Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro wszystkiego najlepszego! Życzę Ci także, aby mąż już nigdy nie zapomniał.
Rzepakowe i dobrze, bo co rusz słyszę że się opierdzielają... Ja na szczęście nigdy nie miałam z nimi do czynienia w żaden sposób.
Beti ślicznie wyglądasz
Malinowa nie przejmuj się, mi nawet w drugiej ciąży brzuch pokazał się późno, bo dopiero od 18 tyg coś tam zaczęło być widać. Jeszcze będziesz miała dość brzucha
Szczęściara, Malinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro Wszystkiego Najlepszego ! Przyjemnego porodu i szczęśliwego, zdrowego i grzecznego dzidziusia 😘🎂
Ja mogę pozbierać wszystkie testy z jedzeniem i stworzyć jakaś diete sprzyjającą płodności opartą na ananasach , grejpfutach , orzechach brazylijskich itd i oczywiście PIZZY 😉
Beti ja nic nie widzę 😉 Ale co się dziwić jak ty na kolacje jesz ogórka kiszonego hehe chyba też się przerzucę
tęczova, alex0806, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro, bo nie wystawiłaś wazonu zgodnie ze szkołą Nony!
Biegającą-mama, Lami, Magda - mbc, Pestkaa, Szczęściara, Malinowa91, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pestko tak się uśmiałam z tego zusu że mi się Laura od cycka odłaczyła z oburzeniem ;p zawsze jak mnie rozbroicie podczas karmienia to tak się dzieje ;p
W ogóle moje dziecko ma na mnie Focha chyba bo śmiałam najpierw rozpakować zakupy jak wróciłyśmy z lidla A dopiero później jej dać cycka ^^Pestkaa, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co do diety to pochwalę się Wam, że od ponad miesiąca jestem na diecie przeciwzapalnej przeciwendomendowej (żegnaj codzienna pizzo i majonezie 😭 ale raz na tydzień dwa mam mały cheat meal, wiecie co wtedy jem) i spadły mi już 2 kg! Jeszcze 1 kg i będę ważyć tyle co wtedy jak mąż się we mnie zakochał 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 15:13
Magda - mbc, Lami, Szczęściara, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Malinowa91, VianEthel2, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova niestety małż za granicą nawet prezentu wcześniej nie dostałam😪😪.
No dobra dostałam deskę do prasowania😂😂 nie no chłopy to chyba te mózgi okazjonalnie używają..Nona, Malinowa91 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro, spełnienia marzeń! 😀😀
Te chłopy to chyba nie umieją w takie rzeczy jak urodziny, rocznice, i inne ważne okazje. A mojemu z pewnością kiepsko idzie.
Na urodziny w paznierniku kupił mi prezent taki jak sobie wybrałam, po czym jak przyszedł pocztą to pomachał mi pudełkiem przed oczami komunikując "eeejj Twój prezent przyszedl, dobrze że zdążył przed urodzinami" a potem ten prezent rozpakował i przez tydzień trzymał na komodzie przed moimi oczami. Taka niespodzianka i świętowanie z okazji urodzin.
A jak w niedzielę mieliśmy rocznicę to wieczorem coś zgadałam a on mi "my przecież nigdy nie świętemy rocznic" no nie świętujemy bo Ty baranie nie świętujesz nigdy chciałoby się odpowiedzieć.
Powinnam się już przyzwyczaić ale nadal zawsze jest mi przykro. A teraz w ciąży to w ogóle się zrobiłam płaczka.
Słoneczko, może w końcu się dzieciątko Twoje ujawni z płcią. Ćwiczy Waszą cierpliwość 😀😀
Beti, cudny brzuszek. Ja go widzę. Rośnie Basieńka i rośnie Mamusia 😊😊
Malinowa, mi mój zaczął rosnąć w 19tc. Teraz z tygodnia na tydzień jest coraz większy, codziennie budzę się z większym brzuchem. Także będziesz jeszcze mieć dość, jestem tego pewna 😊😊Szczęściara, Malinowa91, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Dośka ja tak samo. Mimo iż powiedziałam że jest coś co chciałabym dostać. Powiedział tylko żebym wysłała mu linka 🤦♀️ a ja niecierpie takich wymuszonych zachowań więc nie wysłałam. Zero inicjatywy.
Szczęściaro wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz ❤
Beti ja poproszę to zdjęcie z wieczora bo wyczuwam tu konfabulacje i zaginanie rzeczywistości 😋Szczęściara, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Czy szkoła Nony polega na wystawianiu pustego wazonu na stół i oczekiwaniu na kwiatki? 😂😂😂
Mega mi się to podoba 😂😂😂
Tylko nie wiem czy mój baran się zorientuje.
Chętnie bym przetestowała się teraz taki słaby moment. W sobotę się przeprowadzamy więc będzie myślał że wyjęłam wazon z kartonu i nie wiem gdzie postawić 😛😛tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Wyślij mu fotkę wazonu mmsem 😉 może szykuje Ci zagraniczny prezent! Nie wątp w swojego chłopa 😘 no są niedomyślni, ale to nie ich wina, tylko teściowych! Lub zusu 😉
Magda, nastawienie niezłe, bo duuużo nowości mam w tym cyklu - aromek zamiast clo, który przyspieszył owu do 15 dc zamiast 18-19, heparyna, ovitrelle w końcu zgodnie ze sztukaą 36h przed iui, monokoncentrat ananasa, mąż już 3 miesiące na clo więc wyniki też pewnie dużo lepsze. A jak są nowości to jest nadziejajak mi idą zastrzyki podsumuję tak - po lewej na brzuchu mam sińca po przedwczoraj, a po prawej po mężowym zastrzyku z ovitrelle
ale wczorajsza i dzisiejsza heparynka nienajgorzej. Zdrowy rozsądek przypomina mi cały czas jednal pytanie dr W czy rozważymy in vitro. Ale i tak jestem optymistką😊
Nona, Lami lubią tę wiadomość
Korzystała któraś w ogóle z butelek Medela calma? Hiperduper , Dbam o nie jak nie wiem, a to już druga która po półtora tyg użytkowania się zepsuła i cieknie. Leje się z niej jak z kranu że karmić to tym się nie da bo wszystko wylewa się po brodzie... nie wiem już czy ja robie coś źle czy to takie gówno? 🤷♀️
-
Talku, tak, dokładnie to szkoła Nony 😁 kocham Jej nauki!
Nona, talku, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”