Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak mi wyszly w moczu-liczne bakterie to musze powtorzyc badanie nie?
Czy to jeszcze na cos innego sie patrzy? -
A tak myslalam, ale zrobie jeszcze raz normalny bo cos mi sie wydaje ,ze mi za dlugo przetrzymaly ten mocz.Dzisiaj malo ludzi w pracy to pewnie lezał z boku hah bo pozno wyniki weszly.Bakterie tez sie robią jak wlasnie za dlugo lezy chyba nie? Bo ja szybko zanioslamNikodemka wrote:Beti - jak ja mialam liczne bakterie to kazal mi zrobic posiew. Jesli bedzie ok, to luz

-
Beti, powtórz zwykły, jeśli np źle się oporzadzisz i zostaną bakterie w moczu to szybko się namnożą jak leży długo. Oby po.powtorce było czysciutko, już kończysz 18 tydzień 😮😮😮 Zaraz połowa!!!! Ja pitole, jak to leci.
Wiki, ściskam mocno, już styczeń za dni kilka, pyknie! 😘 Jesteś bardzo dzielna 😘
Tęczova, działacie? Robisz owulaki? Bierzesz heparynke? ✊✊✊
My po Afrykarium, Nina zachwycona rybami, po prostu oczy jej z orbit wychodziły 😁 2 h chodziła na rękach, później padła ze zmęczenia. Mamy karnet na rok, jednorazowy bilet kosztuje 50 zł, a z wyprawki od miasta tyle kosztował roczny, na pewno kilka razy pójdziemy, szczególnie wiosna/lato. A dzisiaj w nocy przerwa między szamem 9h 💪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 17:30
Wik89, Magda - mbc, Pestkaa, tęczova, nick nieaktualny, Beti82, madziorek86, Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Ech Wiki, czekam na zabieg u Twojego męża i wtedy działasz

My aquapark i biblioteka, mamy taką wypas biblio, same nowości dla dzieci, skandynawskie książki, audiobooki, kocham.
Nona, gdzie? Podzielisz się miejscówka?
Aaa i nadal nie potrafię odnaleźć grupy na Fejsie o spaniu. Podrzucisz nazwę? Pliss 😊
-
Lami, ciężko powiedzieć, że działamy ale BYŁO - zgodnie z zasadami świątecznego robienia dzieci z gośćmi za ścianą 😉 heparynkę, Pani Doktor, przyjęłam dziś po raz pierwszy, bo wcześniej w głowie (i brzuchu) miałam tylko pierogi i mandarynki 🙈 owulaków nie robię bo jakoś straciłam sympatię do wszelkich testów, cycki i tak mi szczerze powiedzą, że już po.
nick nieaktualny, Wik89, alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja dzisiaj zaspalam i łapałam ten mocz prawie śpiąc jeszcze hahahahtalku wrote:Beti, pamiętaj o prawidłowym pobraniu moczu. Podmyć się, łapać nie pierwszy strumień moczu a środkowy i do 2h być w laboratorium.
Ja bym powtórzyła już posiew, tak jak Nikodemka pisze. Też tak miałam. Posiew wyszedł już dobrze
Tak czulam,ze cos moze wyjść
No nic nienawidze tego badania ale pojde powtorzyc w pn -
Magda ja tez zamawiam online,ale tego co szukam nie ma.. i stacjonarnie tez nie było

Beti Ty juz prawie połowa:O
Wiki styczeń jest Twój i bedziesz wrześniówką
Nona do Afrykarium najlepiej w tygodniu z samego rana w wakacje:)
Nikodemko jak wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 19:51
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja byłam w Afrykarium i ZOO w tygodniu rano i nie było kolejek. Super się zwiedzało.
Potem drugi raz w wakacyjny weekend. I nawet o ile sama kolejka nie była jakoś ogormna to komfort zwiedzania daleko odbiegał od tego co lubię. Koszmar. Nigdy więcej.
Ale rzeczywiście warto odwiedzić ZOO we Wro.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy drętwienie rąk to normalne?czy mam sie martwic?
-
nick nieaktualny