Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas pierwsze były jak miała 5 tygodni skończone, teraz 12 i kolejne 28 stycznia. Nie dopytywałam czemu trzecie za tę 8 tygodni, sami wyznaczyli termin. W szpitalu nie robili.
A teraz jeszcze nie kostniało ale lekarz mówił że jeszcze jest czas. Wszystko prawidłowe.
Szczęściarko wszystkiego najwspanialszegoSzczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściarko, dobrze rozumiem, ze masz dziś urodziny? ☺ Jeżeli tak to życzę Ci spełnienia marzeń, dużo usmiechu na twarzy każdego dnia, pociechy ze swoich Skarbów i dużo zdrówka 😘
Mało się odzywam, bo się stresuje przed połówkowymi.. Byle do piątku.
Wczoraj znów mnie dopadł obrzęk krtani i lekki ból gardła, ale tylko z prawej strony, oraz zaczęły się lekkie duszności. Zaczynam podejrzewać, że coś mnie uczula. Wczoraj po długiej przerwie skusiłam się na białą bułkę i nie wiem czy to czasami nie reakcja na pieczywo.
Talku, wrzucę zdjęcie w tym tygodniu 😊
Meggs, Wiktorek rosnie jak na drożdżach 😘
Zbieram się na pobranie krwi.Szczęściara, Malinowa91, kozgo, talku lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Witam się o rok starsza🤷♀️🤷♀️ wstałam połamana.. Młody tak mnie skopał w nocy że teraz odczuwam kręgosłup😑😑 bosz ta końcówka to chyba da mi popalic za te dobre samopoczucie 😂😂
Wszystkiego najlepszego mamusiBuziaki
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęściara, Magda - mbc, blair., tere-fere, Malinowa91, alex0806, Pestkaa, Nikodemka, Dośka, tęczova, Słoneczko123, madziorek86, Meggs, Biegającą-mama, Arashe, talku, przedszkolanka:), Martek&M, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti to teraz wszystko rozumiem.. ale przemyśl propozycje Mamy❣ nie warto stresowac ani siebie ani Basieńki ❣
Zazdroszczę Wam tych brzuszków 😔 mi chyba w ogole nie rośnie i już mam schizy 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Szczęściaro dużo miłości,radości, uśmiechu, cierpliwości, zdrówka i lekkiego porodu😘Beti82, Szczęściara lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Szczesciaro - stoooo lat :*
Sloneczko - wow! W piatek bedzie wszystko jasneO dobre wiesci nawet sie nie martwie, za to umieram z ciekawosci czy wrocisz w rozu czy w blekicie.
Ja rozumiem, ze to, ze inne kobiety oszukiwaly jest zle, sama znam taka osobe i dla mnie to niedopuszczalne, po prostu nie akceptuje takiego kombinowania i wyłudzania, ale aktualnie czuje sie jakbym byla wrzucona z nimi do jednego wora. Nie dosc, ze dostaje takie same pieniadze jak osoba bezrobotna, ktora nie placila wczesniej nic, to jeszcze te chore kontrole. To wyglada tak, jakby wedlug Panstwa wszystkie ciezarne, prowadzace dzialalnosc byly oszustkami. Nie wyobrazam sobie jak z takich pieniedzy mialaby sie utrzymac samotna matka...Szczęściara, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Malinowa91 wrote:Beti to teraz wszystko rozumiem.. ale przemyśl propozycje Mamy❣ nie warto stresowac ani siebie ani Basieńki ❣
Zazdroszczę Wam tych brzuszków 😔 mi chyba w ogole nie rośnie i już mam schizy 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Szczęściaro dużo miłości,radości, uśmiechu, cierpliwości, zdrówka i lekkiego porodu😘
Mnie juz sie niezbyt wygodnie spi a co bedzie pozniej 😂Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
To już nawet nie chodzi o wysokość zasiłków i sam fakt kontroli tylko o to jak to wszystko przebiega i ile trwa. Mi nie płacą od czerwca/lipca. A w mojej sprawie nie dzieje się NIC. Musiałam dowieźć tone dokumentów i cisza już kilka miesięcy. Jak dzwonię to mówią, że jeszcze nic nie wiadomo. Będę składać skargę na przewlekłość postępowania.
-
Kark, Nikodemko - jak się dowiem to obwieszcze Wam tą informację w szczególny sposób, jeszzcze nie wiem jaki, ale coś wymyślę haha 😀
Też nie raz słyszałam o wyludzaniu pieniędzy z ZUS, ale nie znam ani jednego takiego przypadku osobiście. Sama czuję sie trochę źle z tym, że przepracowałam niecałe 5 miesięcy i jestem już na tak długim L4. W sumie to trochę się boję, że nie bede miała do czego wracać..
Rzepakowe, współczuję. Życzę Ci, żeby sprawa jak najszybciej się wyjaśniła 😊Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ja po macierzynskim na pewno nie wracam do dzialalnosci na duzym zusie, nie damy rady przy dwoch. Takze moja nadzieja lezy tylko i wylacznie w klinice 😂
Biegającą-mama, alex0806, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Szczęściarko, wszystkiego co najlepsze 😘😘😘
Przedszko, daleko od siebie mieszkamy, pewnie stąd to przesunięcie w przejęciu brzuszka 😍 mogłabym przejąć też Twój zapał do ćwiczeń😂
Ja mogę prowadzić księgowość kliniki albo dbać o marketing 😁 ewentualnie mogę prezentować pacjentkom jak nie robić zastrzyków z heparyny 🙈Nona, Malinowa91, Szczęściara, Arashe, Słoneczko123, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”