Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Hehehe Nona mistrz! Ja dziś owulka🙈🙈🙈 też będzie lodzik😂
Cóż za zmiana aktywności w dzień owulki 😂😂😂 dopiero co każda polowała na dziki seks w owulke
To ja Wam życzę żeby w przyszłym roku każda owulka była dla wszystkich tylko lodzikiem 😊😊😊tęczova, madziorek86, Dośka, Nona lubią tę wiadomość
-
Dobry lodzik nie jest zły, pewnie dziś na wstępie będzie Ale ja to teraz szaleję póki mogę 2 lata starań, seks "bo trzeba" - to po porodzie istne szaleństwo jak nie trzeba, tylko się chce
Zrobiliśmy pannie Laurze sesję na 4 miesiące, bo matka miała koncepcję jak to poukładać. Jutro pokażę, bo wtedy 4 będzie
Biegającą-mama, talku, Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi, testujemy razem? 😂
talku, Słoneczko123, Lami, madziorek86, Domi_tur, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Wik89, Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
talku wrote:Cóż za zmiana aktywności w dzień owulki 😂😂😂 dopiero co każda polowała na dziki seks w owulke
To ja Wam życzę żeby w przyszłym roku każda owulka była dla wszystkich tylko lodzikiem 😊😊😊
E no w przyszłym roku juz wszystkie będziecie w ciąży to ja wracam do gry nadejdzie czas na rundę nr 2😂Biegającą-mama, przedszkolanka:), Wik89, Kijanka, tęczova, alex0806, Nona lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:E no w przyszłym roku juz wszystkie będziecie w ciąży to ja wracam do gry nadejdzie czas na rundę nr 2😂
Domi, ja czekam niecierpliwie na pierwszą z rundy drugiej bo mnie tak naprawdę ominęła runda pierwsza z Wami. Byłam tylko na różowej stronie, tutaj nie dotarłam.
Olivkowa, mam takie samo wrażenie! W dodatku ja nie lubię Algidy. Na razie chłop nie naciska ale niedługo zacznie. Jak niósł ostatnio dużo zakupów i paczek z meblami to coś wspomniał że go ręce bolą bo od 8 miesięcy jest na ręcznym 😂😂 tylko ja od 7 w ciąży więc trochę słabo mu idzie liczenieLami, alex0806, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj kosmetyczka!
Odnawiam się biologicznie. Jak zobaczyłam moją mamę po dwóch odmładzających zabiegach to się boję że 04.01 na przyjęciu będzie wyglądać młodziej ode mnie. Mam nadzieję że mi coś fajnego Pani kosmetolog dobierze do mojej cery dla kobiety w ciąży 😊Lami, Beti82, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Dziewczyny, a kiedy można sexić po cc? 4 tygodnie już wystarczy? Mam stresa czy mój wyczekiwany orgazm rozerwie mi szwy wewnątrz 😂😂😂
Humorki widzę dzisiaj dopisują hahahah😂
Teczova, jasne mogę testować pod warunkiem, że jedna z nas zobaczy dwie kreski a ja nie będę się seksić😂❤️tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Domi, zrobię co w mojej mocy! Właśnie minęłam dziewczynę z przypiętą na cycku przypinką "jestem w ciąży" i pomyślałam o mojej zawiruskowanej przez Szymka, leżącej razem z Laurettowymi, Ninkowymi i Jureczkowymi wiruskami na dnie szafy. Swoją będę nosić, jak się w końcu uda, na czole 😁
Lami, Magda - mbc, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - moge doslac Ci jeszcze jedna, przypniesz sobie na jeden i drugi cycek I to juz niebawem!
U nas pewnie tez jakies zamienniki normalnego seksowania, szkoda :d
Talku - wracamy z fotelikiem 😎😎😎 Wzielismy Avionauta z bazą.Lami, Magda - mbc, Meggs, alex0806, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Teczova - moge doslac Ci jeszcze jedna, przypniesz sobie na jeden i drugi cycek I to juz niebawem!
U nas pewnie tez jakies zamienniki normalnego seksowania, szkoda :d
Talku - wracamy z fotelikiem 😎😎😎 Wzielismy Avionauta z bazą.Magda - mbc, madziorek86, Nikodemka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”