Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Rymowanka-zapładnianka, to musi się udać 😂😘
alex0806, tere-fere, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!
Za nami dobra noc. Działałam trochę inaczej niż zwykle. Podawałam Skrzacikowi tylko jedną pierś. Skrzat się najadał i zaczynał ciumkanie relaksacyjne. Noworodek, IV trymestr itp., więc uważam, że na te trochę ciumkania trzeba pozwolić. Potem zabierałam cycka i przytulałam (Skrzat uwielbia robić sobie poduszkę z piersi). Jak po kilkunastu minutach oczka były nadal otwarte, Skrzacik dostawał smoczka.
Na szczęście to ugodowe dziecko, które polubiło smoczki Lovi. No a przynajmniej je akceptuje. Musiałam znieść na sobie ciężar rozczarowanego skrzaciego spojrzenia. Po kilku minutach dziecko zasypiało.
Rano zasnęła już bez smoczka (a ja razem z nią, również bez smoczka), choć całość trwała chwilę dłużej.Arashe, alex0806, Słoneczko123, tęczova, tere-fere, Malinowa91, przedszkolanka:), Cabrera lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 03:39
tere-fere, alex0806, Szczęściara, Nikodemka, Malinowa91, Lami, tęczova, Pestkaa, Kijanka, blair., Nona, przedszkolanka:), Dośka, Słoneczko123, Biegającą-mama, Beti82, Martek&M, Cabrera, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kijanko, niezapominajko piękne te wasze dzieciaczki.. Bosz jak ja nie lubię tych przedswiatecznych pielgrzymek.. Wszędzie pełno ludzi pchają się nie widząc ani małego dziecka ani ciężarnej.. Wrr.. Chociaż udało mi się kupić większą część prezentów.. Jeszcze zostały drobnostki i małż 😂😂
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Rzepakowe, cieszę się, że u Was diagnoza postawiona dobrze ❤️ nie demonizuję tej lekarki, ale jednak nie podpisała się w naszym przypadku...
Niezapominajko, ściema nie ściema, w polskich internetach powielone są dwa artykuły, które mówią że nietolerancja nie istnieje, a alergia na bmk wystepuje jak 6 w totka. Ja w akcie desperacji dokopałam się do publikacji amerykańskiej, w której były opisane rodzaje nietolerancji. Tak jak to o czym kiedyś wspominała Lami, matki podają takim Maluszkom probiotyki, które najczęściej hodowane są na laktozie i tylko pogarszają sytuację. U nas jest tak, że jak podajemy zwykle mm dłużej niż 4dni to wracają bóle brzuszka spowodowane nietolerancją laktozy i żadna hafija mnie nie przekona, że nietolerancja to ściema :p tak jak nie powie mi, że wszystkim dzieciom po 3 miesiącach mija
czytałam też zagraniczny artykuł o odciąganiu pierwszej fazy mleka,z którego wynika, że mleko ma taką samą zawartość laktozy od początku do końca ssaniamuszę kiedyś przeszukać historię i powrzucać linki
Dobrze, że zrobiłaś badanie, jak pomaga Wam kolzym i odciąganie to najważniejsze ❤️
-
Kark kilkanaście lat temu była jakaś fabryka, pamiętam że byliśmy tam na szkolnej wycieczce i faktycznie każdy z nas sobie zrobił bombkę. Ale adresu za nic w świecie Ci nie podam, ale to gdzieś w Krakowie było na pewno, bo pamiętam, ze nie jechaliśmy daleko.
tere-fere lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Cześć chichotko malutka i słodziutka 😊💟 Oj, teraz to będzie tych uśmiechów 😊
Niezapominajko, wyszła nietolerancja czy obniżona tolerancja?
Przyjechali panowie montować drzwi z tygodniowym poślizgiem i mają za dużą ościeżnicę do łazienki. Pan co mierzył dodał sobie 2 centymetry na płytki, których w ogóle nie będzie na ścianie z drzwiami. Podczas pomiarów zszedł na dół i zapytał mojego tak z dupy "w łazience będą płytki?" bez żadnego tłumaczenia, że w takim razie zrobi szerszą ościeżnice, a mój przytaknął mówiąc "tak, ale nie wszędzie". Więc pan podjął sam decyzję, że pewnie tam będą 🤦 Akurat kuźwa drzwi, które chcieliśmy zamykać, żeby spokojnie skończyć klejenie płytek i żeby nie unosiły się jakieś zapachy od kleju itd. Zaraz mi powiedzą, że nie sprawdziłam umowy. Ale w wycenie wstępnej mam moje pomiary i wymiary i wszystkie się zgadzają, ale z racji, że braliśmy drzwi z montażem, to musieli wysłać pana do pomiaru, bo "ludzie nie potrafią mierzyć i później do montażystów pretensje mają". Więc ja oglądając umowę sprawdziłam kolor, wymiar skrzydeł i stronę otwierania, a wymiar uznałam, że to ja spieprzyłam i że dobrze że koleś sprawdził.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny