Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Madziu i dla tych co się nie złapali na zdjęcie sylwestrowego Szymka..
Nie cytujcie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 15:26
Beti82, tęczova, alex0806, Nikodemka, Malinowa91, blair., madziorek86, Biegającą-mama, Martek&M, przedszkolanka:), Słoneczko123, Ani0nka, tere-fere, Kijanka, Arashe, Magda - mbc, Cabrera, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Laurko jakaś Ty ładna i jaka duża.. Za szybki ten czas leci😒😒
Domi ja też parlam jak miałam 9,5 ale szybko zrobiło się pełne i rachu ciachu i mały już na brzuchu..
No, wzięłam już przeciwbólowe bo nawet usiąść nie mogłam..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Jejku Niezapominajko daj znac co z Zosia , mam nadzieje ze to okaze sie tylko niegrozna alergia! Mocne kciuki!
Laura jest przesłodka pyza 😍 śliczna dziewczyna i jaka już duża szok!
Lami, ja jakby był ktoś chory w domu to chyba bym odwoływała szczepienie , nawet jak mała osłuchowo byłaby czysta. Wolałabym nie ryzykować.
U nas Wikuś balował w nocy. Padł przed północa. Tak się chłopak zmęczył tym balowaniem że spał prawie do 9 jak zabity. Nawet jeść sie nie budzil. Mama dała cyca na siłe ale pociumkał chwilę i spał 😳 od rana uśmiechy i tany tany z mamuśka 😍alex0806 lubi tę wiadomość
-
Alex pamiętasz ze zdjecie Ci przerabiałam 😁? Jejku 4 miesiące kiedy to zleciało 😍
Biegająca mój tez od tygodnia się ślini wkłada piąstki do buzi i ma dziąsła spuchnięte... wiec nie zdziwię się jak zaraz zeby zobaczę 😱alex0806, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko zdrówka dla malutkiej, oby wszystko bylo dobrze!
Anionka u nas jak miała 2,5 lub 3 msc zaczela się ślinić, a parę dni przed 4 msc przebily się zeby i tak sobie rosną a dziecko każe się nosić i nosić.
A ja mam noworoczna pierwsza 🐒 od porodu...
Laura jak się zmieniła odkąd widziałam, ślicznaAni0nka, alex0806 lubią tę wiadomość
-
No to ładnie, czekamy wiec na zeby 🙈
A ja za tydzień test muszę zrobić po tych naszych igraszkach świątecznych... oby się nie udało 😩 bo nie dam rady z dwójką, jak z jednym ledwo co daję radę 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 14:36
talku lubi tę wiadomość
-
Laura też ciągle opluta i obsliniona, wciska całe pięści, gryzie cokolwiek pod ręce wpadnie. Ale zębów nie widać od dzisiaj nagle zaczęła się obracać jak za skinieniem różdżki. Kiedyś raz jej się udało i cisza a dzisiaj nagle pac pac ciągle i leży na brzuchu
Wracam do czytania książeczek bo się panna niecierpliwiAni0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex jakie książeczki czytasz małej? Muszę coś pozamawiac bo ja nic mu nie czytam tylko skacze z nim na piłce gimnastycznej, krótko mi poleży sam. 😪 a teraz na cycu wisi i śpi
-
Uhu, Anionka, bedziemy czekac na zdjecie testu Nawet jak bedzie biel, to bedzie to pierwszy test bylej staraczki 💪
przedszkolanka:), Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Anionka ogólnie to ona zaczęła się interesować ksiazeczkami już dawno. Miała kontrastowe na samiutkim początku. Na święta dostała Pucie od mojej siostry to szał ma na przewracanie kartek. Ona się tak śmiesznie ekscytuje, cała się drze się, macha nogami i rękami. Więc te Pucie ogląda. A czytam jej normalnie bajki, mam całe 2 wielkie tomy rozmaitych. Takie klasyki tam są. Coś o zwierzętach też mam. I wiersze dostalysmy w szpitalu do niebieskiego pudełka to też mają grube kartki więc oglądanie Plus czytanie w jednym
Jak sobie pomyślę że Laura urodziła się 2760 A spadła do niecałego 2500, a teraz z 6.5 waży to ja nie wiem jakim cudem ;p
Kark nieźle;/ ja w gościach nie ruszyłam nic. A wigilijne potrawy u rodziców to robiłam sama. Miałam produkty zamienne które mogę i tyle. A i tak jednak grzyby uczuliły i aż bąble miała jak poparzona pokrzywąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 16:01
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵