Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko lubię za pierwsza cześć o talii osy i cyckach
moja bratowa właśnie tak miała po porodach, ja moge tylko pozazdrościć 😜co do infekcji nie pomogę bo nie wiem , ale może spróbuj tym tantum plus jakas nasiadówka z kory dębu czy coś ...
U mnie dziś dzieci jak zwykle pobudka o 5 🤷🏼♀️ Najlepszy jest tatuś , dziwi się ze ja o 21 idę spac w piąteczek zamiast mu towarzyszyć przy tv ... a z rana on sobie śpi do 7 ,a potem jeszcze godzinkę w łóżku leży.... -
Niezapominajko mi się po połogu zrobiła infekcja. I dopiero ostatnio się zebrałam do gina bo nic nie pomagało bez recepty. Dał mi macmiror 500, 8 globulek. Normalnie można przy karmieniu! To miejscowe i do mleka nie przenika. I teraz probiotyk mam brać też dopochwowo. PrzeszloLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti już niedługo😁😁
Kark właśnie dąże do tego żeby synek w styczniu zechciał wyjść.. Nie powiem że ta końcówka jest dla mnie cholernie ciężka.. Chyba nadrabiam nocne wycieczki na siusiu🙄🙄 ból kręgosłupa daje o sobie znać że czasami już bym chciała żeby synek już wyszedł. Już niewiele zostało😉😉tere-fere, Beti82 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko ♥️ Pięknie o sobie napisałaś! Trzeba siebie doceniać i szanować, a jeśli nie da się za wszystko, bo coś się nam w sobie nie podoba, to trzeba znaleźć te najlepsze atuty ♥️
Biegająca, opaski zamawiałam na allegro, kupiłam pierdylion, kokardki za 4 zł, grubsze za 10 zł. A widziałam na stronie hm 3 paki opasek, ale nie są super grube, może stacjonarnie są.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Najbardziej widać po pajacach, bo dziecko je ma, pierzesz i już nie da rady włożyć, albo pękają w gaciach napy 😁 Ale za to mamy jedene body z lidla (były w dwupaku, ale tylko jedne z dwupaku mają moc) to jest chyba rozmiar 52/56 i Nina nosi je od początku, bo jako jedne z nielicznych nie były giganty na początku i nosi je do dziś, mam wrażenie, że dociągną do rozmiaru 80 😜
tere-fere, Niezapominajka2, Cabrera lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Najbardziej widać po pajacach, bo dziecko je ma, pierzesz i już nie da rady włożyć, albo pękają w gaciach napy 😁 Ale za to mamy jedene body z lidla (były w dwupaku, ale tylko jedne z dwupaku mają moc) to jest chyba rozmiar 52/56 i Nina nosi je od początku, bo jako jedne z nielicznych nie były giganty na początku i nosi je do dziś, mam wrażenie, że dociągną do rozmiaru 80 😜
Mam to samo z bodziakami z lidla, rosną z dzieckiem 😂Lami, tere-fere lubią tę wiadomość