Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmlodsza - bardzo Ci kibicuje. Wiesz jak bywa z kreskami, czasem wrecz jasnieja, a beta rosnie. Wierze, ze bedziesz miala prezent na swieta
Teczova - jesli to byl biochem, to moze to nawet dobra wiadomosc? Cos sie jednak zadzialalo i przy kolejnej iui sie uda.
Coma - przepiekna kruszynka i styloweczka 😍tęczova lubi tę wiadomość
-
Tęczova kochana sniłaś mi się dzisiaj.. Pozyczałaś ode mnie glukometr i mierzyłaś poziom betki🤷♀️🤷♀️ chyba czas coś takiego wymyślić😂😂
Talku cieszy mnie bardzo że dziś już lepiej.. Dobrze że jutro wizyta niech ginka dobrze przebada sprawdzi..
Najmłodsza_staraczka trzymam kciuki za kropka niech tam się wgryza ładnie😉tęczova lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
talku wrote:Coma, ale śliczności. Franciszka jest cudowna, do schrupania. Taki kurczaczek z niej jeszcze 😍😍😍
Dopiero co pokazywałaś samą zawieszkę do smoka, a tu już Panna ma ponad miesiąc.
Beti, właśnie się zastanawiałam jak to powiedzieć że chce luteinę a w piątek nie dostałam. Już raz zostałam poinformowana m, że nie jestem lekarzem jak kiedyś zasugerowałam dla siebie jakiś lek 😬😬 Dzięki za pomysł na ściemę 😉
A potem tą luteinę to się bierze już do końca ciąży? Jak było u Was?
Nikodemko, mam nadzieję, że się trochę przeciążyłam przed Świętami i trochę mnie doktor postraszyła.
Jestem w miarę spokojna. Stasiek szaleje w brzuchu, na szczęście dzisiaj już wysoko a ja leżę i pachnę. M gotuje sałatkę jarzynowa i krokiety 😉
Sprobowac nie zaszkodzi z tą sciemą hahah wiadomo ,ze jak lekarz burek to nic nie pomoze czy podstepem czy bys błagałatalku lubi tę wiadomość
-
Coma aaaaale ślicznosci.Kradne te ciemne wloski.Marzą mi sie takie u mojej.ALe ja łysa bylam dlugo takze ten hahaha
Nie wiem jak stary bo on jest chyba jakims swiadkiem koronnym hahahha Zero zdjec z przeszloscicoma, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Coma prześliczna córcia! 😍 I ten koszyczek boski!
Najmłodsza mocno trzymam kciuki, żeby kreska zaczęła ciemnieć! Tak jak pisze Lami, aby to był taki cudny prezent na święta!
Tęczowa fajnie, że jest Was więcej! 🙂 Teraz Ty! 😘
Wysłałam męża na spacer z Jagienką, w dwie godziny upiekłam placek na święta, pozmywałam gary, wywiesiłam dwa prania, trzecie wstawiłam, umyłam łazienkę i wytarłam wszystkie kurze w mieszkaniu. 😂💪🏻 Myślę, że mąż w tym czasie wyrobił by się z umyciem naczyń xDtalku, Kijanka, Pestkaa, tęczova, Beti82, Biegającą-mama, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, tez tak myślę, w końcu cokolwiek się zadziało. Mój kochany zlepek komórek 😉😍
Szczęściaro 😂 musimy to opatentować!
Dośka ❤Szczęściara, Niezapominajka2, Kijanka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tere-fere wrote:Najmłodsza, a może nie ciemnieje, bo np pt i sob były jeszcze z zastrzyku, a dziś może już kropka wytwarza swoje 😉? Masz jeszcze nordy? Siknij jutro 😊
Tęczowa mi teraz po biochemie też dłużej trwało krawienie. I wogole okres był bardziej bolesny, bo normalnie boli, a wtedy bolało ze skurczami prawie jak porodowymi 😔
Beti ja teraz brałam do 35tc, ginka zalecila do 32, ale miałam zapas to brałam 😅 I żałuję, że nie brałam dłużej, bo może by mi szyjka dłużej wytrzymała, a tak od 35+6 z rozwarciem chodziłam 😒
Mam jeszcze 20 😂
Jutro sikne i się zamelduje.Nona, Pestkaa, tere-fere, madziorek86, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nona, jak raz rzekomo miałam to trwał 42 dni
chociaz mogłam miec wtedy owu ale baaardzo późno.
Kark, bólowo to nie wiem czy jest mocniejszy bo nie daję bólowi dojść do głosu - łykam tramal jak zaczyna mnie pobolewać i normalnie funkcjonuję. Bo jak zaczyna mnie boleć na poważmie to na zmianę siedzę na kiblu, leżę kolo kibla lub rozmawiam z neptunem z bólu. No ale już 11 dzień kubeczka, w tym 9 z krwawieniem, masakra.Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova, jeśli to był biochem to "super", bo coś się zadziało! Będą dwie krechy niebawem i zostaną na 9 miesięcy 😘😘😘
Nona, może być krótki albo długi cykl. Mój 3 cykl po porodzie na bank bezowulacyjny, bo 19 dni. Teraz idealo 28.
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona najlepiej wziąć duphaston/luteine i odstawić po 10 dniach
Wtedy Ci się cykl nie wydłużyNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.