Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja co roku pichciłam i robiłam bóg wie ile jedzenia a w tym mam to gdzieś i jedyne co zamierzam zrobić to najlepszy na świecie sernik z białą czekoladą ❤ nie wiem tylko jak go ogarne mając tylko serek homo i drozdże 😁 najwyzej pan mąż będzie jadł sernik na spodzie z ciasta do pizzy 😂
Nona, Biegającą-mama, Beti82, blair., Nikodemka, przedszkolanka:), Pestkaa, tere-fere, tęczova, talku lubią tę wiadomość
-
No to będzie długo i mam nadzieję, że nie weźmiecie mnie za wariatkę.
Ale przedstawię wam elaborat pod tytułem "testy z krwi można o kant dupy rozbić".
Jakoś 5 dni po ovitrelle zrobiłam test z moczu ( ta mocna kreska na lewo po dole) oraz test z krwi ( chciałam sprawdzić czy są czułe te testy, kreska na dole po prawo). No średnio z tej czułości byłam zadowolona tak ogólnie.
Test na górze po lewej to nord z dzisiaj, a po prawej z krwi dzisiaj :
Dzisiaj powtórzyłam facelle (negatywny) nord ( coś się majta, ale to nadal zastrzyk, bo dzień w dzień jaśniejsza to kreska, dzisiaj prawie jej nie ma). Zrobiła też test z krwi ( po chuj? ) i wyszła taka sama kreska jak przy tym mocnym nordzie.
Więc strzelam, że na tym teście te kreski wychodza tak zawsze. Bo to niemożliwe, że nordy wyłapaywały mi poziom 2,99 bhcg dość mocną kreską, a dzisiaj przy pozytywie z krwi nord nagle jest negatywny. No nie klei się to.
Totalna porażka Wściekła jestem, bo dała, 25 zł za sztukę i myślałam, że będą fajne.
Jutro chyba pójdę na krew, albo stchórze i pójdę w piątek...ale wiecie, jakby miało być, to by było już. Dzisiaj 11 dpo. Czekam do 12 dpo i wiem, że po zawodach.
No i wisienka na torcie, test z krwi po jakiejś godzinie od zrobienia ( TO POWINNO BYC KUŹWA KARALNE):
Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Biegającą-mama wrote:Przedszkolanko wiem ćwiczysz dziś... możesz i mi sie uda .. co dziś? Tylko nie pisz, że jutro tez 😂
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym roku robię tylko paznokcie 😁 wymiksowalisny się z naszej corocznej puli - ryby, sałatki tradycyjnej, śledzi w oleju, krokietów i ciasta (3 bit widzę jest hitem nie tylko u nas) cieszę się że nic nie robimy, bo na codzien, chociaż mieszkamy w tym samym mieście, dziadki nam nie pomagaja, to chociaż tyle, że na luzie przyjęli nasza propozycję nic nie robienia.
Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
My wigilie spędzamy u rodziców, więc gotowałam tylko dla nas. Pierogi, krokiety, sałatka. Ciast nie piekę bo mamy full słodyczy od brata z paczki z kopalni. Stwierdziłam, że będzie za dużo. Pozatym ja nie jem za bardzo słodyczy i później pół blachy ciasta wyrzucam
Talku co do suszu nic nie stracilas, dla mnie jak pety gaszone w słoiku, fuj.
Nona, talku lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
U mnie wigilię mama ogarnia zwykle i my z siostra jej pomagamy. I tradycyjnie karp, pierogi z kapustą i grzybami, barszcz z uszkami, grzybowa z suszonych grzybów itd. W tym roku to ja sobie muszę coś powydziwiać. A nie mam jak bo Laura ciągle rączki. Ojciec poszedł teraz do fryzjera ale jak wróci to ją przejmuje i będzie nosił A ja do kuchni. Nie będę jadła karpia smazonego w tym roku bo jajko w panierce i ponoć może uczulać. Żrobię sobie rybę na parze z warzywami. Śledzie z moją śmietaną. Sałatki bez jajek i z wegańskim majonezem. I ten jagielnik rafaello żeby mieć coś słodkiego. Pierogi i uszka jem normalnie.
Najmłodsza coś się kroi, nie puszczam kciuków
Mnie zastanawia ile ten skok potrwa. Myślałam z początku że to brzuszek ale skoro nasza święta trójca ma w tym czasie to samo to pewnie skok...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Najmłodsza, myślę, że bhcg w krwi już rośnie a nerki jeszcze nie przefiltrowały. Sikańce czekają żeby pokazać się w wigilię!
Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”