Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ty mi sie Nona śniłaś ;p ale nie pamiętam co dokładnie, coś jakies spotkanie przelotem. Masz długie czarne włosy?👩🏻 Nie chcesz się nam online pokazać to zaraz tu sobie utworzymy Twój rysopis 😄
Wik
Anionka super pocisnelas te cycki! 💛Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszko, plan na ten cykl to luz. Od 2 miesięcy jestem bez monitoringów i stymulacji i czuję się o niebo lepiej, w październiku miałam jeszcze tą histero ale potem już odpoczynek od leków, wizyt i wykresów. I tak czekamy na operację żpn (koniec końców w połowie stycznia..)..
Nona, przedszkolanka:), Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wiki plan idealny,wierzę że skuteczny i do stycznia nie doczekacie
A nawet jakby to ja w ta moc operacji wierzę
Nona to ja mam pytanie-a co jeśli dziecko nie spi dziecko te 1.5 h lub np.nie zaśnie w czasie czuwania albo w ogóle nie zaśnie na drzemkę?Wik89 lubi tę wiadomość
-
2 dni samego kp wg potrzeb Wiktora i +130 g na wadze! Także dzienny średni przyrost 65 g 😳 ło matko! Moje dziecko najada się w 5-10 min i kropka , a matka przestaje świrować ❤❤❤
Nona, Domi_tur, Wik89, Nikodemka, Szczęściara, Pestkaa, Słoneczko123, przedszkolanka:), blair., madziorek86, Kijanka, Dośka, Biegającą-mama, Magda - mbc, Niezapominajka2, talku, Ani0nka, tęczova, Malinowa91, alex0806, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nonka,ja mam mieszane uczucia bo Twój plan brzmi wspaniale. Uwierz mi, że marzę o tym żeby moja niunia tak spała... Tylko co z płaczem? No przecież nie dam się jej wypłakać - udowodniono naukowo, że stres zabija połączenia nerwowe i niekorzystne wpływa na rozwój. No i kłóci mi się to z ideą rodzicielstwa bliskości, które intensywny uprawiamy. Efekt mi się mega podoba, ale droga do niego jest dla mnie nie do przyjęcia. Co sądzisz?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiem Wam że jestem mega nastawiona na KP.. Z córeczką walczyłam o to żeby przybierała bo była taka malutka.. Mialam problem z tym że mała nie chwytała brodawki(płaskie?) z nakładek ładnie piła ale dałam sobie wmówić że dziecko nie najadla się.. Odciagałam i dawałam w butelce ale męczyło mnie to.. Teraz wiem że synek ładnie przybiera i będę dążyć żeby załapał o co chodzi z cyckiem😁😁
przedszkolanka:), Domi_tur lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )