Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu macie zdjęcie z pierwszym minut.
..
Nie cytować😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 01:29
alex0806, madziorek86, Lami, OlivkowaMama, Pestkaa, Niezapominajka2, tęczova, talku, przedszkolanka:), Arashe, Nona, Słoneczko123, Nikodemka, Ani0nka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro kochana i jak bylo z myciem malego?
-
Jaki czupurek 😳 Chyba wygrał konkursem na najdłuższe włosy u malucha 2019!
Dziewczyny, do zobaczenia w Nowym Roku! Niech przynosi same piękne rzeczy, spełnienie tego, o czym marzycie ♥️ Żeby nasze fioletowe dzieciaczki na świecie i w brzuszkach były zdrowe i żeby w nadchodzącym roku najdzielniejsze i cierpliwe brzuszki napełniły się szczęściem w postaci malutkich fioletowych fasolek ♥️♥️♥️ Mocno mocno Was ściskam 🤗🤗🤗Pestkaa, Szczęściara, Malinowa91, alex0806 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wooow Szczęściaro ale fryz 😁
Ja po sn nic przeciwbolowego nie brałam, choc pamiętam ze w nocy krocze po cięciu bolało , ale nie chcialo mi sie wstać i iść do dyzurki po paracetamol 😋Szczęściara lubi tę wiadomość
-
No ja po sn to już 2 h później pakowałam bagaże , potem przewiezli mnie na położnictwo i wzielam prysznic i poszłam zobaczyć synka na wlasnych nogach. Ja to śmigałam bo czulam sie bardzo dobrze. Tylko rana po nacięciu mnie bolała. Ale kochana jak Ty straciłas dużo krwi i zemdlałaś to odpoczywaj dzisiaj na spokojnie!
-
Szczęściaro, jaka czuprynka! Cudny 😍😍
Nikodemki i Beti pewnie też będą po tym samym ojcu czarnulki 😊
Mój będzie blondi z pewnością i łysy. To wszystko też po ojcu.
Szczęściaro, Ty uważaj na siebie bo jak straciłaś dużo krwi to jesteś słaba. Na spokojnie, jutro już będzie lepszy dzień. Jedz i pij dużo żeby nabrać sił i się zregenerować. A jak boli to proś o przeciwbólowe bez skrupułówSzczęściara lubi tę wiadomość
-
Szymek
Ja nic nie brałam, godzinę po już pod prysznicem byłam ale jak czujesz potrzebę to bierz coś. U nas położne pytały komu trzeba i dziewczyny brały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 20:20
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szymuś dziękuję za komplementy😁😁 no prawda udał mi się synuś..
Kochane i ja Wam życzę żeby Nowy Rok przyniósł Wam wszystko co najlepsze.. Staraczką pięknych bobaskow..
Mamom jak najmniej zmartwień.
Przyszłym Mamom dużo zdrówka i mało boleści..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 20:54
blair., przedszkolanka:), Malinowa91, madziorek86, Arashe, Beti82 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro śliczny synek! To napewno Twój niezapomniany i wyjątkowy Sylwester! 😀
Niezapominajko, a może to coś związane z alergia?
Dziewczyny wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku! Przede wszystkim spełnienia marzeń! 🥂🍾madziorek86, blair., Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kochane, życzę Wam, żeby w tym roku wszystkie Wasze marzenia, a szczególnie te najbardziej skryte, się spelniły w 101% 😘😘😘
madziorek86, blair., Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”