Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny i od nas wszystkiego co najlepsze na święta.
Niech u kazdej bedą wyjatkowe obojetnie na jakim jest etapie
Ani0nka, tęczova, Dośka, Domi_tur, Niezapominajka2, alex0806, Meggs, Słoneczko123, Szczęściara, Kijanka, madziorek86, Nikodemka, przedszkolanka:), Pestkaa, Malinowa91, Arashe, blair., tere-fere, talku, Lami lubią tę wiadomość
-
Chcialam napisac cos dluzszego, ale musicie mi wybaczyc. Rozcielam sobie kciuka jak otwieralam puszke z kajmakiem i pisze palcem wskazujacym
Oprocz tego, ze zycze Wam spokojnych, rodzinnych Świąt, tez chcialabym Wam podziekowac za caly czas tu spedzony. Ciesze sie, ze tyle moge od Was czerpac, ze podczas staran (w jednym z najgorszych okresow w moim zyciu) BYŁYŚCIE Wiem, ze gdyby nie to, byloby mi o wiele ciezej.
Mamom życzę, zeby nasze ovudzieciaczki byly zdrowe i dawaly Wam radosc z macierzynstwa, a staraczkom, zeby to byly ostatnie Wigilie bez kolejnego czlonka rodziny w brzuszkach.
Rok temu plakalam, ubierajac choinke, dzis stoje pod nia z Kapselkiem. U Was tez tak bedzie, wiem to!
❤️❤️❤️madziorek86, przedszkolanka:), Szczęściara, Meggs, Beti82, Pestkaa, tęczova, Dośka, Wik89, Malinowa91, Niezapominajka2, Arashe, Słoneczko123, talku, Ani0nka, alex0806, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 02:36
przedszkolanka:), Szczęściara, Beti82, Arashe, Meggs, Pestkaa, tęczova, Dośka, alex0806, Malinowa91, Wik89, blair., Niezapominajka2, Nikodemka, Słoneczko123, tere-fere, talku, Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
Kochane ode mnie też Wesołych Świąt.. Aby były radosne przepełnione miłością.. Dla mamusiek jak najmniej zmartwień dużo snu i uśmieszków😊
Dla przyszłych mam spokoju aby ciąże przebiegały bez problemów😉😉
Dla staraczek żeby Nowy Rok przyniósł Wam nowe nadzieje aby te święta były ostatnie bez brzuszków..
Spokojnych Świąt życzę Wam i Sobie😘😘
Ps.. Też się cieszę że do Was trafiam🤗🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 13:56
Arashe, tęczova, Dośka, madziorek86, Wik89, blair., Niezapominajka2, przedszkolanka:), Słoneczko123, talku, Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
becia1982 wrote:Witam,chciałam życzyć wam zdrowych,spokojnych,świąt, spełnienia marzeń .
-
Święta Święta i po świętach jak to mówią 😁 przeżyliśmy spęd rodzinny 20 osobowy oraz wyjazd do mojej rodziny w trochę mniejszym alebrowniez głośnym gronie 🙈 dlatego Aluś zasnął dopiero po 23 🤭 ale cieszę się, że to już za mną i teraz spokojnie będziemy się sobą cieszyć 😊
A Waszd maluszki jak tam? O której poszły spac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 07:35
Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt kochane❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2019, 09:21
Słoneczko123, Biegającą-mama, Magda - mbc, Pestkaa, alex0806, Nikodemka, tęczova, Niezapominajka2, Beti82, Meggs, blair., Szczęściara, Ani0nka, madziorek86, Dośka, Lami, przedszkolanka:), Cabrera, talku lubią tę wiadomość
-
Miska Jak śliczna ..... Mama!!
krótkie sprawozdanko z wigili 😂 Teściowa: przy opłatku na sile wciskała Hance opłatek ! Ok kurde ale mogła by zapytać !! Jak mała leżała sobie na macie to usiadła w takim "rozkroku " z nogami pod dupa i sobie ja wsadziła pomiędzy nogi tak ze tylko głowa i barki były o nią oparte twierdząc" ze lepeij widzi " ( dla mnie to wyglądało jakby chciała ją w swoje krocze wcisnąć ) i pczywiscie H zaczęła płakać ... mówię grzecznie ( naprawdę) że na płasko na macie jej najwygodniej to się rozkrzyczała ze ją pouczam i dwójkę dzieci wychowała ale jak chce to niech se leży "płasko" i nic nie widzi i już do wieczora nie dotykała 😂 I na koniec dzieci o 20 padnięte przebralam w piżamę i zabrałam usypiać a Oni do 22.30 siedzieli i ok nie mam nic przeciwko ale ta kobieta cały czas krzyczy i robi wkoło dużo hałasu ... wiec ja już do nich nie zeszłam ... jeszcze tylko wspólny drugi dzień świat -
Ale Jurek już dobrze kuma kto jest kto, jak miał 3-4mies to też mu było wszystko jedno. Aczkolwiek pewnie są starsze dzieci, którym to nie przeszkadza.
Moja mama mowi, ze ja jak mialam 6mies i widzialam duzo ludzi, ktorych nie znam i oni cos chcieli ode mnie to tez plakalam #synekmamuni 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 09:20
Biegającą-mama, alex0806, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Laura od 20 z hakiem do 7.45. Ale zmeczona i krzycząca juz o 18 była.To dziecko to ma spanie^^ i od 8.40 do 9.20 drzemka! Masakra, ciekawe jak dzisiaj będzie. Ok 12 jedziemy do moich dziadków w odwiedziny. Wczoraj nawet spoko dzień miala to nie wiem czy przeszedł jej skok, czy będą przez dłuższy czas wzloty i upadki.
Co do samej wigilii to najpierw chwila u teściów A później wszyscy u mnie. Plusem jest to, że na 1 ulicy mieszkają. U teściów oczywiście nic nie jadłam bo ona nic nie potrafi innego przygotować jak kurde sałatkę jarzynową i śledzie. Mój mąż dopiero u moich posmakował prawdziwego jedzenia. To już nasza 12 wigilia razem
Też chcieli dać Laurze opłatek chociaż do polizania to oczywiście opr dostali. I już więcej nie próbowali. U teściowej na rękach się rozkrzyczała i już więcej jej nie chciała;)
Haha Magda, Laura też #córeczkamamuni w takim razie ;p i #córeczkatatusia bo on też może nosić nie cytujcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 17:22
Pestkaa, Nikodemka, tęczova, Niezapominajka2, Beti82, Słoneczko123, Meggs, OlivkowaMama, blair., Szczęściara, madziorek86, Lami, przedszkolanka:), Cabrera, talku, Dośka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
/
My od rana zabawa prezentami od 🎅
Jurek dał radę, raz tylko się mocno rozpłakał. W domu byliśmy po 20, kąpiel spokojnie, usypianie gorzej 😔 przebudzenia standardowo w nocy 2, pobudka przed 6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 19:48
tęczova, Niezapominajka2, alex0806, Beti82, Słoneczko123, Meggs, blair., Szczęściara, madziorek86, Lami, przedszkolanka:), talku, Magda - mbc, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
U nas było tak sobie. Na wigili było z 15 osób i wrzeszczaca papuga i dla Wikiego to chyba było nieco za dużo. Za duzo głośnych dźwięków , widziałam że troche się stresuje i nie mogł zasnąć na dłużej niż 5 min. Ciągle chciał cycka i najadł sie tak po korek że zwymiotował 🤦♀️ Po 2,5 h o 20 zmyliśmy się do domu. Tam jeszcze przez 3 h odreagowywał i nie mógł zasnąć. Jak padł to spał do 9 z przerwami na cycka tylko. Dzisiaj już na spokojnie jesteśmy tylko w naszym gronie i odpoczywamy. Ale od rana humor dopisuje 😊
-
nick nieaktualny