Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza ja wierzę, że będzie dobrze! trzymam kciuki mocno!
KOCHANE HELP! Czy jest tu jakaś followerka mamyginekolog, która ma jej przepis na śledzie? Widziałam ze dwa tygodnie temu u niej na instastories, jak robiła, ale tak jednym okiem spojrzałam i nic nie zapisałam, a chciałabym je zrobić na Wigilię.
to były śledzie korzenne z imbirem i startą skórką cytrynową, ale w żadnym sosie tylko tak po prostu z przyprawami, imbirem i tą skórką/ Jak którą ma to będę wdzięczna za podesłanie przepisuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tylko musi z pracy wrócić 😎😂
Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza, ja rowniez niezmiennie kibicuje ✊✊✊
Ja uwielbiam święta, ale mam tendencje do brania za dużo na siebie...w tym roku staram się wyluzować 😊 i jak tylko za bardzo się nakręcę, to biorę syna na ręce, mocno przytulam i idę pokazać mu choinkę 😊
Dziewczyny Staraczki- bardzo chciałabym wam dodać sił do dalszej walki...ja jeszcze rok temu płakałam i cholernie bałam się spotkań rodzinnych i życzeń świątecznych...tak naprawdę nawet nie marzyłam, ze za rok nasze maleństwo będzie juz z nami...także jak widzicie, wszystko jest możliwe..
Przesyłam wam duuuzo ciepłych myśli 😘
Słoneczko123, talku, tere-fere, Nona, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
-
Biegająca no i super 😁 A zabawa z dziećmi to najlepszy trening;)
Najmłodsza ale masz rozkmine na święta.. wierzę,że skończy się mega cudem świątecznym;)
Talku no i świetnie! Mozesz swietowac!talku, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Talku super.CIesze sie ,ze zmierzyl usg a nie palcem 3cm to nie ma sie co martwic.Zaraz sie jeszcze wydluzy i bedzie znowu 4
talku lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Najmłodsza ja wierzę, że będzie dobrze! trzymam kciuki mocno!
KOCHANE HELP! Czy jest tu jakaś followerka mamyginekolog, która ma jej przepis na śledzie? Widziałam ze dwa tygodnie temu u niej na instastories, jak robiła, ale tak jednym okiem spojrzałam i nic nie zapisałam, a chciałabym je zrobić na Wigilię.
to były śledzie korzenne z imbirem i startą skórką cytrynową, ale w żadnym sosie tylko tak po prostu z przyprawami, imbirem i tą skórką/ Jak którą ma to będę wdzięczna za podesłanie przepisu
wik, jak wroce do domu, to zobacze czy sa w isog dokladce, jak sa to wysle Ci foto. Zapros mnie do przyjaciolekWik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Taaak, Beti. Właśnie ktoś mi tą szyjkę normalnie zbadał. Nawet pokazywał gdzie kanał rodny, gdzie dziecko, odkąd dokąd Jerzy szyjkę.
Bardzo się przejął.
Jestem spokojna, idę świętować.
Nie wiedziałam, że duphaston taki drogi.
Trzy opakowania 100zł 🤔 -
talku wrote:Ja kocham wątróbkę!
A sałatkę z wątróbka na ciepło to wielbię
Tylko ja tak uwielbiam wątróbkę?
Beti, pytałaś ostatnio o magnez bez witaminy B. Dzisiaj mi lekarz zlecił.
ASMAG Forte. To też lek a nie suplement
Juz kupilam slow mag tez bez wit Btalku lubi tę wiadomość
-
Stary się za bardzo boi ukłucia w palec i mi nie pozwolił zrobić xD
tere-fere lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
No ja wątróbka też nie 😀
Ja po wizycie u gina, po 10 miesiącach przerwy MOGĘ POWRÓCIĆ DO SEKSU! Woohooo! 😂Nona, Pestkaa, Meggs, alex0806, Beti82, Cabrera, tere-fere, Słoneczko123, Domi_tur, talku, tęczova, przedszkolanka:), Lami, Biegającą-mama, Wik89, Malinowa91, blair. lubią tę wiadomość