X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 08:47

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza nie trać wiary ❤️❤️
    Nona, jak było tak ostro to z całego serca życzę Ci ciąży z zajebistego seksu👼

My zapomnieliśmy, że dzisiaj mamy pierwszą rocznicę ślubu 😂😂😂 No nic, trzeba się ogolić tu i ówdzie, zrobić grzane wino, pizze z Biedronki i jakoś to nadrobić 😂😂

I tak z przymrużeniem oka dla staraczek i nie tylko:

4aeae03d8ad2.jpg

Nona, Słoneczko123, przedszkolanka:), talku, tęczova, Lami, Magda - mbc, madziorek86, Dośka, Meggs, Malinowa91, Nikodemka, blair., Wik89 lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 08:46

Magda - mbc, Dośka, talku, blair., Wik89 lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej .
    Ja się dopiero witam między ciastem,krokietem,barszczem i zasiadam do hybryd :D
    jeszcze dwa ciacha i sprzątanie jutro i mogę świętować :P

Nona oby ten dziki seks był niezła wpadką :D
    Madziorek nie widziałam królewny..ale wiem,ze jest piękna <3
    Domi buhahaha,pizza z biedy mówisz? :D
    Jej,jak dobrze że u nas bez idiotycznych pytań będzie. Za to u teściowej pewnie gorzej ,ale nie z pytaniami :P
    Nona u moich rodziców tak jest,zawsze z siostrą "no dobrego,Ty wiesz i idziemy żreć " :D

Nona, tęczova, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 08:46

Lami, talku, blair. lubią tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzenia z siostrą najlepsze "no wiesz czego Ci życzę, dawaj opłatka, co mi żałujesz?" 😍

Lami, Nona, przedszkolanka:), blair., Wik89 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Lami Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię albo coś ząbkuje albo źle znosi nowe miejsce. Byłyśmy tu prawie codziennie odkąd skończyła tydzień. Czasami wpadałyśmy na chwilę w miedzyspacerze, a czasami cały dzień. Normalnie tu spała zawsze w dzień, a dzisiaj apokalipsa. Tylko 2 h w 4 drzemkach, ale żeby na nie zasnęła to usypianie godzinne i cały dzień ręce, ani 5 minut się nie zajęła niczym 😥 Oby jutro przeszło, bo jesteśmy w czarnej dupie. O 18.30 usypiałam ją, mówię na bank będzie spała do rana to nadgonie, jeszcze jakieś stroiki porobię, taaa, po 30 minutach już leżymy przytulone do teraz. A jak tylko pomyślę o jej odłożeniu, to od razu czyta w mych myślach 😂

Co robicie z jedzeniem na tyle dni do przodu? W lodówce/zamrażarce mieście? Ja zawsze 23 gotowanie, a od wieczora do nocy pieczenie, 24 kończę gotowanie. W tym roku gorzej, bo Wigilia u nas, no i te chrzciny do tego, więc wszystkiego pierdylion więcej, ale będę ogarniać w pierwszy dzień świąt. Tylko niech jutro chociaż pozwoli mi ciasta porobić.

Nona, hihi 😁 Dobry bzyk nie jest zły 😁

Domi, udanej rocznicy! ♥️

Domi_tur, Nona lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam hit. Mąż wczoraj wyszedł do sklepu niesłuchając co ma kupić na sernik bo po co. Kupił mi mega pake serka homogenizowanego waniliowego i drożdże. Kurtyna 😂😁👍

Domi_tur, tęczova, Nona, Dośka, Beti82, talku, przedszkolanka:), blair., Nikodemka, tere-fere, madziorek86, Wik89, Magda - mbc, alex0806, Pestkaa lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, coś czuję, że Nina zaczyna ten skok, który my kończymy 🙈🙈🙈🙈 powiem tylko, powodzenia ❤️

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tęczova, Domi_tur, przedszkolanka:), blair., madziorek86, Wik89, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

• Dośka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami ja ciasta już w tym roku zrobiłam, sernik wczoraj, a dzisiaj takie ciasto z bakaliami. Jutro jedziemy do moich rodziców i jeszcze idę do gina, a w wigilie już bym się nie wyrobiła.

Meggs dał Ci zadanie jak w masterchefie by coś stworzyć z tego 😂

Nona będę musiała kiedyś wypróbować ten przepis!

Nona, Meggs lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Meggs lubi tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mamą upijam się metaxą ;)

Nona, talku, przedszkolanka:), Nikodemka, madziorek86, Wik89, Biegającą-mama, alex0806, Pestkaa, Cabrera lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wypilismy całe grzane wino, dobrze że mamy jeszcze białe w lodówce 😂 dlaczego chciałam pić wino a nie drinki? 🤔 I kto wstanie do Sajmonka? 🤔 Jakieś chętne? 🙈

Nona którego lecicie?

Nona, przedszkolanka:), blair., madziorek86, tęczova, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, ahh kiedy ja miałam taki dobry seks 🤔🤔🤔 zazdroszczę!

A ciasto 3bit uwielbiam. Zróbcie też kiedyś Rafaello z truskawkami z kwestiismaku. Niebo w gębie! I robi się naprawdę szybko a efekt wow.
    No ja w tym roku to nic nie upiekę. Miałam takie plany. Kocham piec ciasta.
    Ale grzecznie plackuje jak to Kark napisała 😂😂
    Trochę dzisiaj warzyw na sałatkę pokroiłam.

Trzymajcie jutro kciuki żebym dostała od gina zielone światło to w miarę aktywnych świat, a nie nakaz leżenia plackiem. Ehh

relgi09kukfprg92.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

talku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Magda - mbc lubi tę wiadomość

• Beti82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku na którą masz wizyte?Ja trzymam kciuki za szyjke pow 3 cm 😉A tamtma moze miala jakies dziwne palce hahah
    Niech ci zmierzy usg.
    Ale tak czy tak nagadaj ,ze mialas przyjsc po lutke 😉

talku lubi tę wiadomość

w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • talku Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, leżę i korzystam. Miło popatrzeć na mojego chłopa w kuchni. Jutro i w Wigilię też go będę obserwować z kanapy i zajadać się smakołykami. Taki mam plan na te Święta.

No właśnie chyba na tą Bogutyn się zdecyduje bo skakać co miesiąc to innego ginekologa to mnie wykończy. Potrzebuje komuś zaufać. Ona już teraz tylko prywatnie przyjmuje. Ale ok. Niech będzie.

Beti, miałam mieć na 8, ale przełożyli mi na 12:45. Ehh. Ale spoko, wytrzymam do południa.
    I tak, nagadam że się miałam dzisiaj zgłosić po luteinę jakby były bóle. Mam nadzieję, że już mi nie będzie tam grzebał paluchami bo to ani przyjemne ani pewnie wwskazane przy skrajacej się szyjce. PPoproszę o zmierzenie na USG.

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
‹‹ 2282 2283 2284 2285 2286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ