X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie że mam męża barana?? Zapomniał o moich urodzinach.. Popsuł mi dzień😒😒
    W tej złości na niego pierwsza partia ciuszków dla małego poprasowana😁😁

Malinowa91 lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciaro wszystkiego najlepszego! Życzę Ci także, aby mąż już nigdy nie zapomniał.

Rzepakowe i dobrze, bo co rusz słyszę że się opierdzielają... Ja na szczęście nigdy nie miałam z nimi do czynienia w żaden sposób.

Beti ślicznie wyglądasz :)

Malinowa nie przejmuj się, mi nawet w drugiej ciąży brzuch pokazał się późno, bo dopiero od 18 tyg coś tam zaczęło być widać. Jeszcze będziesz miała dość brzucha :D

Szczęściara, Malinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci są czasami beznadziejni. Ja od mojego po porodzie nie dostałam nawet zdechłego kwiatka 😐

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak poszły żale na teściowe to zniknęły nam strony i suwaczki. Ciekawe co się wydarzy po pojeździe na ZUS 🙈
    Rzepakowe szkoda słów. Serio, dziadostwo.

alex0806, Beti82 lubią tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciaro Wszystkiego Najlepszego ! Przyjemnego porodu i szczęśliwego, zdrowego i grzecznego dzidziusia 😘🎂

Ja mogę pozbierać wszystkie testy z jedzeniem i stworzyć jakaś diete sprzyjającą płodności opartą na ananasach , grejpfutach , orzechach brazylijskich itd i oczywiście PIZZY 😉

Beti ja nic nie widzę 😉 Ale co się dziwić jak ty na kolacje jesz ogórka kiszonego hehe chyba też się przerzucę

tęczova, alex0806, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściaro, bo nie wystawiłaś wazonu zgodnie ze szkołą Nony!

Biegającą-mama, Lami, Magda - mbc, Pestkaa, Szczęściara, Malinowa91, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestko tak się uśmiałam z tego zusu że mi się Laura od cycka odłaczyła z oburzeniem ;p zawsze jak mnie rozbroicie podczas karmienia to tak się dzieje ;p
    W ogóle moje dziecko ma na mnie Focha chyba bo śmiałam najpierw rozpakować zakupy jak wróciłyśmy z lidla A dopiero później jej dać cycka ^^

Pestkaa, Malinowa91 lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doska ja też nie dostałam ani teraz ani za pierwszym razem, mało tego jak przyjechał po mnie do szpitala (2dni po porodzie) zapytał co będzie na obiad i czy zajedziemy po zakupy spożywcze bo pusta lodówka takze ten...

• tęczova Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do diety to pochwalę się Wam, że od ponad miesiąca jestem na diecie przeciwzapalnej przeciwendomendowej (żegnaj codzienna pizzo i majonezie 😭 ale raz na tydzień dwa mam mały cheat meal, wiecie co wtedy jem) i spadły mi już 2 kg! Jeszcze 1 kg i będę ważyć tyle co wtedy jak mąż się we mnie zakochał 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 15:13

Magda - mbc, Lami, Szczęściara, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Malinowa91, VianEthel2, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowe, gratulcje!

Szczesciaro, 100 lat. Spelnienia marzen 🥳🥳
    Teraz podowjny prezent za skuche sobie zazycz! No i wazon wystawiaj teraz przez miesiąc!

Szczęściara lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova, jak nastawienie? Jak tam zastrzyki?

tęczova lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova niestety małż za granicą nawet prezentu wcześniej nie dostałam😪😪.
    No dobra dostałam deskę do prasowania😂😂 nie no chłopy to chyba te mózgi okazjonalnie używają..

Nona, Malinowa91 lubią tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • talku Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściaro, spełnienia marzeń! 😀😀
    Te chłopy to chyba nie umieją w takie rzeczy jak urodziny, rocznice, i inne ważne okazje. A mojemu z pewnością kiepsko idzie.
    Na urodziny w paznierniku kupił mi prezent taki jak sobie wybrałam, po czym jak przyszedł pocztą to pomachał mi pudełkiem przed oczami komunikując "eeejj Twój prezent przyszedl, dobrze że zdążył przed urodzinami" a potem ten prezent rozpakował i przez tydzień trzymał na komodzie przed moimi oczami. Taka niespodzianka i świętowanie z okazji urodzin.
    A jak w niedzielę mieliśmy rocznicę to wieczorem coś zgadałam a on mi "my przecież nigdy nie świętemy rocznic" no nie świętujemy bo Ty baranie nie świętujesz nigdy chciałoby się odpowiedzieć.
    Powinnam się już przyzwyczaić ale nadal zawsze jest mi przykro. A teraz w ciąży to w ogóle się zrobiłam płaczka.

Słoneczko, może w końcu się dzieciątko Twoje ujawni z płcią. Ćwiczy Waszą cierpliwość 😀😀

Beti, cudny brzuszek. Ja go widzę. Rośnie Basieńka i rośnie Mamusia 😊😊

Malinowa, mi mój zaczął rosnąć w 19tc. Teraz z tygodnia na tydzień jest coraz większy, codziennie budzę się z większym brzuchem. Także będziesz jeszcze mieć dość, jestem tego pewna 😊😊

Szczęściara, Malinowa91, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka ja tak samo. Mimo iż powiedziałam że jest coś co chciałabym dostać. Powiedział tylko żebym wysłała mu linka 🤦‍♀️ a ja niecierpie takich wymuszonych zachowań więc nie wysłałam. Zero inicjatywy.

Szczęściaro wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz ❤

Beti ja poproszę to zdjęcie z wieczora bo wyczuwam tu konfabulacje i zaginanie rzeczywistości 😋

Szczęściara, Beti82 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy szkoła Nony polega na wystawianiu pustego wazonu na stół i oczekiwaniu na kwiatki? 😂😂😂
    Mega mi się to podoba 😂😂😂
    Tylko nie wiem czy mój baran się zorientuje.
    Chętnie bym przetestowała się teraz taki słaby moment. W sobotę się przeprowadzamy więc będzie myślał że wyjęłam wazon z kartonu i nie wiem gdzie postawić 😛😛

tęczova, Nona lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyślij mu fotkę wazonu mmsem 😉 może szykuje Ci zagraniczny prezent! Nie wątp w swojego chłopa 😘 no są niedomyślni, ale to nie ich wina, tylko teściowych! Lub zusu 😉

Magda, nastawienie niezłe, bo duuużo nowości mam w tym cyklu - aromek zamiast clo, który przyspieszył owu do 15 dc zamiast 18-19, heparyna, ovitrelle w końcu zgodnie ze sztukaą 36h przed iui, monokoncentrat ananasa, mąż już 3 miesiące na clo więc wyniki też pewnie dużo lepsze. A jak są nowości to jest nadzieja :) jak mi idą zastrzyki podsumuję tak - po lewej na brzuchu mam sińca po przedwczoraj, a po prawej po mężowym zastrzyku z ovitrelle :) ale wczorajsza i dzisiejsza heparynka nienajgorzej. Zdrowy rozsądek przypomina mi cały czas jednal pytanie dr W czy rozważymy in vitro. Ale i tak jestem optymistką😊

Nona, Lami lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystała któraś w ogóle z butelek Medela calma? Hiperduper , Dbam o nie jak nie wiem, a to już druga która po półtora tyg użytkowania się zepsuła i cieknie. Leje się z niej jak z kranu że karmić to tym się nie da bo wszystko wylewa się po brodzie... nie wiem już czy ja robie coś źle czy to takie gówno? 🤷‍♀️

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku, tak, dokładnie to szkoła Nony 😁 kocham Jej nauki!

Nona, talku, Lami lubią tę wiadomość

• rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a czego mi gratulujesz?

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova wątpię w to.. Nawet jak bym mu przed nosem tym wazonem to i tak by się nie domyślił..
    Kochana o której jutro IUI??

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
‹‹ 2149 2150 2151 2152 2153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ