Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Alex a pamiętasz w jakim wieku byliście z Laura u fizjo? Bo ponoć do 3 msc życia dziecko uczy się symetrii własnego ciała?
Szczęściaro ale numer ;p dzieć jednak chce się z fajerwerkami urodzić. Wody nie odeszły jeszcze? Może jak ruszą to wtedy się rozkręci.
Ja dzisiaj robię przekąski i siedzimy z mężem. Laura standardowo o swojej porze do spania, a my Zakopane albo cośbędą pewnie walić pod oknami fajerwerkami to kupiliśmy jej słuchawki wygłuszające. Przydadzą się po nowym roku bo idziemy na 18 A później wesele;)
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściaro,ja na ktg miałam dużo mniejsze skurcze, nawet jak przyszły parte to się prawie nic nie pisało, ja urodziłam na skurczach co 7-10 minut 😂 Położna tak sobie przychodziła,patrzyła na zapis i mówiła, że będzie to długo trwało a tu nagle 9cm. Będzie dobrze❤️❤️
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Właśnie przebili mi pęcherz mamy 7-8 cm..
OlivkowaMama, talku, alex0806, Niezapominajka2, Lami, Biegającą-mama, Magda - mbc, Malinowa91, Martek&M, Wik89, Nona, tęczova, blair., Słoneczko123, przedszkolanka:), Beti82, Cabrera, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Nona, jak czytam o Twoich seksach na hotelowej podłodze, lodziku w łazience bo okres to...czuje się jak stara baba! Jakaś dewotka, cnotka niewydymka 🙈🙈
Prowadzisz jakąś poradnie szalonego życia seksualnego? 😂😂😂 Bym się zapisała 😂😂😂alex0806, Dośka, Słoneczko123, Lami, Biegającą-mama, Domi_tur, Beti82, madziorek86, Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
Aaaa Szczesciaro super.Czekamy na Sylwestra jak nic musisz mu tak dac na drugie hahah
Lami, Szczęściara lubią tę wiadomość