Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair kasę oddam ten gościu bo allegro go ponaglało tyle dobrze. Zamówiłam inny zegarek i tu już nie było problemów;)
Madziorku jaki aniołeczek
Szczęściarko urodzisz z fajerwerkami! Zaciskaj nogi do 00:01 ;p
Meggs robiliśmy ćwiczenia które nam pokazywała lekarka rehabilitacji. Ja już po kilku dniach widziałam efekt. Pokazała mi kilka prostych ćwiczeń, Lauretta je polubiła nawet i bez problemu się dawała układać. Musiałabym nagrać filmik i mogłabym ci wysłać ale najlepiej to pójść skonsultować ze specjalistą.
Dziewczyny... nie ważne jak karnisze! Jesteście dla swoich dzieci najcudowniejszymi mamami! Tyle starań, problemów, walki o te dzieci. Dajmy im po prostu być szczęśliwymi coreczkami i synusiami zadowolonych mam A nie wiecznie zestresowanych bo "coś robię źle". Wszystko robicie dobrze bo staracie się żeby wasze dzieci miały się jak najlepiej
madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hihi, Nikodemko, siły wrócą, to taka sinusoida, teraz odsapnij 🤗. My w 28+1 braliśmy ślub i do 24 tańcowałam na obcasach, a dwa tygodnie później już miałam kryzys i chyba z 3 tygodnie chodziłam jak quasimodo i ledwo do toalety wstawałam.
Jeśli nie macie jeszcze pomysłu na podłogę do białych cegiełek w łazience to zerknij na obi płytki tribeca.
A jeszcze z tym karmieniem, ja nie mam ani 1 procenta żalu, że nie karmię piersią. W sensie myślę czasami, że może teraz inaczej bym rozkręcała laktację, że fajnie by było się tak z Niną poprzytulac, ale nie ma w tym żalu do takiego obrotu sytuacji. Strzela mnie, że np o najlepszym mleku matki jest informacja na takim nutramigenie, który kurde nie jest dostępny od ręki, coś się musiało dziać, skoro dziecko na nim jest. A przeorało mnie dzisiaj jak przyszła reklama z rossmanna na maila "twoje dziecko skończyło już 4 miesiące, może czas rozszerzyć dietę?" Ok, wchodze, bo mnie to interesuje, oglądam co tam za słoiczki proponują, a na końcu jebut, że to, co planuję dawać, to jest gorsze przecież, bo najlepsze mleko matki. No wiecie co, szczerze? Gdybym karmiła mlekiem i miałabym piękną laktację, bez walki i stawania na glowie, to nie przyszłoby mi do głowy nic rozszerzać, bo wolałabym przystawić dziecko na 5 minut w tym wieku i już najedzone, a gdyby moje dziecko normalnie piło mm, to też wolałabym pomerdać dwa razy butlę, niż już teraz rąbać się ze śliniankami, sprawdzaniem, czy na pewno idealnie starte, nie za zimne i w ogóle pitoleniem się z tym całym ambarasem. Zalewa zewsząd ta fala i nie myślą, które nie karmią, bo nie mogą i to może sprawiać, że będą się czuły gorsze.Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko pewnie to były straszaki bo jak miałby być taki poród jak te skurcze to lux.. Żartowałam, śmiałam się od razu wiedziałam że za szybko mnie wzięli..
Cały czas mam skurcze ale słabe.. Teraz nie wiem jakie rozwarcie bo mnie nie badali od tamtego czasu..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczeciaro - maly czeka na to, zeby swietowac urodziny z fajerwerkami, nie ma innej opcji
tęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko ja siedzę w domku i nic nie szykuje. Chciałam żeby M szedł do znajomych a ja bym się położyła o 20 spac 😂 Ale mu się nie chce. Od razu zapowiedziałam ze nie czekam do północy bo u nas taki podział ról ze ja budzę się fo dzieci w nocy i jutro standardowo o 5 rano będę śniadanko szykować 🤦♀️
Wczoraj Miki był 2 h w przedszkolu, dziś tez idzie. Pani powiedziała ze tylko jak wyszłam to może lekko zeszklimy się oczy i wszystko. Mówi ze dziś tez idzie. A ja przez te 2h miałam taki stres bo sobie uświadomiłam że będzie najmłodszy w grupie (2 l i 8 m ) to dodatkowo zaraz będzie taki dorosły. Miki od urodzenia jest bezprobloblemowy ale żeby nie było kolorowo to : nienawidzi ścinania włosów ( muszę mu je ścinać jak śpi co powoduje ze za kilkanaście lat będzie chciał mnie zabić jak zobaczy się na zdjeciach) i podcierania tylka po kupie heheLami, Niezapominajka2, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Szczesciarko, mnie się jeszcze nigdy nie udało trafić z ovufriendek terminem porodu, więc może jednak będziesz miała pierwsze dziecię 2020? Trzymaj się Kochana 😘😘😘
Biegająca, no pięknie, duży synuś i jaki dzielny!!!
Do nas przyjedzie moja siostra ze szwagrem i chrześniakiem. Obejrzymy jakaś komedię. My nadal chorzy, temperatury nie mamy, ale dziad męczy. Młoda wczoraj atak płaczu o 21, a później o 4, co od 2 miesięcy się jej nie zdarzyło, więc albo zęby, albo też ją coś boli i rozkłada, oby zęby.Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Biegająca nie nie brałam bo nie było potrzebne.. Też się bałam że wszystko spowolni.. Ale samo się wyciszyło udało się coś odpocząć.. Już chciałabym być po bo męczy mnie te leżenie na tym twardym🤪🤪
Skurcze wracają ale dużo słabsze niż wczoraj.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )