X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku powodzenia jutro!:)
    I ja właśnie robię rafaello 🥰 to będzie największy grzech tych świąt 😁😁

Meggs A nie wiesz,że dobra kucharka że wszystkiego zrobi cis pycha? Mąż wierzy w Ciebie:D

Lami Ninka ma ochotę na tulaski, jak mój Olo właśnie;p

Nona, Meggs, talku lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 08:47

talku lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs - mistrz 😂
    Ja kupiłam sobie grzańca bezalkoholowego, pomarancze i gozdziki, bede sie raczyc w swieta.
    A co do ciast i fanek 3 bita to ja robie taka swiateczna wersje, w tamtym roku bylo hitem.
    ca9ad5c368de.png
    Polecam tez sernik mascarpone na spodzie brownie, tez z kwestii smaku. Mniam!

Nona, przedszkolanka:), jusci lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 13:02

❤💙❤💙
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej probuje nadrobic po calym weekendzie..
    U mnie przedswiateczne szalenstwo, jak i u Was widze 😁
    Talku powodzenia jutro na wizycie!
    Najmlodsza kciuki zacisniete!!!
    Teczova no jako dlugoterminowa staraczka moge z przekonaniem stwierdzic, ze jeśli biochem, bo to dobry znak! Ja nie mialam jeszcze nigdy biochema i oczywiscie nie napisze, ze bym chciala, bo nie o to chodzi, ale jednak taka swiadomosc, ze moge zajsc, mysle ze by mi pomogla... nie wiem zreszta... w kazdym razie obys juz niedlugo zobaczyła te szczesliwe II kreski na dobre:)
    My czekamy na styczniowa operacje meza ale w sumie jakos mi sie wcale nie dluzy, tyle u mnie roboty ostatnio, czas zapieprza :P mam nadzieje, ze wszystkim nam uda sie urodzic w 2020 😁

tęczova, talku, tere-fere lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa Domi, wszystkiego co najlepsze rocznicowo, żeby "stary" tak nie irytował 😉 ja mogę wstać do Sajmona, ale wiesz, na jednym drinku nie skończyłyśmy 😉 mama pyta "pijemy metaxę czy wino maryjne?", aż się uśmiałam, że ma same "płodne" trunki

Wiki, znikające krechy nic fajnego ale dają jakąś małą iskierkę nadziei. Rodzimy na bank w 2020!

Magda - mbc lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie zupe grzybową i ryby (nie karpie) i pierogi z farszem grzybowym, bo mnie ta kapusta denerwuje :D Ciast nie pieke, nie kreci mnie to :P
    U mnie w domu robi się wszystko w wigilie rano, bo ma być na swiezo. Jedzenia jest malo, bo to co napisalam wyzej plus kawa i jakies 2 ciasta, ktore przyniesie ciocia. Mama jeszcze robi kapiste z grochem. Nie ma sledzi, salatek, barszczu, krokietow itp. Tylko grzyby :)
    W tym roku Wigilia u tesciowej wiec przynosze swoje smaki, a ona robi wlasnie barszcz, krokiety i upiecze sernik. Do tego wczoraj kroila juz salatke. Wg mnie za wczesnie przy takich pogodach +9. Nie bede jej jadla :P
    W ogole ograniczam ostatnio tel. do minimum, ale oczywiscie podczytuje ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 05:39

Biegającą-mama, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ! Widzę, ze swietowaliscie jak należy 😋
    Meggs No to poszalas w kuchni 😉

Ja tez dopiero dziś wieczór zacznę robić ciasto : 3 bit , snickers bez pieczenia , sernik z biała czekolada i szarlotka z kwesti smaku bita śmietanę dopiero przed podaniem robie - trochę dużo ale niosę do mojej mamy a będzie ok 20 osób. Dania wigilijne dopiero jutro rano i tak jak Magda z samych grzybów uszka a pierogi złososiem dla gosci i zmieniałam dla mnie hehe . Obiad u mnie w domu w drugi dzień swiat wiec wtedy będę na świeżo znów robiła : jedno bardziej "wykwintne" danie" plus jakas wyszukana sałatka . Nie lubię jak zostaje jedzenie po świętach , nie chce nic wyrzucać wiec jak komuś za mało niech sobie "doje" w domu 😂

Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark weź nie strasz z tym skokiem 🤦‍♀️ U mojej Hanki i jej charakterkiem plus bratem który odkrył dwa dni temu stary keybord Casio i od 5 rano nam przygrywa ciężko rozpoznać skok 😂

Magda jak rozszerzanie diety?

tere-fere lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 23:54

Magda - mbc, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sałatkę jarzynowa też robiliśmy wczoraj 🙈🙈🙈
    Ale to dlatego, żeby ją już dzisiaj zacząć jeść. Ja strasznie nie lubię "zostaw to na Święta". W tym roku spędzamy je po raz pierwszy w Krakowie, po raz pierwszy w swoim mieszkaniu i po raz pierwszy w pasażem na gapę w brzuchu 😛
    Dlatego dla mnie Świętowanie zaczyna się już dzisiaj. Jak M wróci z pracy, odpalamy kolędy i świąteczne piosenki, winko, dobry film. On jeszcze zrobi dwie sałatki i krokiety i to by było na tyle. Kładziemy się na kanapę i relaks 😉
    Jutro mama z siostrą i bratem przyjdą (mam dużo młodsze rodzeństwo) i w I dzień świąt siostra jedzie do ojca więc zostaniemy w czwórkę. Także baaardzo na spokojnie. Ale przy moim samopoczuciu to odpowiada mi to.

Nona, Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, niezłe to ciacho!
    Taki 3bit i rafaello w jednym z nutą świąteczną 😁😁

przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedzenie tylko dla nas robię,bo na Wigilię idziemy na gotowe;p A nie będę stala w Święta przy garach :D

Magda my mamy właśnie uszka (mama) z samych grzybów ,tak robi teściowa mojej siostry. Z tym,że ja tylko je w sumie zjem "nie swoje" :p zupa grzybowa u teściowej ale nie zjem ;p

A robicie kompot z suszu? Moja teściowa robi,bleeeee :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm ja uwielbiam kompot z suszu! 😃 Ale jego się kocha, albo nienawidzi 😂

Jesteśmy spakowani na wyjazd do rodziców, toreb jakbyśmy jechali na miesiąc! 😂

przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka no właśnie u nas jest rownowaga-maz kocha,ja nienawidzę 😂
    Udanego wyjazdu!

Talku daj znać po wizycie!

Ja uciekam do kuchni,później mata i pewnie z doskoku nadrobię:)

Dośka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, Kark... łączę się w bólu. Próbowałam nadrobić i coś mądrego napisać, ale Laura od 3 dni przechodziła samą siebie. Dzisiaj rozpoczynamy 4 dzień A ja po raz pierwszy od niepamiętnych czasów mam z nią nieprzespaną noc. Wczoraj 2 drzemki po 25 minut to był luksus. Przedwczoraj w ogóle nie spała i ryk, wrzask. Tylko na rękach, gdzie zwykle jej nie noszę w domu. Odłożyć się nie da. Trzeba nosić. Ktokolwiek to robi to jest spoko, ale ona chce być w pionie, najlepiej przodem do świata. Wózek ją parzy. Także to chyba skok. Najgorszy ze wszystkich do tej pory. Dzisiaj co chwilę się budziła. Teraz padła na drzemkę ale pewnie za 3 minuty oczy jak 5 zł i dalej impreza... ciekawi mnie ile to potrwa.

tere-fere lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejście na forum grozi obślinieniem🤤🤤 tyle tu jedzenia.. My spędzamy święta z rodziną. Robię sałatkę śledziową, rybę po grecku, sałatkę meksykańską i cynamonowe szczęście.. Reszta teściowa i inni😁😁
    8ab811857841.jpg

alex0806, przedszkolanka:), Dośka, blair., Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny! ❤️

Czy tylko ja jestem taka leniwa, że nic w tym roku nie robię do jedzenia? 😂 Teściowa sobie wszystko ogarnęła, u moich rodziców tymczasowo mieszka siostra z siosfrzenicą to coś pomogą. W tym roku robię sobie wolne 🙈

przedszkolanka:), talku, Nona, blair., Pestkaa, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko, ofc że robimy. Smiejemy sie, ze ten kto pije jest juz naprawde dorosly :D
    Ja lubię :) Moja siostra 27l. nie tyka, jej maz pewnie tez by nie tknąl 🤣

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas nie ma kompotu z suszu i nigdy nie było, więc ja chyba nie znam tego smaku w ogóle 🤔🤔
    Ale jak tak czytam to wiele nie straciłam 😉

Domi, nieźle się ustawiłas! To korzystaj i się relaksuj.

Szczęściaro, jutro poród? 😛😛😛

relgi09kukfprg92.png
‹‹ 2283 2284 2285 2286 2287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ