Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!najpiękniejszych Świąt! 🎄Spokojnych, rodzinnych i bezstresowych. A w nowym roku realizujcie wszystkie plany i marzenia ❤️
Biegającą-mama, przedszkolanka:), Pestkaa, Szczęściara, talku, Dośka, tęczova, Malinowa91, madziorek86, Słoneczko123, Beti82, Meggs, Niezapominajka2, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Melduję, że my z 6 tygodniowym niemowlakiem też będziemy uczestniczyć w spędach rodzinnych oraz w drugi dzień świąt sami jedziemy w odwiedziny. Ale ja kocham ten gwar, tą radość z możliwości spotkania się, a teraz dodatkowo wiem, jak cała rodzina czekała na moją córkę (ja co kilka dni wysyłam zdjęcia - na wyraźną prośbę - kilku ciotkom, m.in. żonie mojego chrzestnego itp. Tym bardziej nie mogłoby nas zabraknąć).
I korzystając z okazji, nim wrócę do ostatniego z ciast - wesołych świąt! Radosnych, spokojnych, wymarzonych i ciepłych. Pełnych wzajemnej życzliwości i serdeczności.Biegającą-mama, przedszkolanka:), Szczęściara, talku, Dośka, Nona, tęczova, Malinowa91, alex0806, madziorek86, Słoneczko123, Beti82, Meggs, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
My tez dziś wigilia i jutro cały dzień u mojej mamy. Na małej przestrzeni 20 osób ( mam 3 rdzenstwa każdy po dwójce nastakotkow 😂) No to moja najbliższa rodzina i nie będę od niej izolować dzieci.
Dziewczyny cieszę się, ze ty trafiłam i wirtualnie miałam przyjemność was poznać. Wszystkim starczkom tłuściutkich dwoch kreseczek i pulchniutkich niemowlaczkow na JUŻ proszę ! A młodym mamom dużo cierpliwości 😉
Ps. Mój synuś właśnie mówi "mama odłóż telefon, odłóż kawę i choć się przytulić " także tego 😍😍Pestkaa, Magda - mbc, przedszkolanka:), Szczęściara, Dośka, Nona, tęczova, tere-fere, Wik89, Malinowa91, alex0806, madziorek86, Słoneczko123, Beti82, Meggs, Niezapominajka2, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Ooohh biegająca, synuś słodziak, miód coś takiego usłyszeć, tulcie się 🥰
Dziewczyny Wy też się tulcie ☺️ takie moje życzenia dla Was 😊 dużo miłości! teraz na święta i na przyszły cały nowy rok 🧡
I powtórzę za biegająca cieszę się, że mogłam was poznać i dziękuję za miły rok pierwsze moje wejście na forum było właśnie jakoś w okolicy świąt 🎅 jesteście zajebiste!przedszkolanka:), Dośka, tęczova, Wik89, Słoneczko123, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Szczęściara, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
To i ja życzę Wesołych Świąt! Spokojnych,rodzinnych przede wszystkim Na ovu mi mija właśnie 5 lat i cieszę się,że znalazłam to miejsce i Was
Dośka, Nona, tęczova, Malinowa91, madziorek86, Magda - mbc, Słoneczko123, Beti82, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Szczęściara, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Dużo miłości i radości dla Was na ten Świąteczny czas. Spędzicie te dni tak jak lubicie najbardziej, czy to na kanapie pod kocykiem czy przy gwarnym stole.
Niech tylko nie zabraknie ciepła i serdeczności w Waszych sercach 😘😊
Cieszę się ogormnie, że tyle z nas już w tym roku tuli swoje największe szczęścia i mam nadzieję, że na przyszłe Święta lista staraczek będzie świecić pustkami 😉😉 chyba że runda druga 😘😝😝Dośka, Nona, tęczova, Wik89, Malinowa91, madziorek86, Słoneczko123, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mimo, że jestem tu bardzo rzadko, mysle o Was cały czas i nigdy nie zapomnę, bo dzięki Wam mój największy cud leży obok mnie z cyckiem w buzi! Tak, karmimy się już samym cyckiem ❤️ Życzę Wam zdrowia, dużo uśmiechu mało zmartwień, aby Wasze cuda były zdrowe i szczęśliwe, aby przyszłe mamuśki zobaczyły jak najszybciej II tłuściutkie kreski i aby ciąża i poród były tak samo nudne i bezbolesne jak u mnie 😁😘😘😘 WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 08:22
Wik89, talku, Nikodemka, Malinowa91, tęczova, Pestkaa, alex0806, madziorek86, Arashe, Magda - mbc, Słoneczko123, Dośka, Beti82, Meggs, Biegającą-mama, Niezapominajka2, tere-fere, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wesołych Świąt, kolekcjonujcie wspomnienia Wasze i Waszych dzieci z tych przygotowan, tradycji, rodzinnych „spędów”, to piekne! 🎄Spełnienia marzen w Nowym Roku - tych staraczkowych, ciążowych i rodzicielskich, ale nie tylko - także wspanialych podrozy, sukcesow w pracy, niech mąż Kark zostanie milionerem a inni tez realizują swoje cele 😁
Ściskam!!!😍
P.S. W tym roku wysylanie zyczen zaczelam wlasnie od naszego wątku😊Malinowa91, Pestkaa, madziorek86, Słoneczko123, Dośka, Beti82, tęczova, Biegającą-mama, Niezapominajka2, tere-fere, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie niestety nic z tego02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dziewczyny wszystkiego najwspanialszego w te święta:) mamuśki spokojnych dni ze spokojnymi maluszkami u boku a nie ciągle na rękach staraczkom II upragnionych różowości a później wyrastającego z nich różowego pulpeta a naszym brzuchatkom szybkiego i bezproblemowego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 09:03
madziorek86, Słoneczko123, Dośka, Malinowa91, Niezapominajka2, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kochane! Na nic nie mam czasu, ale dziś wypada nagiac czasoprzrstrzen, by życzyc Wam wszystkim wesołych świąt!
Aby te, które wciąż czekają na dwie jeśli, wreszcie doczekały się swoich pociech. Aby te które noszą pod sercem miały szczęśliwie donosił i mogły w pełni cieszyć z małego potomka, oraz aby już w pełni mamusie radowaly się każdym dniem z dzieckiem choć nie jest łatwo, aby dzieci były zdrowe i nie meczyly się przy naszej bezsilności.
Ja dziękuję za czas z Wami w smutku i radości.
Moja gwiazda ostatnie dni marudna bo parę dni temu zęby wyszły dwa i widać że bolesne dotykowo ma to miejsce.
Tak więc dziś kończymy 4 msc i bilans mamy taki:
7,5 kg żywej wagi
68 cm wzrostu
2 dolne ząbki
Obroty z pleców na brzuch w obie strony
I od wczoraj łapie się za stopki 😍
Ładnie się bawi, przekłada zabawki w rączkach.
Wciąż często je, za dnia 2-3h, w nocy ok 3 do 4.
Za dnia sama nie zaśnie, muszę utulic, za to na noc pięknie sama, nie pamiętam bym musiała usypiac.
Za to jest łaskawa i ani jednej nieprzespanej nocy od narodzenia.
Słoneczko123, Nikodemka, Ani0nka, Dośka, alex0806, Meggs, tęczova, Malinowa91, Biegającą-mama, Niezapominajka2, talku, madziorek86, tere-fere, przedszkolanka:), Pestkaa, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ode mnie dla was też Wesołych Świąt! ❄❄☃️🌲 Spokoju i rodzinnej atmosfery! Dla mamusiek by dzieci dały pospać i zjeść w spokoju 😁 dla ciężarnych by nic Was niepokoiło i maluszki ładnie w brzuszki fikały, a dla staraczek żeby spełniło się ich największe marzenie ❤
tęczova, Malinowa91, Niezapominajka2, madziorek86, Słoneczko123, Dośka, przedszkolanka:), Pestkaa, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza, współczuję, taka wiadomość na święta nie jest przyjemna. Ale idź przytul się do Jasia, On z pewnością umie najlepiej pocieszyć. Twoje największe szczęście jest tuż koło Ciebie, na kolejne jeszcze przyjdzie czas 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza, bardzo Ci współczuję. Nona pięknie to ujęła. Niech Jaś da Ci na święta tyle radości, żebyś zapomniała o testach, staraniach itp.
Dziewczyny, nas przygotowania do świąt pochłonęły bez reszty. Nie zdążyliśmy zrobić wielu rzeczy, ale to nieważne, bo jest w końcu Skrzacik, który właśnie prxytula się do piersi i ciumka późne śniadanie.
Życzę Wam, żebyście miały tak szczęśliwe dzieci, jak Skrzat przy cycku . Radosnych świąt i spełnienia marzeń!madziorek86, Słoneczko123, tęczova, Dośka, Malinowa91, blair., Lami lubią tę wiadomość