Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Troszkę Kark przeczysz sama sobie, bo z Kajtkiem też chodzicie od lekarza do lekarza szukając przyczyny, bo czujesz jako matka, że coś jest nie tak. I nikt nie uważa, że przesadzasz i nie pisze złotych rad typu "dawaj więcej jeść" 🙈
To, że coś jest "nie tak jak powinno" matka po prostu czuje. U jednego będzie to kwestia wzrostu, wagi, u innego sposób łapania piersi czy snu itd. I życzę żeby każda z nas tylko takie problemy z dziećmi miała. I nie bagatelizuje tym zdaniem żadnego problemu. Bo z tych problemów można dziecko wyprowadzić, tylko trzeba znaleźć konkretną przyczynę i mądrą osobę do prowadzenia albo samemu zgłębić wiedzę.Nona, Magda - mbc, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Talku - nasza kanapa tez dzis przyjezdza z Agaty 😂 Mamy model Visby.
Ja nie wiem do końca jaki bo M zamawiał tydzień temu będąc w Krakowie.
Więc mogę mieć niespodziankę 😁😁
Ale pokaże Wam fotkę jak już zmontujemy.
A na jakim jesteście etapie urządzania się?
Jak już kanapa przyjeżdża to szybko Wam idzie -
Kark, ale ja napisałam, że to oczywiste, że chodzicie od lekarza do lekarza, bo jest problem! Przeczytaj sobie jeszcze raz dokładnie. I pewnie krew by cię zalała, gdyby ktoś napisał Tobie, że daj dziecku więcej jeść, bo to przecież nie rozwiązałoby w żaden sposób problemu. I tak samo zrobi matka, która ma inne problemy u dziecka - pójdzie do lekarza!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Talku - nic nie mow... Przysiegam Ci, ze nie jestesmy na zadnym etapie
Sa tylko gladzie, poprowadzone odplywy, elektryka i kibel, nic wiecej. Kupilismy kanape i meble do salonu, bo bylo dobre promo, teraz bedziemy to przewalac z pokoju do pokoju, zeby zrobic podlogi. Zlosc mnie juz zalewa, bo w takim zolwim tempie, to my tam do wakacji nie zamieszkamy...
-
Karku niefajne jest to co robisz. Twój post z rana był atakujący, stąd uruchomiły się obronne reakcje u matek "przewrażliwionych". Mnie osobiście on dotknął i nie będę tego ukrywać. Chociaż sama jako matka robisz wszystko żeby Twoim maluchom było jak najlepiej, nie wiem dlaczego postanowiłaś zaatakować mamy które również to robią. Dr facto bierzemy z Ciebie przykład, a dostałyśmy po łbie. Nie rozumiem.
-
Ej dziewczyny, bez awantur. Ludzie mają różne zdania i to jest fajne. Inaczej byłoby nudno. Wasze dzieciaczki są wychowywane zgodnie z Waszymi przekonaniami i to jest najlepszy sposób wychowania jaki mógłby być bo jest Wasz
Nikodemko, siostrzenice wybierały sobie prezent na mikołaja. Obie juz wiedzą, że "Mikołaj nie żyje" 😉 próbowałam znaleźć coś fajnego dla pewnego dżentelmena z forum, ale nie chciały patrzeć na nic chłopakowego 😭
Przedszkolanko, szeroko rozumiany asortyment fryzjerski 😊Magda - mbc, przedszkolanka:), alex0806, Niezapominajka2, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, ale piękna kanapa! Muszę ją zobaczyc na żywo i będę męczyć mężulka o nią.
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pytałam czy twierdzą, że nie ma Mikołaja i dostałam odpowiedź, "nie ciociu, on nie żyje" 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 14:09
Wik89, przedszkolanka:), blair., Nona, Malinowa91, Lami lubią tę wiadomość
Teczova - asortyment fryzjerski i black friday... daj link :d
Chyba jest jeszcze promo na ta kanape, stoi przy choince w Agata meble na Targowku w takim pieknym, przygaszono rozowym kolorze. My wzielismy zielona -
Nikodemko ja poprosze fotki Twojej łazienki
Bo ja musze zrobic remont w marcu, nie mam totalnie pomyslu a Twoja na bank bedzie piekna