Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, przypomnij mi w lutym, bo pewnie tyle to potrwa :d Poki co szukamy glazurnika, bo zostalismy bez.
Płytki polecam z Terradeco, wczoraj odebralismy piękne, patchworkowe.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Oh well, dopiero nadrabiam i widzę, że w sumie chyba mój post był iskra na beczkę prochu, hahah. No trudno, ja się wstydzić nie będę, że sprawdzam co się da, żeby ulżyć mojej córeczce. Dziękuję Bogu, że nie cierpi tak jak Szymi czy nie musi jeść specjalnego mleka jak Ninka, ale jak widzę jak bardzo boli ją brzuszek, to działam.
Uwielbiam czytać co u Was i waszych maluchów, oczekiwać na dwie kreski i współczuć przy ciążowych nudnościach. To jest super wątek, laski. Besos!
Dam Wam znać po wizycie u laryngologa we wtorek.Magda - mbc, Pestkaa, przedszkolanka:), Nona, madziorek86, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Kark watek jest taki jakie my jestesmy i o tym co nas dotyka.
Dzieci sa rozne tak jak rozne sa starania i ciaze. Tu wiekszosc dziewczyn miala problemy z zajsciem, sporo z ciaza i teraz zajmujemy sie dziecmi i ich problemami.
Dolewajac oliwy do ognia (a co!) powiem, ze mamy w lutym echo serca. NA WSZELKI WYPADEK 🤓
Dodatkowo, ja tutaj zamiast wpaść w depresje dostałam mase wskazówek i pomocy i dzięki temu depresji nie dostałam.
Rzepakowe 💐 szczególnie Twoje wsparcie na początku dużo mi dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:58
Domi_tur, przedszkolanka:), Nona, Malinowa91 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej dziewczyny znowu do Was wracam, mam nadzieję że już Będę bardziej aktywna 😁😘 nasz mały skończył w czwartek sześć tygodni więc połóg uważam za zakończony. powiem tak lekko nie jest ale Karmimy się już prawie samym cyckiem!!!! wiem że muszę go po jakimś czasie odbijać jak zaczyna płakać ponieważ on się strasznie szybko zapycha cyckiem i łyka powietrze. ogólnie nadal nas męczą kolki ale szumiś i skakanie na piłce trochę pomagają. 😘
Wik89, Pestkaa, Szczęściara, Magda - mbc, Niezapominajka2, blair., Domi_tur, Nikodemka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Nona, alex0806, Biegającą-mama, madziorek86, Malinowa91, Lami, tęczova lubią tę wiadomość
-
Anionka - myslalam dzis o Tobie, przysiegam. Ciesze sie, ze u Was sytuacja ogarnieta i udaje sie karmic tylko piersia. Z tygodnia na tydzien bedzie tylko lepiej
Domi - dzieki za patent, oczywiscie małpujęAni0nka lubi tę wiadomość
-
Pestko super
U nas też już było;p
Anionka super,że udało się z cycem !pochwal się Olusiem jak się ma!
Niezapominajko moja Pola miała takie kupy i byłam wyluzowana ale rowniez postanowiłam sprawdzić wtedy bo coś mi nie pasowało no i wyszła alergia..więc sprawdzaj i bądź matka wariatka ,bo uwierz mi nie jesteś jedyną tu i nie czyni to żadnej z nas tej gorszej
Wiki przykro mi z powodu @. Jaki plan na ten cykl?
Niezapominajka2, Pestkaa, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro, gumowe nakładki są do d...y i
przez nie ściąga się mniej mam wrażenie. Ja mam tylko w ręcznym te nakładki. Zrobiłam sobie stanik do laktatora że sportowego i hejaa jak już wcisniesz to ino ros no potem nie wyjmiesz😂
Anionka ❤️ prosimy o aktualizację Aleksandra!
Niezapominajko może napiszę Ci gdzieś indziej, wszak temat gowniany jak wędzidełka może nie być mile widziany 😂
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Domi, a ten patent to musi być czy może się udać bez?
W sensie masz małe brodawki i ten lejek way za duży?
Dzięki za fotkę 😊
Nikodemko, my też mamy zielona sofę. Naroznik Lupo.
Jest piękny!
Mamy taki bajzel w chacie. Wszędzie kartony, brud, skrzynki, meble w pudełkach ale pierwsza nocka u siebie.
Kupiliśmy łóżko dla Stacha i materacyk! Jest promocja w IKEA.
Magda - mbc, Niezapominajka2, Pestkaa, alex0806, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Domi mnie bolały cyce bez nakładek.. Mialam wrażenie że za bardzo zasysal ale teraz będę próbować wszystkiego 😁😁
Ooo.. Dobry patent z tym stanikiem.. Kolejna rzecz do kupienia jeszcze😂😂
Edit.. Mam nadzieję że obejdzie się bez sesji z laktarorem że jednak chłop rzuci się na cycka🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 19:13
Malinowa91 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Talku nam też się udało w promo materac wtedy kupić
I nie ważne jaki bałagan,ale to Wasz bałaganpamiętam nasza pierwsza noc na swoim i to podekscytowanie
Domi kurczę mówisz, że nakładka z gumy przeszkadza? Bo ja mam laktator z Canpol i ona jest i faktycznie pod nią jakby mleko się dostawalo..może da radę bez niej,muszę spróbować bo nowego mi się nie opłaca kupować już teraz.talku lubi tę wiadomość
-
Talku, ja używałam bez po porodzie jak chciałam trochę odciągnąć do butelki. Ale żeby rozkręcić laktację od zera trzeba mieć dobrze dobrane lejki. Także może się udać, a jak będzie problem to wtedy dopiero zamawiać lejki
przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny