Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Szymi będzie miał imprezy co roku, z fajerwerkami do boju Szczęściarko!!!
Nikodemka, Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciarko, a rozwarcie 6 cm to kiedy z córką miałaś? 2 h po 4 cm? 😋 Kciuki, będzie prawie Sylwek albo Sylwek 😊
Słoneczko, podjedź na ip, ja jak się tak czułam to pojechałam, zrobili USG, zmierzyli szyjkę i do domu, bo było ok. Zbadać cię muszą nawet przed przyjęciem na oddział, jak będą chcieli na siłę zostawić, a powiedzą, że jest ok, to po prostu na własne żądanie nie kładź się na oddział.
Beti82, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczesciarko, pójdzie szybko, bądź dzielna, myśl pozytywnie. Buziaki i kciuki 😘
Kubusiu, jak Ty urosłeś! 😍 Cudny synuś Oliwkowo-Kubusiowa mamo ♥️♥️♥️OlivkowaMama, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Oliwkowa piękne uśmieszki
Szczęściaro ja coś czuję,że do rana to już będzie po wszystkim ale emocje- 2019 czy już 2020
Słoneczko ja bym jechała chyba.. chociaż wizja szpitala przeraża.. a jutro do jakiegokolwiek lekarza prywatnie nie uda się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 19:17
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Szczesciaro to twój drugi poród , jak Ty już pewnie masz parte 😜 Kciuki! Trzymaj się! Zaraz będziecie razem!
Beti ja na w ciazy dostałam Monural, jest fajny bo wypijasz tylko raz jedna saszetkę i po infekcji.
W ogole co dziwne to jak mialam wysokie ph bo 8 a to niby sprzyja infekcji to nic mi sie nie dzialo.Jak zbilam do 5-6 to ooo -
Jestem na porodówce my już 3,5 palca.. Dostałam antybiotyk i już stąd nie wyjdę bez synka..
alex0806, Magda - mbc, blair., przedszkolanka:), Beti82, Dośka, tęczova, Słoneczko123, madziorek86, Cabrera, Niezapominajka2, Nona, Meggs, talku, Malinowa91, Biegającą-mama, Martek&M lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściarko kciuki! Jest moc!!! wiedziałam że coś się dzieje jak zaczęłam nadrabiać tyle kart ;p ja przy przyjęciu ok 6 miałam 4 cm A Laura urodziła się o 16.26. Ale możliwe że z drugim pójdzie ci ekspresowo
Pestko trzymam za Was kciuki Jurek na pewno nadrobi wszystko. Po prostu rozwija się w swoim tempie;)
Oliwkowa cudowny
Słoneczko tak jak dziewczyny piszą, lepiej sprawdzić tę szyjkę na ip. Lepiej pojechać o raz za dużo, niż za mało. Ja miałam takie kłucia a szyjka stalowa, ale ciągle marudziłam o tym lekarzowi i co wizytę sprawdzał.
Ja mam wrażenie że Laura zapomina jak się na brzuchu leży. Może to związane ze skokiem? Bo ogólnie ręce ogarnęła super, ładnie chwyta zabawki, obraca, przygląda się. A na brzuchu je prostuje po podłożu i płynie bez podporu. Już po ćwiczeniach przestało ją znosić na jedną stronę i nie widzę tej asymetrii, A od 2 czy 3 dni te pływania. Czy to normalne? Idziemy 2 stycznia na kontrolę to na pewno dopytamSzczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda właśnie doczytałam u niej i sobie uświadomiłam że durna jestem ;p zrobiłam sobie facepalm za durnotę i już się nie martwię ;p ona tak robi właśnie, później się podpiera, balansuje itd. Czyli nie zapomina ;p
Dzisiaj taka wymęczona że padła z pół godziny temu. Jak znowu pośpi 13 h to ja chyba przy ząbkowanie dopiero poznam co to nieprzespane noce^^
A miałam wam pisać że odzyskałam kasę za ten nieszczęsny zegarek. Także jakby którejś z was coś się takiego przydarzyło to najlepiej od razu zgłaszać do allegro najlepsze jest to że odesłałam zegarek A gościu oszust do tej pory go nie odebrał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 20:01
Magda - mbc, Beti82, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Płodny śluz mnie zalewa, Szczęściara oddaje brzuszek 😁
Dośka, Słoneczko123, blair., Szczęściara, madziorek86, Magda - mbc, Domi_tur, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona, talku, Malinowa91, alex0806, Biegającą-mama, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”