Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko a co powiedziala ta na nfz? masz luteine?
-
Beti, koniecznie powiedz temu prywatnemu ginekologowi żeby przepisał Ci leki. Ale do tego czasu polecam Ci sok żurawiny 100% - w każdej aptece. Ja tak wyleczyłam swoją bakterię - przez tydzień do wizyty piłam trzy szklanki tego żurawinowego rozcieńczonego z wodą. Na wizycie zlecił posiew i nic nie wyszło. Sam lekarz był zdziwiony.
Trzymam kciuki żebyś się szybko ich pozbyła.
Słoneczko, a co powiedziała ta lekarz na wizycie? Dała jakieś leki?
Ja ostatnio poprosiłam o zmierzenie szyjki. Może wyszłam na histeryczkę ale osiągnęłam efekt jaki chciałam i byłam spokojniejsza.
Magda, a to mleko to jest jakieś specjalne? Ktoś Wam polecił czy to Twój wybór?Beti82 lubi tę wiadomość
-
Talku ja też kupilam to mleko co Magda tak w razie w. Co prawda stoi nadal nieotworzone bo nie było mi potrzebne ale lepiej zeby w domu coś było. A i Nie jest to mleko specjalistyczne
Słoneczko mi w szpitaku zawsze mowili że skracająca sie szyjka nie boli, a takie kłucia w szyjce czy pochwie to są od spojenia łonowego.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, koniecznie powiedz temu prywatnemu ginekologowi żeby przepisał Ci leki. Ale do tego czasu polecam Ci sok żurawiny 100% - w każdej aptece. Ja tak wyleczyłam swoją bakterię - przez tydzień do wizyty piłam trzy szklanki tego żurawinowego rozcieńczonego z wodą. Na wizycie zlecił posiew i nic nie wyszło. Sam lekarz był zdziwiony.
Trzymam kciuki żebyś się szybko ich pozbyła.
Słoneczko, a co powiedziała ta lekarz na wizycie? Dała jakieś leki?
Ja ostatnio poprosiłam o zmierzenie szyjki. Może wyszłam na histeryczkę ale osiągnęłam efekt jaki chciałam i byłam spokojniejsza.
Magda, a to mleko to jest jakieś specjalne? Ktoś Wam polecił czy to Twój wybór?Bo juz wczesniej czytalam,ze polecacie.W piatek mialam na wyniku bakterie liczne a dzisiaj dosc liczne .Nie wiem czy to jakas roznica czy inna osoba opisywala.A jakie leki sie na to dostaje? Pewnie zalezy od tego jaka bakteria wyjdzie
Nie chcialabym zadnych antybiotyków
Ale 3 szklanki pilas dziennie samego soku plus woda do rozcienczenia? -
talku wrote:Szczęściaro, ja się słabo znam, ale... chyba w tym roku urodzisz 😊😊😊
Powodzenia!Szczęściara, talku lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Powiedziała mi tylko, że szyjka zamknięta, bez oznak rozwierania i tyle. Zaleciła magnez, który biorę już od ostatniego pobytu w szpitalu. Luteinę też biorę. Chyba panikuję. Przed chwilą się rozpłakałam
Wiem, ze jestem przewrazliwona ze wzgl na swoja historie, ale lepiej dmuchac na zimne. To dopiero 24tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 16:40
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny spokojnie z córeczką też miałam takie rozwarcie w 38 tyg..
Edit na ktg pisały się skurcze ale jeden 60 reszta 40 i mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 16:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro kcuki
4cm to już prawie połowa za Tobą
Wrzucam na chwilkę, próby uśmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 08:42
Malinowa91, Beti82, tęczova, Domi_tur, Słoneczko123, Szczęściara, Nikodemka, Lami, Niezapominajka2, blair., Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), Biegającą-mama, alex0806, Dośka, Cabrera, talku, Martek&M lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Sloneczko, oby to byl tylko falszywy alarm, ale jesli Cie niepokoi to warto sprawdzic albo choc zadzwonic skonsultowac z gin. Oby to nie bylo nic takiego😘
Szczesciaro dzieje sie!!! Kciuki😘
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Szczęściaro kciuki 😘 aaaaaaa tak niedawno testowałyśmy!
Pestko, kochana, tak jak dziewczyny piszą, jest jeszcze taki malutki, wierzę, że się okaże, że niepotrzebnie się martwiłaś 😘Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko, lepiej zostać niepotrzebnie na oddziale niż się martwić. Będzie dobrze 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Dziewczyny mamy 6 cm i męczą mnie skurcze🤪🤪
OlivkowaMama, Beti82, Malinowa91, Lami, tęczova, Niezapominajka2, blair., Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), Słoneczko123, Wik89, alex0806, Dośka, Cabrera, talku, Nona, Martek&M lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro - o kurcze! Bedziesz miala bobo z przelomu 2019/2020, ale fajnie
trzymam kciuki :*
Oliwkowa - piekna proba usmiechu 😍
Sloneczko - jesli mocno Cie to martwi to jedz sprawdzic. Stres szkodzi rownie mocno.
Ja naprawde mam bole roznego rodzaju, czesc z nich to miesniak, ale klucie w szyjce i w pochwie czasem naprawde mocne tez dosc czesto mi sie zdarza. Pytalam o to kazdego lekarza i wszyscy mowili to, co napisala Meggs. Skracajaca sie szyjka nie kluje, to raczej bol promieniujacy od spojenia i wiezadel. Wierze, ze u Ciebie to po prostu taka przyczyna, ale lepiej sprawdzic.Szczęściara lubi tę wiadomość