Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A teki malutkie dziecko jak wyjdzie ze szpitala maj-czerwiec to jak ubierac ?
Na dlugi czy na krótki rekaw?CHyba na poczatku na dlugi musze kupic nie? -
Beti, bezpieczne będzie kilka 56 i 62, 62 na pewno starczy do 3 - 3,5 miesiąca, a może i 4. A we wrześniu to ja nawet noworodka w krótkich body w domu trzymałam.
Ja jak oglądałam kupione 68, a tym bardziej 74, to myślałam, że będzie nosić tak na pół roku, a nie na 3-4 miesiące 😁 Kupiłam jednego ciepłego pajaca na zimę, a już od listopada się w niego nie mieściła 😁 Ale moją stale podejrzewam o podjadanie kotletów z lodówki, muszę kiedyś policzyć ile zostało po obiedzie.Magda - mbc, Beti82, alex0806, Cabrera lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:No to chyba oddam to 68 bo mam jeszcze inne z 68 i widze ,ze jest mniejsze takie jakby 62 to w takim razie to zostawie.Bo we wrzesniu tu juz na bank takich upalów nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 15:37
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:A teki malutkie dziecko jak wyjdzie ze szpitala maj-czerwiec to jak ubierac ?
Na dlugi czy na krótki rekaw?CHyba na poczatku na dlugi musze kupic nie?
Ja korzystam z tego:
https://mamaginekolog.pl/jak-ubierac-dzieci-na-spacer
i z tego:
https://mamaginekolog.pl/jak-ubierac-dziecko-do-snu
nawet jak mi sie wydawalo, ze moze za lekko to sie tego trzymalam.
Ja sie boje przegrzania, bo mam w rodzinie dzieci co sa ciagle chore. Ale jak moj maly Jurek byl na dworze na rekach w rozpietej kurtce watowanej, a oni mieli zimowe puchowe przy 12 stopniach to co sie dziwic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 15:40
Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Promki kusza, ale nie bierz na zapas. Kup sobie troche 68 na początek, a potem zobaczysz.
-
Beti, my ze szpitala w długim body i skarpetki, gołe nóżki, wtedy był żar z nieba. Na pierwsze spacery też tak chodziła + kocyk na nóżki (nie zakładałam spodenek, żeby guma nie cisnęła na pępek i szczerze mówiąc to nie byłam przygotowana, że będzie taka mała). Po domu krótkie body.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 02:32
Beti82, blair., Magda - mbc, tęczova, Wik89, Biegającą-mama, alex0806, tere-fere, Meggs, przedszkolanka:), Nona, Słoneczko123, Kijanka, Szczęściara, Cabrera, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Madziorek super ;p
Laura spała godzinę w końcu, jaka ulga. Ja zamiast odpoczywać to prasowałam bo mi się nazbierało jej ubrań. I kolejne muszę puścić. Też nagle przeskoczyła na 68 i niektóre już ciasne. Spodnie na 74-80 kupiłam ostatnio w sinsayu i już będę chyba zakładać. Posprzątałam w jej szafkach, wywaliłam za małe do wora i będę wywozic do rodziców;) już sobie worki próżniowe zamówiłam i będą dla kolejnegomadziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Śliczne te Wasze dzieci!!
Alex mój właśnie zaczął łapać zabawki,dzisiaj grzechotkę długo trzymał,z dnia na dzień coś nowego
Beti 68 Polą miała bardzo późno,Olek-już wyrasta! Ciężko stwierdzić,nie rób zapasów bo i tak będziesz później dokupować
Jestem za Magda,nie przegrzewac chociaż ja mam odwrotne wrażenie,że jednak czasem o coś za dużo dam zwłaszcza Poli :p
Wiki nie wiem co doradzić. Z jednej strony fajnie zamrozić z drugiej to też sporo kosztuje..sama nie wiem co poradzić.
Meggs może skok,minie na pewno to nie Twoja wina!
Co do Książek to my mamy serię Kici koci,zbieramy Kubusia nową kolekcję,teraz Marysia i..A Olkowi właśnie bym chciała Pucia . A jeszcze moja fanka zwierząt lubi serię takich małych drukowanych tylko mi wyleciało kogo to ogólnie książki i książeczki do nauki zabawy i klejenia u nas królująalex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek, nasz dobry duszku 😘
madziorek86, blair., Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny