przy mnie, ze Kacper to imie dla psa, ciaza mi nie sluzy, bo zdrzydlam, ani razu nie zapytala jak sie czuje, a na wiesc, ze lezalam w szpitalu parksnela smiechem -_-
przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro ja też miałam po 35tyg.😊
Co do ćwiczeń to ja 6 razy,nie ma bata muszę schudnąć do wesela siostry;p
Nona lubię za kalendarz ,u nas to samo 🙈
Lami śmieszna ona jest..olej Jej fochy,bardzo dobrze robisz.
Beti potwierdzam-Nikodemka piękna w ciazy😍
Biegająca ja z taśmami tylko na zajęciach ale lubiłam z piłką i ciezarkami. Albo do skalpela czy sukcesu obciążenie nogi i rece😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 12:09
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Ja tu co widzę Waszą fotkę to się okazuje że jesteście mega laski i piękne kobiety.
A Nikodemka to w ogóle jest w moim typie 😂😂😂😂
Moja mama chciała mieć takiej urody córki, a ma blondynki z kręconymi włosami. Także chyba nie tego chłopa nam wybrała na ojca.
Mało tu już brzuchów zostało i dawno nie było zawirusowanej fotki ~•~~**~~•~ więc wrzucę Wam aktualizację mojego brzucha w wersji domowej, na widok którego pytają mnie czy już jestem na końcówce... także tego 😀😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:55
Beti82, przedszkolanka:), Słoneczko123, Lami, Nona, tęczova, Szczęściara, blair., Magda - mbc, alex0806, Pestkaa, Biegającą-mama, madziorek86, Nikodemka, Dośka, Malinowa91, Arashe, Meggs lubią tę wiadomość
-
Talku nie gadaj wcale nie wygladasz jak na koncówce
Piekna mała piłeczkatalku, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Pięknie wyglądasz Talku😍
A muszę Wam coś napisać!
Moja siostra chodzi teraz na nauki przed ślubem i miała spotkanie z kobietą z poradni rodzinnej i wiecie jakie głupoty tam gada???
Np.ze laktator to zło i trzeba ściągać pod ciepłym prysznicem(Tak,bo ja sikam mlekiem..)I uwaga! Kolki są od kp! I to wina matki,że źle je i się stresuje!!! I to wina matki!talku lubi tę wiadomość
-
Talku, ale śliczna piłeczka ♥️ I taka ładna mama, i taka sympatyczna buzia 😊😊😊
Hahaha, Przedszkolanko, ciekawe czego się jeszcze ciekawego Twoja siostra tam dowie 😁przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Talku, ale śliczna piłeczka ♥️ I taka ładna mama, i taka sympatyczna buzia 😊😊😊
Hahaha, Przedszkolanko, ciekawe czego się jeszcze ciekawego Twoja siostra tam dowie 😁 -
nick nieaktualny
-
Talku, piękny brzuszek 😍😍☺️
Ja po pierwszej heparynie, spanikowałam i za szybko wszystko skończyłam, i mam krwiaczka i siniaczka 😭 a 10 razy czytałam printscreeny z poradami Alex i Lami. Brawo ja!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
talku wrote:Dzięki dziewczyny. Ja też się nie czuję jak na końcówce 😀😀
Lami,i muszę Cię zmartwić bo ja w ogóle nie jestem sympatyczna. Zołza ze mnie straszna 😝talku lubi tę wiadomość
-
.
Talku wrzucam swój brzuch.. Jak Ty wyglądasz jak na końcówce to ja już dawno po terminie 😂😂
Edit.. Piękną piłeczkę masz😉😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 14:24
alex0806, Pestkaa, Biegającą-mama, Słoneczko123, tęczova, blair., talku, Nona, madziorek86, Beti82, Nikodemka, Dośka, Malinowa91, Arashe, przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Widzę że dzisiaj dzień narzekania na teściowe. Przyłączę się, moja już nie raz udowodniła że jest pier... no bardzo mocno walnięta;p z teściem przy boku.
Byliśmy u rodziców na weekend. Ogólnie to moi i tesciowie mieszkają na jednej ulicy, 2 bloki dalej. I śpimy u moich bo tam jest mój pokój ogarnięty, łóżeczko dla Laury i w ogóle więcej miejsca. Teściowie mają mikro mieszkanie. Poszliśmy tam na chwilę w piątek to Laura wyła na widok teściów. Kosz kurde, ledwo ich zna. Bo jak zapraszam żeby przyszli do nas jak jesteśmy u moich to olewają. Już któryś raz z kolei. To ja mam tam chodzić codziennie z tobołami, Laurą, pampersami itd, a tam się nie ma gdzie ruszyć. Wychodzi na to że Laura się ich boi. Bo ledwo widzi to płacze. Moja mama normalnie się nią zajmie bez problemu A teściowie mają przecież za daleko. 100 m. Ale to ja ostatecznie przecież jestem zła i niedobra bo chyba im bronię? Teściowa tak uważa
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tez się zgadzam ze grupa niezwykle budująca
wie się ze nie tylko ty masz takiego potworka-teściowa „za ściana” xD
U mnie teściowa sama w sobie nie jest jakaś koszmarna ale ostatnio wyszło dlaczego druga synowa nie za bardzo daje jej dzieci (mimo ze mieszkają w jednym mieście)
Pilnowała w wakacje swojego wnuka-syna mojego męża i zamiast coś z nim porobić, pójść no i tez jakby ogarnąć po sobie chociaż bo była dwa tygodnie ( a ja w 3miesiacu ciazy i pracowałam wiec styrana byłam jak nie wiem) to zastawiałam taki syf w domu ze aż mi się płakać chciało
- krążki kawy na blacie drewnianym (gdzie ich nie usune już )
- gotowa rosół to łyżkę cała tłustą z rosołu capnęła na blat i tak cały dzień sobie leżała
- przy dziecku które uczymy jeść porządnie sztućcami, żarła paluchami (np szynka polana sosem czosnkowym ) 😂
- cały dzień spędzała w naszym łóżku i oglądała filmy sobie nie i jeszcze sobie paliła co nas doprowadzało do szewskiej pasji bo nie palimy i dla nas zapach papierosów jest nie do wytrzymania
- brała sobie moje rzeczy bez pozwolenia czy zapytania i jeszcze do mojej mamy mowila ze muszę się przebrać z tego swetra bo Marta będzie zła, posikala się moimi perfumami które ja sama stosuje z wielkiej okazji
- a na prośby ze czy by mogła uważać bardziej lub sprzątać po sobie to powiedziała ze przesadzam i spieprzyla z powrotem do domu 😂
Ostatnio to pobiła sama siebie bo powiedzieli (o swoim wnuku i synu) ze mój mąż jest głupi ze synowi zrobiliśmy pokój, ze mogliśmy tam sobie zrobić gabinet albo garderobę noz k**** mac 🤬
(temu z poprzedniego związku, który jest u nas w każdy weekend)
cale szczescie ze mieszkaja na Śląsku wiec to od nas jakieś 400km
I tez jakos tak kompletnie nie wyobrażam sobie malucha a i nawet dwulatka zostawić z nią... gdzie na zajęcie się 10latkiem nie do końca potrafila się zająć
Ona to jest z tych niestety co dadzą na urodziny czy dzień dziecka 50pln i uważa ze obowiązek spełniony
Aaaa i największy hit mi się przypomniałstwierdziła ze byliśmy bardzo zadowoleni z jej opieki nad starszym synem to pewnie teraz będziemy ja zabierać na wakacje jako nianie xD i tak to się ludzie potrafią ustawić w życiu xD kurtyna .... 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 15:12
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
A dla wniesienia pozytywnosci odrobiny chociaż mój brzusio w 30tc. Wersja demo zdjęcia z sesji ciążowej
madziorek86, Pestkaa, alex0806, Beti82, blair., Nikodemka, Słoneczko123, Dośka, Malinowa91, Arashe, Szczęściara, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Marta, tak czytam czytam co piszesz o teściowej, oczy szeroko otwieram aż dochodzę do momentu, że leży w Waszym łóżku a później napisałaś "posikała się..." i pierwsza moja myśl "nie no, jeszcze im się zlała do łóżka" a potem zauważyłam że to literówka i miało być popsikała 😂😂
Wybacz bo wiem że Cię to nie śmieszy ale strasznie się ubawiłam 😂😂
Zawsze mnie zastanawia jak one wychowały swoich synów.
Współczuję jak czytam Wasze historie bo moja nie jest aż taka pomysłowa, wścibska czy źle wychowana ale uważa że na wszytskie złe rzeczy namawiam jej syna np. ślub cywilny zamiast kościelnego, zakup mieszkania zamiast oszczędzania, zakup lepszego, bezpiecznego auta zamiast coś najtańszego itd. Więc wtedy zawsze proszę żeby poinformował mamusie jaka jest rzeczywistość bo powiem jej wprost że nie życzę sobie tych uwag 😀😀
A że ja jestem bardzo bezpośrednia to M wie że bym to powiedziała i woli sam załatwić tematy z mamusią 😊😊Beti82 lubi tę wiadomość