Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U Jurka 7 pH, tych ciał redukujących nie robiliśmy, nie wiedziałam 🙄 krwi utajonej nie ma. Wyniki wyglądają spoko. Krostki, łuszcząca się skóra zniknęła. Jedynie co to skóra jest trochę szorstka. Z brzuchem lepiej. Więc może faktycznie "przechodzi samo" 🙂
-
Słuchajcie z tą laktazą to jest tak, że dziecięcy organizm produkuje jej z każdym miesiącem coraz więcej, żeby trawił coraz więcej laktozy, nie pamiętam kiedy dokładnie następuje "szczyt", pewnie gdzieś w 4-6 miesiącu, stąd wtedy większość kolek ustępuje. Ten szczyt trwa chyba do któregoś roku życia (chyba 3) i później laktaza znowu spada, stąd "nietolerancja" u większości dorosłych. Więc prawda, tak może być że przechodzi samo z czasem. A czasami nie przechodzi, bo nadal jest jej niewystarczająco.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny czy Wy też byłyście senne pod koniec ciąży?? U mnie chyba trymestr się pomylił😒😒 najchętniej bym poszła spać😣
Ja jestem od wczoraj. Ale dlatego, że pewnie jestem przemęczona.
Młody się od wczoraj mało rusza. Ja nie wiem ile on się powinien ruszać, ile to jest norma ehh -
talku wrote:Ja jestem od wczoraj. Ale dlatego, że pewnie jestem przemęczona.
Młody się od wczoraj mało rusza. Ja nie wiem ile on się powinien ruszać, ile to jest norma ehh
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )