Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, o tak. Ja na początku karmiłam mam i medela calma używałam. Pierwsza zepsula się po 3 dniach a druga po 3 użyciach! Napisałam do Medela Polska na FB i kazali mi odesłać do ich serwisu i dostałam nowe. Ja już nie karmię butlą to nie wiem czy działają ale chciałam nowe dla zasady bo mnie mega wkurzyli te butle. Kurde, jedna 75 zł kosztuje a takie gówno.
Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściaro, daj mi do niego numer to go opieprzę 😊 o 7:30 mam być w szpitalu więc pewnie 10-11
przedszkolanka:), Malinowa91, Słoneczko123, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Olek spał 4h! Ewidentnie jesteśmy po skoku D
Teczova o 16 Mission Beach body,piszesz się?😂😉 aai gratki 2 kg!
Beti ale zgrabna jesteś!
Szczęściaro nie wiesz że to już pół roku przed trzeba im przypominać? Nie daj sobie dnia zepsuć! To Twój dzień!Beti82, Szczęściara, tęczova lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro, może to taki "romantyk" że gdzieś ci podłożył prezent i czeka, aż go znajdziesz. To nic, że może to zająć jakieś 3 miesiące 🙈
Zaraz Was nadrobię, bo mam dzisiaj w domu pannę Ninę Aferę Zrobię A Co Mi Tam 😲Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
PierwiastkaZuza wrote:Meggs, o tak. Ja na początku karmiłam mam i medela calma używałam. Pierwsza zepsula się po 3 dniach a druga po 3 użyciach! Napisałam do Medela Polska na FB i kazali mi odesłać do ich serwisu i dostałam nowe. Ja już nie karmię butlą to nie wiem czy działają ale chciałam nowe dla zasady bo mnie mega wkurzyli te butle. Kurde, jedna 75 zł kosztuje a takie gówno.
PierwiastkaZuza lubi tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Szczesciaro Wszystkiego Najlepszego ! Przyjemnego porodu i szczęśliwego, zdrowego i grzecznego dzidziusia 😘🎂
Ja mogę pozbierać wszystkie testy z jedzeniem i stworzyć jakaś diete sprzyjającą płodności opartą na ananasach , grejpfutach , orzechach brazylijskich itd i oczywiście PIZZY 😉
Beti ja nic nie widzę 😉 Ale co się dziwić jak ty na kolacje jesz ogórka kiszonego hehe chyba też się przerzucę -
Tęczova do niego dodzwonić się to cud😂😂
Trzymam kciuki za jutro😘😘
Lami 😂😂 raczej nie jest aż takim Romantykiem. Pewnie Facebook przypomni mu ze jego żona obchodzi urodziny ale to już będzie za późno.. Ja wiem starość nie radość ale można sobie przypomnienie ustawić 😂😂tęczova lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny co ile chodzilyscie do endo w ciazy?
CHodzi mi o te ,ktore leki brały
Ja byłam dzisiaj i to byla w sumie moja pierwsza wizyta w ciazy zapisana byłam na nia w sierpniu kiedy w ciazy jeszcze nie byłam.Ale stwierdzilam,ze pierdziele i nie bede przyspieszac jak dawke mam dobrą ( dobraną oczywiscie idealnie przeze mnie haha )
I teraz chodzi mi o to,ze ta wizyta wyglada nastepująco.
Poprosze wyniki-
o bardzo ladne -wszystko w porzadku...dawke zostawiamy taka sama ( no wiadomka )
Prosze sie rozebrac-pani mierzy cisnienie i robi usg ...
Po co mi usg co chwile?
Ja nic nie mam z tarczyca powiedziala ,ze po ciazy moge odstawic
Najgorsze ,ze ona sama zapisuje na nastepna wizyte przy mnie i mowi ,ze mam przyjsc za 6 tygodni bo w ciazy kontrola co 6 tyg (??? )
Kuzwa 130 zł place jak dla mnie za nic
Takie usg kontrolnie to wydaje mi sie raz w roku starczy
Tsh se sama kontroluje
Ona potwierdza tylko moje diagnozy/Bo sama podwyzszylam delikatnie dawke w ciazy i co? no i nic powiedziala ,ze dobrze to po co mi lekarz hahha
Tyle co sie o ten jod napytalam i wiecie co jest najlepsze !!!!
Pani nagle zmienila zdanie !!!!
Chyba sie douczyła gdzies bo nagle mam zapomniec o jodzie i go nie brac .Nagle wszystko sie zmienilo i juz nie ma zalecen takich jak biore euthyrox
Zaznaczam,ze jest to najlepszy endokrynolog w Kaliszu ehh -
Beti ja byłam raz ale to dlatego że dawno nie byłam na kontroli.. Byłam z Endo na tel ale mnie olała to sama sobie kontroluje dawki od kilku miesięcy jestem na tej samej dawce.. Teraz zapisałam się na lutego do innego.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro, wszystkiego najlepszego! Na jakim imieniu w końcu stanęło dla Skrzata?
Ale dzisiaj macie pisane, ledwo nadrabiam!
Ja troszkę podniosłam zus w ciąży zanim poszłam na l4, na szczęście kontroli nie było :p
Byliśmy na szczepieniu, mówię pediatrze o ponownym zabiegu podcinania wędzidełka. Mówię też, że Małego bardzo boli, zaczerwienilo się dookoła i przemywam rumiankiem jak chirurg kazał. Więc podchodzi kobieta do Szymka, lekko otwiera mu buzię nie patrząc nawet pod język i mówi, że PIĘKNIE SIE GOI!
Mój mąż prawie zabił ją wzrokiem w stylu "Kurwa serio?!" 🙄🙄🙄
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Beti ja byłam raz ale to dlatego że dawno nie byłam na kontroli.. Byłam z Endo na tel ale mnie olała to sama sobie kontroluje dawki od kilku miesięcy jestem na tej samej dawce.. Teraz zapisałam się na lutego do innego.
Nie no ja w tym styczniu na bank nie pojde ,bez jaj
Mam na poczatku gina za 200 zł -pewnie bedzie jeszcze kazal na koniec miesiaca przyjsc za nastepne 200 zł bo styczen dlugi....
Połówkowe -nie wiem za ile haha ale na bank wiecej niz wiyzta i jeszcze endo ... -
Domi będzie Szymonek😛😛 a co niech ma coś po Cioci Domi😁😁
Beti bez sensu żebyś szła.. Odmow wizytę i zapisz się po porodzie. Najpierw zrób kontrolnie TSH a potem zastanów się nad wizytą.. Ogólnie nie masz problemów z tarczyca to nie wiem po co te wizyty..Beti82, Domi_tur lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )