Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak mi wyszly w moczu-liczne bakterie to musze powtorzyc badanie nie?
Czy to jeszcze na cos innego sie patrzy? -
Nikodemka wrote:Beti - jak ja mialam liczne bakterie to kazal mi zrobic posiew. Jesli bedzie ok, to luz
-
Beti, powtórz zwykły, jeśli np źle się oporzadzisz i zostaną bakterie w moczu to szybko się namnożą jak leży długo. Oby po.powtorce było czysciutko, już kończysz 18 tydzień 😮😮😮 Zaraz połowa!!!! Ja pitole, jak to leci.
Wiki, ściskam mocno, już styczeń za dni kilka, pyknie! 😘 Jesteś bardzo dzielna 😘
Tęczova, działacie? Robisz owulaki? Bierzesz heparynke? ✊✊✊
My po Afrykarium, Nina zachwycona rybami, po prostu oczy jej z orbit wychodziły 😁 2 h chodziła na rękach, później padła ze zmęczenia. Mamy karnet na rok, jednorazowy bilet kosztuje 50 zł, a z wyprawki od miasta tyle kosztował roczny, na pewno kilka razy pójdziemy, szczególnie wiosna/lato. A dzisiaj w nocy przerwa między szamem 9h 💪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 17:30
Wik89, Magda - mbc, Pestkaa, tęczova, Nona, Beti82, madziorek86, Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Ech Wiki, czekam na zabieg u Twojego męża i wtedy działasz
My aquapark i biblioteka, mamy taką wypas biblio, same nowości dla dzieci, skandynawskie książki, audiobooki, kocham.
Nona, gdzie? Podzielisz się miejscówka?
Aaa i nadal nie potrafię odnaleźć grupy na Fejsie o spaniu. Podrzucisz nazwę? Pliss 😊 -
Lami, ciężko powiedzieć, że działamy ale BYŁO - zgodnie z zasadami świątecznego robienia dzieci z gośćmi za ścianą 😉 heparynkę, Pani Doktor, przyjęłam dziś po raz pierwszy, bo wcześniej w głowie (i brzuchu) miałam tylko pierogi i mandarynki 🙈 owulaków nie robię bo jakoś straciłam sympatię do wszelkich testów, cycki i tak mi szczerze powiedzą, że już po.
Nona, Wik89, alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
talku wrote:Beti, pamiętaj o prawidłowym pobraniu moczu. Podmyć się, łapać nie pierwszy strumień moczu a środkowy i do 2h być w laboratorium.
Ja bym powtórzyła już posiew, tak jak Nikodemka pisze. Też tak miałam. Posiew wyszedł już dobrze
Tak czulam,ze cos moze wyjść
No nic nienawidze tego badania ale pojde powtorzyc w pn -
Magda ja tez zamawiam online,ale tego co szukam nie ma.. i stacjonarnie tez nie było
Beti Ty juz prawie połowa:O
Wiki styczeń jest Twój i bedziesz wrześniówką
Nona do Afrykarium najlepiej w tygodniu z samego rana w wakacje:)
Nikodemko jak wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 19:51
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja byłam w Afrykarium i ZOO w tygodniu rano i nie było kolejek. Super się zwiedzało.
Potem drugi raz w wakacyjny weekend. I nawet o ile sama kolejka nie była jakoś ogormna to komfort zwiedzania daleko odbiegał od tego co lubię. Koszmar. Nigdy więcej.
Ale rzeczywiście warto odwiedzić ZOO we Wro.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy drętwienie rąk to normalne?czy mam sie martwic?
-
nick nieaktualny