Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark, jeśli odstresowywać winkiem to proponuję poradnię hodowania endometrium 😉 jeśli nie będzie w tym gabinecie potrzebna 3 doktor to i tak będę Was odwiedzać.
Ja mogę siedzieć w szatni 😋
W ten cykl zwątpiłam całkowicie. Może jutro lub pojutrze skoczę na betę jak nie będę plamić. Przyszły cykl też dupa bo dni płodne mam w święta z gromadą rodziny za drzwiami, a że to święta to nikt mi iuia nie zrobi. Przykro mi jest cholernie i już 3ci rok z rzędu podśpiewuję sobie piosenkę "kto wie", żeby podnieść się na duchu. Czekam juz tylko na in vitro, niestety w cud przestałam wierzyć, oby chociaz moje komórki się do czegoś nadawały.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark, odzwyczaiłas się od szukania cieni, ja bardzo dobrze go widzę 😊 ja już chyba wszędzie cienie widzę.
Domi, w przypływie irytacji ze łzami w oczach wywaliłam wszystkie obsikane testy i wyniosłam na śmietnik, więc niestety nie mam co pokazać 😔
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova, tak mocno przytulam 🤗🤗🤗 Tyle robicie, każda rzecz Was przybliża do celu. Jeszcze nie jest nic przesądzone. A ten cień cienia cienia wyszedł czasowo?
Będziesz nosić pod serduszkiem okruszka, a później oglądać uważnie każdą kupę. Jeśli droga będzie wiodła przez invitro, no kurcze przykro, że tyle trudności. Ale dopniesz swego. Popatrz na naszą Malinkę i jej determinację, a już jest w połowie ciąży.
Wszytko będzie dobrze! 😘😘😘 Nawet jak teraz masz parszywy humor to upuść ciśnienie i głowa do góry, cykl się nie skończył 😘😘😘😘Malinowa91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Mój pączuś to chyba zawsze będzie albo na brzuchu albo na plecach, biała obwódka się jej niebawem zrobi 😁 Butla z mlekiem a nie obroty jej w głowie. Już się potrafi cieszyć na widok mleka nawet, chociaż później płacze, bo jej nie smakuje 😁 Myślę, że jej pierwsze słowa to będzie "daj am".
tere-fere, Kijanka, Malinowa91, Cabrera lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami jutro idę do położnej i diabetologa.. Do gina chciałam iść w przyszłym tyg ale jak uda się to w tym tyg pójdę.. Te skurcze chyba nabierają na sile. Wczoraj cisza za to dziś już drugi taki konkretny.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściarko A nie masz możliwości podejść na IP? Wieczorem? Zbadają i zobaczą A jak nic się nie będzie działo to odeślą
Tęczova A Ty zwątpienie wywal za drzwi! Z kopem w dupę! Jeśli teraz jakimś cudem nie będzie ciąży to pamiętaj o tym że Laura została zrobiona w święta, na szybko, "żeby było bo owulację przegapimy", dosłownie między barszczem A pierogami ;p bo my całe święta u rodziców, ale że teściowie przyszli do moich na wigilię to mieliśmy chatę teściów wolną ;p udaliśmy że idziemy z psem na spacer ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Meggs u nas 6w1 i pneumo 13 razem jako pierwsze, później meningo po 3 miesiącu życia.
Dziewczyny przyszły mi wyniki Laury. Mam te ddimery. W szpitalu miała ponad 5000 a norma do 500. A teraz ma 0.68 A norma do 0.5 czyli 680? Czyli spadło? Bo inne jednostki są.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak, więc od tego krwawienia pewnie te ddimery były wysokie. Dobrze że spadły.
Meggs, Nina 5w1, wzwb, pneumokoki i rotawirusy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 15:11
alex0806 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Szczesciaro nie ma zartów koniecznie do lekarza .Oby mąż jutro juz był
-
Marnie to widzę żeby jutro przyjechał.. Nastawiam się bardziej na czwartek po południu.. Nie jego to chyba trzeba utłuc🤦♀️🤦♀️ jutro będę u położnej to wszystko jej powiem.. Na razie jest dobrze ale nie przypominam sobie żebym miała takie skurcze z córeczką.. Były ale dużo później🤔🤔
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )