Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko ja nie kupowałam, bo wydawało mi się że waga będzie zbędna , ale po powrocie ze szpitala kupiłam od razu i to super wydane 120 zl bo tyle mnie ta przyjemnosc kosztowała. Szczepienia i kontrole lekarskie są rzadko - u nas wyszło raz na miesiac do tej pory, a karmiąc kp lubię co jakis czas skontrolować czy mały prawidłowo przybiera, zwłaszcza że on je 5 min posiłek 🤦♀️ dla mnie to mój wlasny spokój.
Nona za biel nie lubię. Ale jak dla mnie to u Ciebie ta owulka była dużo pozniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 12:28
Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kp czy wy też musicie ciągle nosić wkładki w stanikach? To wyplywanie mleka kiedyś się skończy? Nie ma takiej godziny w ciągu dnia żebym nie czuła charakterystycznego szczypania i to mleko by nie wypływało 🤦♀️
-
Dzieki dziewczyny .Ide na wizyte juz 3 stycznia to podpytam o to dretwienie teraz tego prywatnego.Bo ciagle dupe truje tylko temu na nfz
No i w pn musze isc ten mocz powtórzyc ehhtalku lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dziewczyny kp czy wy też musicie ciągle nosić wkładki w stanikach? To wyplywanie mleka kiedyś się skończy? Nie ma takiej godziny w ciągu dnia żebym nie czuła charakterystycznego szczypania i to mleko by nie wypływało 🤦♀️
Noszę je non stop i też mam dość. Uwielbiam jak mi się przesunie w nocy i plama na piżamie a wkładka obok 😑
-
Meggs tez cały czas to uczucie mam , może nie co godzinę, ale raz pomiędzy każdym karmieniem No i w czasie karmienia z drugiej tyle leci ze muszę mieć non stop wkładki , na swieta zapomniałam wziąć zapas i po 3h czułam się jak bum bo chodził za mna zapach kwaśnego mleka. Z tego co kojarzę z Mikim jakoś po 7 miesiącach minęło ( rozszerzanie diety + moje intensywne bieganie)
-
To ja Wam powiem, ze nosze wkladki od okolo miesiaca, mimo ze jeszcze nie karmie. Leci mi z cyckow ostro...
Magda - mbc, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nona, jeszcze za wcześnie, jesteś pewnie dopiero po owulacji, albo właśnie trwa.
Niezapominajko, nie karm w nocy. Najgorzej przyzwyczaić do stałej pory jedzenia w nocy. Wiele później wysiłku żeby to ruszyć.
U Niny 9,5h przerwy między papu. Chyba koniec skoku, spała spokojnie całą noc. Od wczoraj wcina dynię. Dostała łyżeczką trochę i po małej łyżeczce do mleka dwa razy, dzisiaj planuje 3 razy dodać.Nona, Beti82, Magda - mbc, Niezapominajka2, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja już 4 miesiące prawie i ciągle we wkładkach. Laura w nocy śpi mega, A ja się budzę częściej niż ona i wymieniam albo się czasem nawet przebieram jak wycieka mleko. Zależy od nocy dzisiaj dziadyga 12 h ciągiem przespała. Nie budzę, pierniczę;p
My już w domu. Panna z tego wszystkiego przespała przytulona do mamy 1 h, ja też się kimnęłam trochę. Zmeczyly mnie te święta. Już robię 3 pranie, grzejemy mieszkanie bo się wychłodzilo. Jutro w planach jakieś zakupy, ubraniowe bardziej i przed sylwestrem jakaś spożywka bo chcemy sobie pizzę zrobić. Dla siebie muszę poszukać wegańskich produktów do niej A w poniedziałek idziemy do manekina na wegańskie naleśniki. Rok temu o tej porze byliśmy na koncercie w filharmonii i w manekinie A ja już nie piłam grzanca z mężem bo czułam że jestem w ciąży;p 1 stycznia wróżę wam wysyp ciażuni bo wiruski noworoczne muszą zadziałaćNona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Talku, Jurek nie byl kp i nie jest. W samolocie na dwa loty jadł raz. Ja podaje mm w wodzie pokojowej wiec mialam mineralna mama i ja, nalalam do butli, zrobiłam szejkin’ i podałam easy!
Uu Lami, to Nini zaraz będzie kotlety wcinać
Ja mialam wage pozyczona od kuzyna i dala taki spokoj jednak a w ogole o tym wczesniej nie myslalam.talku lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyJa wagę zamówiłam za 70 pln jak się okazało, ze mały nie przybiera...teraz już poszła w odstawke, ale te 70 pln dało mi pogląd na sytuacje, wiec nie żałuje tych pieniędzy
My również planujemy mały wypad w ciepłe miejsce jakoś w marcu, pewnie stanie na Kanarach, bo eM. się przy Europie upiera.
Tylko czy Ok półrocznego malucha uda mi się wsadzić do spacerówki??
Muszę do tego czasu ogarnąć jakaś spacerówkę rozkładana na leżąco, ale jednocześnie składana.
Macie jakieś typy godne polecenia??
Ale generalnie te ciepłe wakacje nie przerażają mnie tak, jak najbliższy wyjazd w góry😱 (oczyma wyobraźni widzę nasz samochód, a w nim: wózek (stokke trailz ), wanienkę, śpiworki, pieluchy i inne gadżety, a do tego nas sprzęt sportowy (bo mamy nadzieje, ze uda się każdemu z nas choć na chwile na stok wyskoczyć) 😂
talku lubi tę wiadomość
-
Nona, udanych wakacji, zazdroszczę jak nie wiem co 😊 i na nas przyjdzie taki miesiąc, że to przeklęte plamienie się nie pojawi!
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Oliwkowa u mnie podobnie, 20:30 kąpiel i zasypia 21:30 na cycu, później budzi się o 1, 3, 5 i o 8 wstajemy 🙈
-
Meggs u mnie czasem i po pół godzinie znów cyc chociaż na chwile. Pewnie ma tez duża potrzebę ssania a niestety w domu mamy już z 10 smoczków i żaden nie odpowiada 😭
-
A co do wkładek- nie używam, jak zaczyna mi lecieć z drugiej piersi podczas karmienia to przykładam magiczna buteleczkę i ściągam ten pokarm i mrożę a w nocy- codziennie nowa koszula nocna musi być bo zawsze mam mokro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 18:55