Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova, mam cały czas pisać - nie martw się, każdy następny zastrzyk będzie lepszy. Dasz radę 🤗🤗🤗
Madziorku, jakkolwiek bys się nie przygotowała, to później maluszek sam zweryfikuje plany. 2 miesiące to serio orka i nie będzie żadnego ładu ani składu. Dopiero po tym pierwszym czasie zaczniecie się wszyscy ogarniać. Wiem, że jest Tobie bardzo ciężko. Ja też planowałam iść do szpitala, urodzić i za 3 dni być już w domu, a do porodu przesiedziałam 1,5 tygodnia. A co dopiero tyle czasu, ile Ty musisz spędzić w szpitalu. Ale jesteś dzielną babką, ze wszystkim sobie poradzisz. Poogladaj na Netflix polecany przez Magdę serial "Workin' Moms", posmiejesz się trochę dużo 😂 Ściskam Cię baaardzo mocno. Jeszcze troszeczkę 😘😘😘madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:A chciałam się zapytać, czy Wasze dzieci budzą się czasami w ciszy albo z uśmiechem? Moja wiecznie z rykiem.
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko ale mała nie chce nawet z tatą spać😒😒
Owszem 19.30-20.00 już śpi.. Chciałabym żeby tatuś też mógł uspać małą tymbardziej że za niedługo synek będzie.. Trochę obawiam się organizacji ale na to wpływu nie będę mieć..
Wiem że mama to mama ale czasami mam dużo rzeczy do zrobienia a tu uspanie małej.. -
Hej,
Nasza córcia jest jeszcze zażółcona na buźce i na części tułowia. Na wizycie patronażowej u pediatry usłyszałam, że zażółcenie może się utrzymywać nawet do 12 tygodnia! U nas tylko cycek. Dziewczyny których pociechy miały żółtaczkę, jak było u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 11:23
-
Mój jak się wyspi to wstaje z zacieszem A jak nie to płaczem;p
Anionka sto lat!!!
Dośka u nas też lekarka mówiła,że zoltaczka lekka może się sporo utrzymywać.
Madziorku jak widzisz ile dzieci tyle różnych problemów/charakterów,/rytmów. Twoje dziecię będzie jeszcze zupełnie inne;) instynkt a nie książki czy nasze doswiadczenia okażą się najlepsze ;)najlepszym przykładem jest każda z nas tu;)madziorek86 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:U nas było to samo,do czasu kiedy szłam rodzic . Musieli dac radę i tata lepszy był do usypiania bo więcej pozwalał 😂😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami, po dzisiejszym śladu nie ma 😊
W środę iui nr 2 😱alex0806, Szczęściara, tere-fere, Słoneczko123, madziorek86, Lami, Domi_tur, przedszkolanka:), Malinowa91, blair., Nikodemka, Pestkaa, Biegającą-mama, Magda - mbc, Cytrynowy sok, Arashe, Nona, Wik89, Beti82, talku lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dośka wrote:Hej,
Nasza córcia jest jeszcze zażółcona na buźce i na części tułowia. Na wizycie patronażowej u pediatry usłyszałam, że zażółcenie może się utrzymywać nawet do 12 tygodnia! U nas tylko cycek. Dziewczyny których pociechy miały żółtaczkę, jak było u Was?
Pilegniarka tak mi go wymęczyła pobierajac krew że ryczałam razem z nim 😭😔
Też mi mówili że jak jest kp to do 3 msc może być żółtaczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 11:57
-
Oj Meggs rozumiem Cię bardzo, ja też ryczałam jak byłyśmy w szpitalu na naświetlaniu i pobierali jej krew z główki!
Pediatra kazała mi karmić co 2h i zleciła też usg jamy brzusznej bo w szpitalu nam nie robili. Ale nie jest tak chop siup z terminami, mamy dopiero w przyszły wtorek. A potem wizyta szczepienna więc zobaczymy jak oceni.
Najgorsze jest to że na mleku matki wolno schodzi ☹️ -
Meggs mój syn pierwszy był taki zażółcony i okazało się ze ma taka karnację hehe trzymam kciuki żeby wynik nie był wysoki.
Nona co do drzemek to z pierwszym mi się sprawdzało drugi bardziej zawzięty ale noże faktycznie pozwolę mu się zdrzemnąć o tej 17-18 a spać położę o 20 może niepotrzebnie uparłam się na to kładzenie wcześniej u nas mam wrażenie popołudniu brzuch doskwiera bardziej i dlatego ciężko go uśpić no nic dziś postaram się przełożyć kąpiel i spanie na później a wcześniej zrobię drzemkę. Bo te 3h w ciemnej sypialni są bez sensu.Nona lubi tę wiadomość
-
Dośka, moja to dopiero z 2-3 tygodnie nie jest taka śniada na buźce i ciałku. Ale nie wiem jak ostrą miała żółtaczkę, bo wypuścili nas że szpitala i zażółciła się na drugi dzień i już nigdzie nas położna nie wysyłała, przeczekaliśmy w domu bez sprawdzania i naświetlania.
Tęczova, zuch dziewczyna! 💪💪💪 To będzie 27, wyczuwam w tej dacie szczęśliwą siódemkę!Dośka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Madziorku, ja wiem, że to takie trudne i że każda rada trochę irytuje, bo człowiek niby by wolał w domu, ale tam przynajmniej jest sprawdzany. Przeznacz ten czas na książki i gazetki. Ja kupiłam ich tyle, że dalej połowa w domu leży nieprzeczytana 😂
Dacie radę z Lilusią! Jesteście takie dzielnie! A po porodzie to zobaczysz, nim się obejrzysz a będziecie już w domku 😘Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Beti82 wrote:Malinowa nie mam cos natchnienia do robienia zdj
Ogolnie mam straszny stres w pracy i wyrzuty sumienia ,ze stresuje dziecko
Ale co ja mam kurwa zrobicżycie
Beti prowadzisz własną działalność, że zwolnienie nie wchodzi w grę?
Inaczej nie wyobrażam sobie nie móc wziąść zwolnienia pracując "u kogoś" nikt Nam za to i tak nie podziękuje.. oczywiście rozumiem kobiety, które chcą pracować w ciąży i bardzo to szanuje, ale uważam, że nic na siłę...58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.