Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dam znać po. Mam słabą baterie. Nie przygotowałam się dziś na poród😂😂
Ps. Piękne dzieciaczki😍😍madziorek86, Słoneczko123, Lami, blair., przedszkolanka:), talku, Cabrera, alex0806, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Madziorek aaaa jaka cudna siostra Jezuska haha Tez chce juz taka jak patrze na ten cukierek
No dobra to w takim razie zobaczymy co powie z tym moczem.Najlepsze,ze sie pytalam dzisiaj babki czy robia tu na miejscu powiedziala ,ze tak .A widze na wyniku ,ze jest podane ,ze gdzies indziej ...wrr
Dla mnie ten mocz to jakas katorga.Tym bardziej,ze wkladam tampon jak tu wczesniej kazalyscie i sikam.A sikac z tamponem bez @ jest mi niezmiernie trudno
Wlasnie sie zastanawiam bo duzo osob mi napisalo,ze z posiewu nic nie wyszlo mimo licznych w ogolnym.To kurde jak to jest na posiew siury moga dluzej postac w labie i sie nic nie robi?madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro juhuu pięknie zamkniemy rok na fioletowej stronie ❤️
Madziorek, teściowa już kocha 😍😍
Lami, chciałam się odnieść wcześniej do Twojego posta ale za dużo mi się ulało żalu nad tym jak teraz się podchodzi do karmienia mm. Ja się wiele razy bałam przyznać u lekarzy, że już nie karmię bo potem tysiące kazań i morałów. Z perspektywy czasu myślę, że dobrze jest jak jest i już nie jest mi żal, że nie karmię piersią. Ofkors gdyby Szymi nie cierpiał to rewelka, mogłabym cyca wystawiać zawsze i wszędzie, ale że nie zawsze ma się wszystko co się chce to w razie czego w pozwie zbiorowym uwzględnij moją osobę 😂madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściaro, bez odbioru! Radionadajniki ustawione na Twoją falę, czekamy na sprawozdanie! ✊✊✊✊
Lili, Lili, Ty ślicznotko! 😍
Kocham patrzeć na Wasze dzieciaczki jak na swoje!madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Alex jakie robiliście ćwiczenia na asymetrię? Naszego mam wrażenie ze też czasem tak znosi na jedną stronę i nie wiem właśnie czy już z tym coś robić ?
Madziorku księżniczka cudowna 😍 sama słodycz i stylówkę ma boską ❤
Domi ja doskonale rozumiem strach zeby lekarzowi powiedzieć ze sie karmi mm, bo ja karmiac kpi kiedy Wik wcześniak jeszcze cycka nie bardzo ogarniał , a ja w kólko tylko przystawiałam, potem ile się napociłam zeby zjadł butelkę, a potem jeszcze sesja z laktatorem to WSZYSCY lekarze mnie skrytykowali ze podaje swoj pokarm BUTELKA 🤦♀️ (wiadomka lepiej byloby zagłodzić dzieciaka 🤦♀️) i czulam sie wtedy mega gorsza i totalnie beznadziejna ze moje dziecko nie ogarnia cycka efektywnie... wiec domyslam sie jakie sa reakcje na słowa ze karmi sie mm.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Beti, ja też brałam Monural kiedyś. To antybiotyk. Ale podali mi go w szpitalu ot tak, bo nie wiedzieli co ze mną zrobić brrrr. I później doczytałam co wzięłam.
Ale potem każde inne bakterie udawało mi się wypędzić na soku z żurawiny + kapusta kiszona, ogórki kiszone, dużo cytrusów, zero cukru.
Ja sobie mieszkałam w szklance 50:50 sok z wodą i tak piłam ok. 3 szklanki dziennie. Czasami 4 jak mi się przypomniałoBeti82 lubi tę wiadomość
-
Kupiliśmy bazę 2wayfix pod Maxi Cosi Pebble Plus 😊😊
A jeszcze dzisiaj kupiliśmy miejsce w garażu pod blokiem.
Więc będziemy się wozić bezpiecznie i w ciepełku. Chłop się jara. Jeździ po parkingu i patrzy jaki najlepszy patent na parkowanie 😂
Nikodemko, a Wy byliście na shoppingu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 22:03
madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
O maskara z tym tematem karmienia. Myślałam, że już potem mija ale widzę z tego co piszecie że jest gorzej...
Mnie ciągle ktoś pyta jak będę karmić... więc ja odpowiadam "jak młody będzie sobie życzył".
Albo ile będę karmić "ile młody będzie chciał albo ile ja będę chciała"
Wrrr nienawidzę tych pytań. Nic one nie wnoszą -
Niezapominajko, mnie pod koniec ciąży też wszyscy pytali czy paliłam lub piłam w ciąży, bo Szymi na usg był mały 🙄🙄🙄 porażka, jak wyszła torbiel w główce na połówkowych to też takie pytania, jakbym krzywdziła własne dziecko.
A wstydzilam się, bo dawali mi do zrozumienia, że rezygnując z kp krzywdzę własne dziecko 😠 To nic, że tak naprawdę ulżyłam dziecku, zrobiłam ich zdaniem źle i tyle. Jak słyszę tekst, że nie ma nic lepszego dla dziecka niż pokarm matki, nawet jak płacze od rana do nocy - bo kiedyś się w końcu brzuszek przyzwyczai, to mam ochotę rzucać nożem 😂 Szymi ma prawie 5 miesięcy, a z laktozą nadal jest problem.
Chciałam wrócić do karmienia bo najcudowniejszy moment z całego karmienia to dziecko zasypiające, wtulone w pierś. ❤️ Ale teraz przestałam usypiać Szymka w wózku, pozwalam mu zasypiaćna moich rękach, czasem i przy gołej piersi. Z cyckiem czy bez mam cudownego syna, jestem dumna z każdego jego dokonania, każdego dnia dziękuję, że mogę być jego mamą ❤️ a jak śpiewam mu "Aaa kotki dwa", to się tak cudownie do mnie uśmiecha, że aż łezka wzruszenia mi leci
I jak będzie trzeba przy drugim dziecku, to też podam butelkę bez zastanowienia!talku, przedszkolanka:), Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona - zazdrooo, laduj baterie za nas wszystkie
Madziorek - rozplywam sie nad Lili. Jaki maly orzeszek ❤️
Talku - mielismy jechac do castoramy i pozniej tam, a skonczylo sie tak, ze po pol godziny chodzenia po casto siedzialam na wozku do przewozenia palet i zdychalam. To jest juz ewidentnie koniec moich sil. Wysiada mi krzyz.
Jutro z samego rana jedziemy po Avionauta z isofixem. Chetnie kupilabym od razu wozek, zeby miec to z glowy...Nona, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
-
Nona, tak tak, laduj akumulatory! Ja bym chciala albo slonce albo snieeeg, tak zazdroszcze wszystkim, ktorzy sa teraz w polskich gorach!
Sloneczko super przepowiednia, oby sie nam wszystkim staraczkom spelnila:)
Szczesciaro kciuki zacisniete!
Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023