Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Talku, ja asekuracyjnie kupiłam chińską "biedronkę" za stówkę. Użyłam jej kilka razy podczas karmienia i dawała radę. Używałam jej na zle dopasowanych lejkach i dawała radę 😂 powiem więcej, na złych lejkach i tym laktatorem sprawiłam, że w piersiach znów pojawiło się mleko! Teraz czekam na lejki dobrych rozmiarów i cisnę rozkręcenie żeby trochę pomrozić dla Szymka mleka i kończę przygodę. Moje Dziecię jest tak zainteresowane światem, że ciężko go utrzymać przy butelce a co dopiero przy cycku 😂
Wielki ukłon w stronę mam Kpi-Meggs jesteś wielka ❤️ to trudna praca, ale popłaca
Nona, talku, blair., Meggs, alex0806, tere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dośka wiem ze Ty zainteresowana to Ci napisze że nasza bilirubina z wczoraj 6,8 , czyli spada , w 2 tyg o 3,3 (z poziomu 10,1) czyli meeeega wolno ale spada co najwazniejsze. A skrzat nadal żółciutki. Także sie nie stresuj ze Twoja nadal zółta. Do 12 tyg jak widać może tak być.
Dzięki Meggs za info! 😘 Cieszę się, że ładnie u Was spada i wychodzi na to, że na cycku naprawdę wolno to schodzi. A powiedz mi proszę karmisz godzinowo czy na żądanie? -
Talku, ja w ostatniej chwili zamowilam laktator (medele na 2 piersi) i mega mi to uratowało tyłek, bo po cc i pobycie Frani na neonatologii ciezko było o laktację. Ale no to kwestia wytrwałości - dziś karmimy się tylko piersią
talku, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kijanko, dziękuję za podzielenie się opinią o wypożyczeniu laktatora. Słyszałam o tym. Pewnie w Krakowie jest wypożyczalnia. Muszę się zorientować.
Może na początek uda mi się rozkręcić szpitalnym gdyby były dostępne, a późnej w domu wystarczy mi mój własny. Także chyba za Waszymi radami kupię wcześniej niż później się stresować, że nie mam pokarmu i kupować na szybko.
A brałyście pod uwagę zakup używanego? Czy wszystkie macie nowy? -
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:Dzięki Meggs za info! 😘 Cieszę się, że ładnie u Was spada i wychodzi na to, że na cycku naprawdę wolno to schodzi. A powiedz mi proszę karmisz godzinowo czy na żądanie?
Nona, Dośka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Domi 😋 to ciężka robota choć powiem szczerze że teraz będąc mamą kp i kpi jest jeszcze gorzej... bo tak to co 3 h budzilam , butla i sesja z laktatorem i miało to swój rytm , a teraz? Wstanie, ciumka cycka, spi, budze, wisi na cycku ale nie je, spi znowu, drugiego nie chce, nie dojadł, dopoic butelka, jeden cycek oprózniony, drugi nie i nie wiem czy jechac laktatorem czy nie, jak akurat odciągne mleko to wstanie i cycki puste, no to butelka i mam taka zabawe na całe dnie że masakra... nie robie nic innego 🤷♀️ w czwartek przychodzi cdl i niech coś ogarnia. Bo albo będzie butla albo sam cycek bo inaczej oszaleje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny