Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro gratulacje!
Nasz syn na szczęście przespał fajerwerki, ale godzina 1 jest jego porą gdy się budzi na cyca wiec nawet spac nie szlam😁 a jak Wasze maluszki? Spały?
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!Szczęściara, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko, mooocno ściskam, dobrze, że pojechaliście, bo w kilku miejscach wyszło. Oby to wynik wrażliwej skóry Zosi. Mocno ściskam, trzymajcie się dzielnie 😘😘😘 Bardzo mi przykro, że taki koniec i początek roku.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko Twoja królewna jest bardzo dzielna i waleczna! Dacie radę i będzie wszystko dobrze❤️
-
Niezapominajko bardzo dobrze zrobiłaś.. Mam nadzieję że to nic poważnego.. Biedne te Wasze dzieci z alergiami..
Ja już po pierwszym prysznicu małego mają przywieść po 7.
Jezu jak mnie ciągną te szwy.. Jak tu siadać😭😭 te obkurczanie to masakra chyba po pierwszym porodzie było dużo lepiej🤪🤪
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko trzymam kciuki! Bądź tam dzielna!
Szczesciaro mnie tym razem obkurczania macicy tez mocniej bolało , a ja jestem z tych co lubi ból 😂
Dziewczyny wszystkim nam tu życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Ja się położyłam ok 22 hehe o północy obudziły mnie fajerwerki, na szczęście dzieci je przespały, ale Hanka obudziła się 2.30 i od tamtej pory się już kręciła, potem przyszedł Miki i od 5 nie śpimy 🤷🏼♀️
Hanka cały czas wpycha sobie te piąstki do buzi , a wczoraj widziałam na dolnym dziąśle krew, ale zęba jeszcze nie widać.
-
Lami pisałaś jakoś dwa dni temu o córce koleżanki która "śpiewa" i dopiero sie zorientowałam, ze moja corka to ten typ. Ona nie guga wogole , ale non stop wydaje z siebie różne piszczące dźwięki. Potrafi tak przez godzine do mnie śpiewać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 07:01
Lami lubi tę wiadomość
-
Szczesciaro, na zdjecia sie nie zalapalm, ale Szymi III jest na pewno najpiękniejszy!
Niezapominajko jak tam? Umarłam ze strachu jak to właśnie przeczytałam.
Witam Was w Nowym Roku - spedzmy go razem, wspierajac sie, cieszac i placzac tu wspolnie. A jesli placzac, to tylko na widok pozytywnych testow, pierwszych krokow i slow naszych dzieci. Niech nam się darzy! ♥️Biegającą-mama, tęczova, alex0806, Lami, Szczęściara, Beti82, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej
Moje dzieci od 21 spały pięknie A my o 22:40 stwierdziliśmy, że się kładziemy 😂 ale poszłam spać przed 1,bo szukałam laktatora:p
Niezpominajko wiem co przeszlas. Polą pierwszy szpital miała w wieku 10 m-cy. Też mi ja zabrali na pobranie i słyszałam tylko płacz. Poszłam tam i ja zabrałam przytulić (miały pretensje że im syrop na gorączkę wyplula). Od tej pory powiedziałam,że już nigdy nie zostawię jej tak samej i zawsze już szłam z nią. Miałam długo po tym wyrzuty..
Pomijając to mam.nadzieje,że to nic poważnego !! -
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny
Kark ty jednej jesteś! Dużo do ogarnięcia, tak myślałam że masz ciekawie przez ten czas że nie piszesz
Niezapominajko dobrze zrobiłaś. To na pewno alergiczne skoro krew w kupie. Bądźcie dzielne z Zosią, na pewno wszystko się poukłada. A na pobranie możesz chodzić z nią, nawet jak wypraszają.
Laura wczoraj niespokojna. Walili petardami zaraz pod naszymi oknami. Słuchawki dała sobie założyć dopiero po północy ale chociaż najgorsze wytłumiło.
Moja panna dzisiaj kończy 4 miesiące. Jak to zleciało. Rok temu chwaliłam się bladziochem bladziocha którego niektóre nie widziały, Anionka robiła cuda z moim zdjęciem i było coś widać. A 2 stycznia beta 18.5 wyszła to pamiętam jak dziś. A teraz taki klopsik też śpiewa, ona uwielbia wyć z różnym natężeniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 17:22
przedszkolanka:), Domi_tur, Malinowa91, tęczova, talku, Lami, Dośka, madziorek86, Szczęściara, Meggs, Beti82, blair., Niezapominajka2, Biegającą-mama, Arashe, Ani0nka, tere-fere, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściaro gratulacje, cudny Synek ❤️ ja parłam przy 9cm, tylko szyjka pękła, nie było tak źle 😂 na szczęście po cięciu krocza nei mam nawet śladu. A Ty proś o przeciwbólowe to nie wstyd❤️.
Niezapominajko, Tulimy Was mocno, nie wyobrażam sobie jak musiałaś się stresować!
Laura jesteś piękna 😍
alex0806, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Laura jest do schrupania! Prześliczne dzieci wychodzą na tej fioletowej stronie 😊
alex0806 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nina zasnęła o 20, ale zrobiła z tego drzemkę i od 21 balowała z nami. Zasnęła o 23.45 i już twardo spała do 7 i nadal śpi. Już koniec wszystkich imprez i spędów, wracamy od dzisiaj/jutra do rytmu dnia. My gorzej ze zdrowiem, wchodzi antybiotyk, bo nie dam rady się nią zajmować jutro sama. Słuchajcie mam odwoływać zapobiegawczo szczepienie na jutro? Czy iść i mówić, żeby dokładnie ją osłuchała?
Laurko, śliczna Ty! ♥️♥️♥️ Do mamy podobna!
Niezapominajko, odezwij się. Kciuki za malutką!
No i jeszcze raz, wszystkiego dobrego w tym roku!!! 🎆🎆🎆🎇🎇🎇🍹🍹🍹
alex0806 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami lepiej przenieść szczepienie. Bo pewnie są tam zdrowe dzieci. No chyba że jest tak jak u mnie i wszystkie razem ;(
W końcu do mnie podobna, dzięki dziewczyny! pewnie przez pućki;) ciągle było że cały tata, A teraz nagle że mama jednak teżLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵