Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Na koniec roku aktualizacja mojego brzucha.Niestety juz widze,ze maly nie bedzie 😭Bo teraz mam taki jak Meggs przed porodem 😂
Domi_tur, Niezapominajka2, blair., talku, Słoneczko123, Lami, Biegającą-mama, madziorek86, Szczęściara, alex0806, tęczova, OlivkowaMama, Dośka, Pestkaa, przedszkolanka:), Nona, Malinowa91, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
..
Szymonek wita Fiotetową stronę i ciocie.
Proszę nie cytyjce później usunę😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 01:28
Domi_tur, Meggs, blair., Beti82, Niezapominajka2, talku, Słoneczko123, Lami, Biegającą-mama, madziorek86, alex0806, tęczova, Martek&M, OlivkowaMama, Dośka, Pestkaa, przedszkolanka:), Arashe, Nona, Malinowa91, Nikodemka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro piękny synuś ❤ taki zatulony !
Beti należy Ci się kop w tyłek! Gdzie ja miałam taki brzuch przed porodem? Ja rozumiem że urodzilam o miesiac za wcześnie no ale bez jaj 😋Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, dobry wybór. My dostaliśmy w prezencie Maxi Cosi więc już nie marudzę, ale wolałam Avionauta, leciutki jest.
Miałam wczoraj podobne odczucia. Lada moment Stasinek będzie tutaj z nami podróżował 😍😍😍
Mi już tylko apteka została do zamówieniach. A po 10 stycznia biorę się za pranie 😊
Szczęściaro, ogormne gratulacje! Piękny synek 😍😍😍 tak straszył i straszył i się jednak urodził w tym roku. Jak Ty się czujesz?
Beti, piękny brzuszek. Malusi. Piekniusi. Nie wymyślaj babo Ty, laska taka jesteś 😘
My jedziemy właśnie na kolację we dwoje 😍😍 pewnie jedną z ostatnich tylko w dwójkę. A potem z sałatką i whisky do mojej mamy na Sylwestra z TVN 😊Szczęściara, alex0806, Nona lubią tę wiadomość
-
Już Wam trochę pisze o mojej przygodzie.
Jak pisałam rano przebili mi wody po 20 min zaczely się skurcze ale nie było tragedii z każdym skurcze coraz silniejsze i dłuższe.. Po godz mamy 9cm i za cholerne nie chciało się zrobić 10cm a ja już cierpiałam i czułam parte.. Koło 11.00 mamy 10 cm ale ze skurcze nie były częste to nie było mowy o parciu bo bym sobie dużo krzywdy zrobiła. Maglowali mnie a to na lewy bok a to na prawy a to na plecy.. Ja już się podałam bo miałam skurcze krzyżowe.. Położna Anioł dopingowala mnie choć co chwilę mówiłam że nie mam sił i nie dam rady.. Ona mówi że bardzo szybko mi poszło tylko trochę te skurcze były długie i musiałam czekać.. A każdym skurczu po 3 parcia.. Główka ładnie schodziła ale też się szybko cofała.. Potem nacięcie 3 parcia i o 13.37 Szymuś na mojej klacie😍😍 jestem w Nim zakochana po uszy.. Niestety przez spadek cukrów u małego wzięli go na obserwacje ale udało się zanieść pierwszy pokarm.. Nadal leżę na porodówce bo nie ma miejsc na oddziale.
Ogólnie moje samopoczucie dobre jak na taki maraton ale muszę leżeć bo straciłam dużo krwi i jestem wymeczona tym porodem.. Mialam pierwszą próbę wstania ale skończyła się utratą przytomności.
Ps mam nadzieję że nie zanudzilam..
Jestem dumna że wypchelam tego klocuszka.alex0806, tęczova, Martek&M, Niezapominajka2, Lami, Beti82, madziorek86, blair., Meggs, talku, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Nona, Malinowa91, Cabrera, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ależ Szymi III jest przepiękny 😍 ciotka zwariowała na punkcie kolejnego Maluszka!
A ja mogę zaszaleć, to świętuję whisky na mini domóweczce, a potem dobrym ❤ 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 17:51
Lami, Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciaro dzielna mamusiu! na pewno wymęczona jestes, tyle czasu cię skurcze wczesniej męczyły. Ale juz się tulicie i wszystko bedzie dobrze Też taki czarniutki widzę? Te nasze fioletowe dzieci normalnie jak po jednym ojcu takie czarne ;p
Szczęściara, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵