Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beti mi lewa drętwiała. Byłam nawet u neurologa i mówiła że to od ucisku na jakiś nerw. Miałam skierowanie na badanie ale nie mogłam go zrobić w ciąży A po porodzie od razu przeszło. Wiadomo że jak coś cię niepokoi to lepiej się skonsultować
W moje dziecko wstąpił demon. Już przemęczenia tymi świętami jest. Jutro wracamy do domu, Sylwester we 3 i wystarczy dobrze jak ktoś tu pomagał przy niej i w ogóle ale już mnie to zmęczyło, nie ma to jak w domu.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
No więc tak. Doktor W. to slodziak. Profesjonalny, delikatny i przemily, tak jak wszyscy mowia. Zgodzil sie mnie do konca poprowadzic, wiec skacze pod sufit!
Byl zszkowany tym jak do tej pory byla prowadzona moja ciaza, nawet cytologie musial mi zrobic nowa, bo na tej, ktora mam nie ma czegos waznego. Nie da sie tez ocenic czy buc zle zmierzyl mi szyjkę czy dobrze i sie skrocila, bo u buca 3 tyg temu miala 5,2 a dzis 3,5. Twierdzi tez, ze w moim przypadku nie powinnam odstawiac luteiny az do konca, wiec wracam do niej.
Co do miesniaka, to mowi, ze to troche skomplikowane, bo on sam w sobie nie stanowi przeszkody porodowej, a mimo wszystko jest ryzyko komplikacji podczas porodu dla mnie, glownie krwotoku i on by z sn nie ryzykowal, tylko boi sie, ze jak pojade na Karowa, to moge trafic na lekarza, ktory nie uzna go za wskazanie do cc, wiec dobrze by bylo jeszcze czyms sie podeprzec. Dal mi namiar na psychiatre i mam sie wybrac po zaswiadczenie. Tak zrobie.
Choc aktualnie nadal jest ulozony miednicowo, wiec samo to moze byc dodatkowym wskazaniem jesli nic sie nie zmieni.
Kacpi jest zdrowy, wazy 1164 g i wyglada tak:
Tatuś się go nie wyprzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 22:38
Nona, blair., Słoneczko123, Lami, Malinowa91, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, Pestkaa, tęczova, Meggs, Niezapominajka2, Dośka, Szczęściara, talku, Biegającą-mama, Beti82, alex0806, Kijanka, Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - ja bym chciala sn, ale tylko wtedy, jesli nie byloby ŻADNEGO ryzyka ze strony miesniaka. Za duzo sie naczytalam historii i nasluchalam wczesniej od prof Dębskiego o komplikacjach, ktore moze powodowac.
Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, Kacpi cos nie zadowolny, bo kciuk do doli, ale za to jaki slodziak hihi😊
Super, ze wszystko dobrze! Teraz mozrsz troche odetchnac. Kiedy następna wizyta?Nikodemka, Nona, tęczova lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Ale słodziutki Kapselek 😍😍😍 Rośnie nam kolejny śliczny fioletowy chłopczyk ♥️ No i dobre wieści od lekarza, cieszę się ogromnie, że jesteśmy pod dobrą opieką ♥️
Tęczova, kciuki cały czas, fajnie, że udało się "było" 😊
Nonka, kciuki za jutro! No i udanych wakacji w środku zimy!!! A co do zoo, dzisiaj były totalne pustki, ale też słyszałam, że w weekendy to potrafi się dziać. Można bilet on-line kupić, to na pewno zaoszczędzi czas, wtedy na początku iść do Afrykarium, zanim tłumy napłyną.Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Musze Was nadrobic, bo widze tu jakies wakacje i, ze było...
Malinowa - Kacpi nie jest fanem portretow w 3d, strasznie sie doktor nameczyl, zeby go uwiecznic, bo zaslanial sie rączkami 🙈Nona, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, śliczny! 🥰
Nona testuj w Sylwestra na szczescie 😀 tylko melduj nam z tej Hiszpanii co nieco!
Yyyy nie jeszcze nie umowilam wizyty... bo ciagle nie wiem do kogo. Najprostszy wybor to klinika, w ktorej przyjmuje androlog meza, i tam maja kilku lekarzy do wyboru, mozemy uderzyc do tego z najlepszymi opiniami. Ale nie mam zadnego poleconego przez znajoma czy przez ovufriend. Ale fakt ze researchu dobrego nie zrobilam, przyznaje sie..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kacpi boski, mimo, że kciuk do dołu 😁 dr W. to jednak dr W.! Jesteś pod dobrą opieką, mam nadzieję, że zarezerwowałaś kolejną wizytę, bo jak nie to ja Cię znów umówię 😉😘
Lami, była dziś poprawka, "bo dr Lami kazała" 😂 wygłodniali po świętach idealnie na potencjalne płodne.
Wiki, ja myślałam właśnie o Lewandowskim z Novum, ale jakoś nie podoba mi się Novum. Właściwie nie wiem dlaczego. Podpytam w przyszłym miesiącu dr W kogo mógłby polecić.Nikodemka, Wik89, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - jestes matka chrzestna mojego dzisiejszego szczescia :* Wizyty umowione od razu na styczen i luty
tęczova lubi tę wiadomość
-
Nikodemko wspaniałe wieści z wizyty 😊 i bardzo się cieszę że dr W podpasował i Cię do końca poprowadzi ❤ Kapselek boski! Piękne portrety doktorek uwielbia robić 😁
Ahhh przypomniałaś mi właśnie że sama jeszcze nie byłam u doktorka po porodzie 🤦♀️ a już 8 tyg minęło!Nikodemka lubi tę wiadomość