X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku powodzenia jutro!:)
    I ja właśnie robię rafaello 🥰 to będzie największy grzech tych świąt 😁😁

Meggs A nie wiesz,że dobra kucharka że wszystkiego zrobi cis pycha? Mąż wierzy w Ciebie:D

Lami Ninka ma ochotę na tulaski, jak mój Olo właśnie;p

Nona, Meggs, talku lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 08:47

talku lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs - mistrz 😂
    Ja kupiłam sobie grzańca bezalkoholowego, pomarancze i gozdziki, bede sie raczyc w swieta.
    A co do ciast i fanek 3 bita to ja robie taka swiateczna wersje, w tamtym roku bylo hitem.
    ca9ad5c368de.png
    Polecam tez sernik mascarpone na spodzie brownie, tez z kwestii smaku. Mniam!

Nona, przedszkolanka:), jusci lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 13:02

❤💙❤💙
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej probuje nadrobic po calym weekendzie..
    U mnie przedswiateczne szalenstwo, jak i u Was widze 😁
    Talku powodzenia jutro na wizycie!
    Najmlodsza kciuki zacisniete!!!
    Teczova no jako dlugoterminowa staraczka moge z przekonaniem stwierdzic, ze jeśli biochem, bo to dobry znak! Ja nie mialam jeszcze nigdy biochema i oczywiscie nie napisze, ze bym chciala, bo nie o to chodzi, ale jednak taka swiadomosc, ze moge zajsc, mysle ze by mi pomogla... nie wiem zreszta... w kazdym razie obys juz niedlugo zobaczyła te szczesliwe II kreski na dobre:)
    My czekamy na styczniowa operacje meza ale w sumie jakos mi sie wcale nie dluzy, tyle u mnie roboty ostatnio, czas zapieprza :P mam nadzieje, ze wszystkim nam uda sie urodzic w 2020 😁

tęczova, talku, tere-fere lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa Domi, wszystkiego co najlepsze rocznicowo, żeby "stary" tak nie irytował 😉 ja mogę wstać do Sajmona, ale wiesz, na jednym drinku nie skończyłyśmy 😉 mama pyta "pijemy metaxę czy wino maryjne?", aż się uśmiałam, że ma same "płodne" trunki

Wiki, znikające krechy nic fajnego ale dają jakąś małą iskierkę nadziei. Rodzimy na bank w 2020!

Magda - mbc lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie zupe grzybową i ryby (nie karpie) i pierogi z farszem grzybowym, bo mnie ta kapusta denerwuje :D Ciast nie pieke, nie kreci mnie to :P
    U mnie w domu robi się wszystko w wigilie rano, bo ma być na swiezo. Jedzenia jest malo, bo to co napisalam wyzej plus kawa i jakies 2 ciasta, ktore przyniesie ciocia. Mama jeszcze robi kapiste z grochem. Nie ma sledzi, salatek, barszczu, krokietow itp. Tylko grzyby :)
    W tym roku Wigilia u tesciowej wiec przynosze swoje smaki, a ona robi wlasnie barszcz, krokiety i upiecze sernik. Do tego wczoraj kroila juz salatke. Wg mnie za wczesnie przy takich pogodach +9. Nie bede jej jadla :P
    W ogole ograniczam ostatnio tel. do minimum, ale oczywiscie podczytuje ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 05:39

Biegającą-mama, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ! Widzę, ze swietowaliscie jak należy 😋
    Meggs No to poszalas w kuchni 😉

Ja tez dopiero dziś wieczór zacznę robić ciasto : 3 bit , snickers bez pieczenia , sernik z biała czekolada i szarlotka z kwesti smaku bita śmietanę dopiero przed podaniem robie - trochę dużo ale niosę do mojej mamy a będzie ok 20 osób. Dania wigilijne dopiero jutro rano i tak jak Magda z samych grzybów uszka a pierogi złososiem dla gosci i zmieniałam dla mnie hehe . Obiad u mnie w domu w drugi dzień swiat wiec wtedy będę na świeżo znów robiła : jedno bardziej "wykwintne" danie" plus jakas wyszukana sałatka . Nie lubię jak zostaje jedzenie po świętach , nie chce nic wyrzucać wiec jak komuś za mało niech sobie "doje" w domu 😂

Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark weź nie strasz z tym skokiem 🤦‍♀️ U mojej Hanki i jej charakterkiem plus bratem który odkrył dwa dni temu stary keybord Casio i od 5 rano nam przygrywa ciężko rozpoznać skok 😂

Magda jak rozszerzanie diety?

tere-fere lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 23:54

Magda - mbc, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sałatkę jarzynowa też robiliśmy wczoraj 🙈🙈🙈
    Ale to dlatego, żeby ją już dzisiaj zacząć jeść. Ja strasznie nie lubię "zostaw to na Święta". W tym roku spędzamy je po raz pierwszy w Krakowie, po raz pierwszy w swoim mieszkaniu i po raz pierwszy w pasażem na gapę w brzuchu 😛
    Dlatego dla mnie Świętowanie zaczyna się już dzisiaj. Jak M wróci z pracy, odpalamy kolędy i świąteczne piosenki, winko, dobry film. On jeszcze zrobi dwie sałatki i krokiety i to by było na tyle. Kładziemy się na kanapę i relaks 😉
    Jutro mama z siostrą i bratem przyjdą (mam dużo młodsze rodzeństwo) i w I dzień świąt siostra jedzie do ojca więc zostaniemy w czwórkę. Także baaardzo na spokojnie. Ale przy moim samopoczuciu to odpowiada mi to.

Nona, Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, niezłe to ciacho!
    Taki 3bit i rafaello w jednym z nutą świąteczną 😁😁

przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedzenie tylko dla nas robię,bo na Wigilię idziemy na gotowe;p A nie będę stala w Święta przy garach :D

Magda my mamy właśnie uszka (mama) z samych grzybów ,tak robi teściowa mojej siostry. Z tym,że ja tylko je w sumie zjem "nie swoje" :p zupa grzybowa u teściowej ale nie zjem ;p

A robicie kompot z suszu? Moja teściowa robi,bleeeee :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm ja uwielbiam kompot z suszu! 😃 Ale jego się kocha, albo nienawidzi 😂

Jesteśmy spakowani na wyjazd do rodziców, toreb jakbyśmy jechali na miesiąc! 😂

przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka no właśnie u nas jest rownowaga-maz kocha,ja nienawidzę 😂
    Udanego wyjazdu!

Talku daj znać po wizycie!

Ja uciekam do kuchni,później mata i pewnie z doskoku nadrobię:)

Dośka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, Kark... łączę się w bólu. Próbowałam nadrobić i coś mądrego napisać, ale Laura od 3 dni przechodziła samą siebie. Dzisiaj rozpoczynamy 4 dzień A ja po raz pierwszy od niepamiętnych czasów mam z nią nieprzespaną noc. Wczoraj 2 drzemki po 25 minut to był luksus. Przedwczoraj w ogóle nie spała i ryk, wrzask. Tylko na rękach, gdzie zwykle jej nie noszę w domu. Odłożyć się nie da. Trzeba nosić. Ktokolwiek to robi to jest spoko, ale ona chce być w pionie, najlepiej przodem do świata. Wózek ją parzy. Także to chyba skok. Najgorszy ze wszystkich do tej pory. Dzisiaj co chwilę się budziła. Teraz padła na drzemkę ale pewnie za 3 minuty oczy jak 5 zł i dalej impreza... ciekawi mnie ile to potrwa.

tere-fere lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejście na forum grozi obślinieniem🤤🤤 tyle tu jedzenia.. My spędzamy święta z rodziną. Robię sałatkę śledziową, rybę po grecku, sałatkę meksykańską i cynamonowe szczęście.. Reszta teściowa i inni😁😁
    8ab811857841.jpg

alex0806, przedszkolanka:), Dośka, blair., Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny! ❤️

Czy tylko ja jestem taka leniwa, że nic w tym roku nie robię do jedzenia? 😂 Teściowa sobie wszystko ogarnęła, u moich rodziców tymczasowo mieszka siostra z siosfrzenicą to coś pomogą. W tym roku robię sobie wolne 🙈

przedszkolanka:), talku, Nona, blair., Pestkaa, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko, ofc że robimy. Smiejemy sie, ze ten kto pije jest juz naprawde dorosly :D
    Ja lubię :) Moja siostra 27l. nie tyka, jej maz pewnie tez by nie tknąl 🤣

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas nie ma kompotu z suszu i nigdy nie było, więc ja chyba nie znam tego smaku w ogóle 🤔🤔
    Ale jak tak czytam to wiele nie straciłam 😉

Domi, nieźle się ustawiłas! To korzystaj i się relaksuj.

Szczęściaro, jutro poród? 😛😛😛

relgi09kukfprg92.png
‹‹ 2283 2284 2285 2286 2287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ