Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurde Anionka hahah ale numer
Nordow nie kupuj absolutnie bo kreske bedziesz miala na bank 😂A pink podobno dopiero wieksza bete pokazują. -
Lami miło że pytasz. Maly od wczoraj bez lampy.. Bilirubina spadła do 9 z kawałkiem. Dzisiaj czekamy czy nie rośnie.. Też patrzymy na wagę bo wczoraj jeszcze spadł a dzisiaj mamy 60g na plusie🙂🙂 mamy mleczko ma moc💪💪
alex0806, Biegającą-mama, Dośka, Cabrera, Słoneczko123, tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Anionka mi tam nordy od razu pokazały Laurę także ja jestem #teamnordy ;p i jak nie było ciąży to kreski też nie było.
Szaleć możecie ale jakieś zabezpieczenie wskazane ;p
Szczęściaro ładnie spadło, już wyjdziecie do domku
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sory za te emocje ale musiałam się z Wami tym podzielić 😁 we wtorek kupie ten z rossmana test. A w środę zrobię 😁
Ja tez jestem team nordy, bo to one pokazały mi Alusia 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 10:04
-
Mi nordy i bobki pokazały nie raz ciążę, im niezbyt wierzę 😉
Lami, miło, że pytasz, ale czuję się tradycyjnie ☺️ nie wiem tylko kiedy owu miałam 😔“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Madziorek, my sie tak zachwycaliśmy moim chrześniakiem, a teraz jak patrzymy na zdjęcia to zawsze polewka, że jak karku z siłowni wygląda 😂 Swoim bejbikiem każdy musi się w każdym razie zachwycać, bo kto jak nie rodzice i najbliżsi ♥️
Mój tak mnie wkurzył, wczoraj przyjechał jego brat, pół dnia siedzieli w łazience i gówno zrobili, jak było tak jest, dwa myśliciele. Ale ok, siedziałam z małą na dole. Dzisiaj leży, kurde zmęczony życiem jakby wczoraj chociaż jedną płytkę ułożyli, gra w gierkę, mała marudzi więc proszę weź dziecko na ręce, bo robiłam kawę i śniadanie, nie bo jej czas drzemki, mówię że nie, że za godzinę, wzięłam ją, wylałam mu te kawę i wypieprzyłam śniadanie. Ubieram się i wychodzę, akurat dzisiaj sklepy pozamykane na złość, zaraz muszę kogoś powiadomić, że wpadam w odwiedziny. Jak dostaje fory z dwa dni to mu się w dupie przewraca.Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami łączę się w bólu, mój małż się ostatnio popsuł i chyba muszę znów włączyć tryb suki żeby go naprawić. Jak mnie dziś zapytał czemu tak długo robię śniadanie to prawie dostał patelnią, miał farta że trzymał Szymka na rękach 🤦♀️🤦♀️
Wymienił w domu drzwi i framugi przed świętami, ok fajnie, ale teraz kuźwa będzie robił sobie pół roku chwały dla bohatera domu🤦♀️Wik89, Niezapominajka2, Beti82, alex0806, blair. lubią tę wiadomość
-
ehh Lami z innej beczki, bezdzietnej , wczoraj robilam zakupy i sporo mi tego wyszło i ladowalam do dwoch toreb i ekspedientka mowi, ze strasznie ciezko bede miala, a po chwili - no, ale kobieta da rade, mezczyzna by juz narzekal
AnionkaNiezapominajka2, Magda - mbc lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami .Nikodemko pokazcie łazienki
Potrzebuje inspiracji.Wczoraj byl facet -wszystko zapisal i bedzie nam robil wycene.Jestem przerazona bo moj stary tez nie pomaga.I nie wiem jak ja dam rade to wszystko ogarnąc jak jeszcze dla dziecka nic praktycznie nie ruszylismy
Tez go wczoraj zjebalam bo on w niczym nie widzi problemu...