Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko a co powiedziala ta na nfz? masz luteine?
-
Beti, koniecznie powiedz temu prywatnemu ginekologowi żeby przepisał Ci leki. Ale do tego czasu polecam Ci sok żurawiny 100% - w każdej aptece. Ja tak wyleczyłam swoją bakterię - przez tydzień do wizyty piłam trzy szklanki tego żurawinowego rozcieńczonego z wodą. Na wizycie zlecił posiew i nic nie wyszło. Sam lekarz był zdziwiony.
Trzymam kciuki żebyś się szybko ich pozbyła.
Słoneczko, a co powiedziała ta lekarz na wizycie? Dała jakieś leki?
Ja ostatnio poprosiłam o zmierzenie szyjki. Może wyszłam na histeryczkę ale osiągnęłam efekt jaki chciałam i byłam spokojniejsza.
Magda, a to mleko to jest jakieś specjalne? Ktoś Wam polecił czy to Twój wybór?Beti82 lubi tę wiadomość
-
Talku ja też kupilam to mleko co Magda tak w razie w. Co prawda stoi nadal nieotworzone bo nie było mi potrzebne ale lepiej zeby w domu coś było. A i Nie jest to mleko specjalistyczne
Słoneczko mi w szpitaku zawsze mowili że skracająca sie szyjka nie boli, a takie kłucia w szyjce czy pochwie to są od spojenia łonowego.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, koniecznie powiedz temu prywatnemu ginekologowi żeby przepisał Ci leki. Ale do tego czasu polecam Ci sok żurawiny 100% - w każdej aptece. Ja tak wyleczyłam swoją bakterię - przez tydzień do wizyty piłam trzy szklanki tego żurawinowego rozcieńczonego z wodą. Na wizycie zlecił posiew i nic nie wyszło. Sam lekarz był zdziwiony.
Trzymam kciuki żebyś się szybko ich pozbyła.
Słoneczko, a co powiedziała ta lekarz na wizycie? Dała jakieś leki?
Ja ostatnio poprosiłam o zmierzenie szyjki. Może wyszłam na histeryczkę ale osiągnęłam efekt jaki chciałam i byłam spokojniejsza.
Magda, a to mleko to jest jakieś specjalne? Ktoś Wam polecił czy to Twój wybór?
Ale 3 szklanki pilas dziennie samego soku plus woda do rozcienczenia? -
talku wrote:Szczęściaro, ja się słabo znam, ale... chyba w tym roku urodzisz 😊😊😊
Powodzenia!Szczęściara, talku lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Powiedziała mi tylko, że szyjka zamknięta, bez oznak rozwierania i tyle. Zaleciła magnez, który biorę już od ostatniego pobytu w szpitalu. Luteinę też biorę. Chyba panikuję. Przed chwilą się rozpłakałam
Wiem, ze jestem przewrazliwona ze wzgl na swoja historie, ale lepiej dmuchac na zimne. To dopiero 24tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 16:40
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny spokojnie z córeczką też miałam takie rozwarcie w 38 tyg..
Edit na ktg pisały się skurcze ale jeden 60 reszta 40 i mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 16:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro kcuki 4cm to już prawie połowa za Tobą
Wrzucam na chwilkę, próby uśmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 08:42
Malinowa91, Beti82, tęczova, Domi_tur, Słoneczko123, Szczęściara, Nikodemka, Lami, Niezapominajka2, blair., Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), Biegającą-mama, alex0806, Dośka, Cabrera, talku, Martek&M lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Sloneczko, oby to byl tylko falszywy alarm, ale jesli Cie niepokoi to warto sprawdzic albo choc zadzwonic skonsultowac z gin. Oby to nie bylo nic takiego😘
Szczesciaro dzieje sie!!! Kciuki😘
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Szczęściaro kciuki 😘 aaaaaaa tak niedawno testowałyśmy!
Pestko, kochana, tak jak dziewczyny piszą, jest jeszcze taki malutki, wierzę, że się okaże, że niepotrzebnie się martwiłaś 😘Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko, lepiej zostać niepotrzebnie na oddziale niż się martwić. Będzie dobrze 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Dziewczyny mamy 6 cm i męczą mnie skurcze🤪🤪
OlivkowaMama, Beti82, Malinowa91, Lami, tęczova, Niezapominajka2, blair., Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), Słoneczko123, Wik89, alex0806, Dośka, Cabrera, talku, Nona, Martek&M lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro - o kurcze! Bedziesz miala bobo z przelomu 2019/2020, ale fajnie trzymam kciuki :*
Oliwkowa - piekna proba usmiechu 😍
Sloneczko - jesli mocno Cie to martwi to jedz sprawdzic. Stres szkodzi rownie mocno.
Ja naprawde mam bole roznego rodzaju, czesc z nich to miesniak, ale klucie w szyjce i w pochwie czasem naprawde mocne tez dosc czesto mi sie zdarza. Pytalam o to kazdego lekarza i wszyscy mowili to, co napisala Meggs. Skracajaca sie szyjka nie kluje, to raczej bol promieniujacy od spojenia i wiezadel. Wierze, ze u Ciebie to po prostu taka przyczyna, ale lepiej sprawdzic.Szczęściara lubi tę wiadomość