Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My zostajemy u moich rodziców do sylwestra. Jagienka też wczoraj miała za dużo wrażeń, u nas w mieszkaniu spokój, a wczoraj gwar i piski reszty dzieciaków 😛 Nie spała nam nic po południu, więc jak mi padła po karmieniu po 19:00 to już wsadziłam ją do łóżeczka turystycznego i zostałam z nią w moim dawnym pokoju. Po tym jeszcze dojadała 47283959 razy i ostatecznie zasnęła koło 22. Wierciła się po 3, ale zjadła dopiero koło 5. Po tym wstała po 9 jak nigdy!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Kochane, wszystkiego dobrego na drugą połówkę Świąt! Bardzo bardzo cieszę się, że mogłam spędzić ten cały rok z Wami i wiem, że wiele radości przed naszą grupą w tym nadchodzącym 🤗🤗🤗🤗
Wszystkie słodkości oglądane na bieżąco 😍 Nasze piękne forumowe maluszki, każdy każdy bez wyjątku wyjątkowy ♥️♥️♥️ A Basieńka jaka odstrzelona!
My mamy skoku ciąg dalszy, oczywiście płacz na 102 przed kolacją, ale zobaczyła zastawiony stół i cisza, taka zachwycona 😁 Do 20 z nami siedziała i strzelała uśmiechami. Mój tato przebiera się zawsze za Mikołaja (mój 7letni chrześniak nadal myśli, że Mikołaj "żyje") i zapukał od tarasu, młody zawsze wychodzi na dwór uściskać Mikołaja, żeby było ciemno i nie poznał, wiadomka. Nie zdążyliśmy poznosić prezentów pod choinkę no i powiedzieliśmy, żeby szukał gdzie Mikołaj poszedł. Wszyscy byli pewni, że mój szwagier ruszy za dzieckiem, no i nagle się okazało, że młody nam zniknął, a tu ciemno, nieoświetlone drogi, zaraz pola i lasy, my wołamy, a dziecka nie ma 😂 Wszyscy ruszyliśmy go szukać, ja już mówię, że zaraz będziemy w wiadomościach, no ale ostatecznie gdzieś dogonił "Mikołaja" uściskał go, zapytał czy daleko ma sanie i że musi wracać do domu i mój ojciec mu machał że ma wracać, bo on nigdy się nie odzywa, żeby młody się nie kapnął. Wiem, trochę świry z nas, ale kiedyś będzie wspominał miło te wkręty wszystkie,.albo się na nas śmiertelnie obrazi 😂
Wyśle Wam zdjęcie drzewka nr 2, które ubierałam 15 minut przed wigilią 🤦 I my chwilę wcześniej przy starej choince, w razie gdyby żywa była drapakiem 😂 Dzisiaj musimy strzelić fote przy nowej hahah
Beti82, Szczęściara, blair., Pestkaa, Nona, przedszkolanka:), alex0806, tęczova, Dośka, talku, madziorek86, Słoneczko123, Malinowa91, Kijanka, Domi_tur, Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A ja melduję ze u nas pierwszy raz od czasu porodu BYŁO!!! 🙈 ale trochę ryzykownie bo się nie zabezpieczyliśmy, taki spontan jak maly spał. Okres niby jeszcze mi nie wrócił wiec mam nadzieje ze Alek tak szybko rodzeństwa mieć nie będzie 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 17:36
Nona, madziorek86, Lami, Słoneczko123, Magda - mbc, Dośka, Pestkaa, talku, Kijanka, przedszkolanka:), tęczova, Szczęściara, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Ale piękne widoki tu 🥰🥰
U nas dużo wrażeń, ludzi ,prezentow i w ogóle. Wczoraj wspólny kevin i spać poszliśmy czwórka o 23!
Dzisiaj teście,Olek tam nie mógł spać więc pojawiać sie tam jeszcze nie bedziemy.
Ja przyznaje bez bicia...jestem w ciazy spożywczej i to do mnie nie podobne ale ciasta moje, tzn.glownie rafaello🥰 prawie nie zaluje;P ale jutro trening już 😁
Anionka super,że było. Może świąteczna siostra będzie 😁Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
-
U nas najlepsze święta ever. Jeździmy ze Skrzatem po różnych częściach rodziny i odbiersmy dzieciom prymat najmłodszego Skrzacik robi za gwiazdę. Wczoraj byliśmy na dwóch wigiliach i pasterce. Skrzacik został wyprzytulany przez ciocie i babcie. Na pasterce najpierw stękał w wózeczku,a pitem były kolędy i Skrzatylda spała.
Skrzacik po pasterce dostał cyca z mlekiem w 12 smakach. Z tych emocji nie zasnął od razu. Dzisiejszy wyjazd w gości przrspał peawie w całości. Ale i tak wszyscy byli zachwyceni. Zaraz znajomi wpadają na planszówki .przedszkolanka:), Lami, talku lubią tę wiadomość
-
Oj nie nie, dwie kreseczki mają się pojawić za około 3-4 lata 😊
A mam pytanko, ile drzemek i jakie długie mają Wasze szkraby??
-
Anionka jak Jurek mial 2miesc tak po godzinie, 1:15 szedl spac na - zaleznie od pory dnia- 45min do nawet 3h.
Teraz ma 3 drzemki pierwsza 45 min druga nawet 2h i trzecia 45min/godzinaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 20:56
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niezapominajko nie kracz 🤭 poczekam i za miesiąc zrobię test 😁 ale może okres dostanę wiec nie trzeba będzie
A właśnie i drugie pytanko mam, kiedy Wam okres wrócił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 21:30
-
Mnie po pologu i znam wiele mam kp, ktore okres dostaly wlasnie jak ja, po pologu.
Ale to chyba jest mocno indywidualne, bo mam lolezanke - karmi kp i mm, gdzie kp jest tylko dodatkiem i ona jeszcze nie ma okresu.Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Laura śpi różnie. Ale drzemki dłużej jak 40 minut nie miała już dawno tak co 1.5h-2h śpi po 30-40 minut.
Ja jeszcze okresu nie miałam. Karmie tylko piersią. W nocy czasem wcale. Ale u mnie okres przychodził raz na ruski rok bez wywoływania takze na nic nie liczęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵