Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia rozumiemy! Ja tez tu bywam z doskoku, bo Aleksander jest wymagającym dzieckiem 🙈 nie lubi nudy, także tego 😁 dobrze, ze chociaż przy wieczornym cycu jak usypia to grzeczny i się nie wierci 😂
-
Anionka - wow! Co za emocje Ja tez widze tam cien bez kontrastu. W pinki nie wierze totalnie, czekam na Twoj test za 2 dni :d
Szczesciaro - trzymajcie sie tam, jeszcze chwilka :*
Beti - u mnie nadal nie ma co pokazywac, zalamka. Lazienka ma byc gotowa do 26.01, bo wtedy facet od plytek ma operacje i musi sie wyrobic. Trwa to w nieskonczonosc.
Ja mam serdecznie dosc tego weekendu. Wczoraj maz pojechal odebrac kuchnie z Ikei. Transport do nas to meeega kasa, wiec wynajal przyczepke od tej samej firmy co zwykle i pojechal. Wzial wszystko z magazynu, podjechal z wozkiem to ladowac, a przyczepa cala zalana (lał deszcz), okazalo sie, ze miala dziure w dachu. Skonczylo sie tak, ze musial wynajac kierowce z busem na miejscu, wiec z checi zaoszczedzenia na transporcie g. wyszlo.
W projekcie kuchni trzeba bylo zmienic jedna rzecz, ktora wyglada tak slabo, ze az mi sie slabo zrobilo jak to zobaczylam.
I chyba z tego wszystkiego dostalam dzis migreny, mozna powiedziec, ze dopiero sie obudzilam... -
A ja Was całuję ze spa, świętujemy 60tkę teściowej 😍 oczywiście z kochaną Mamusią 😉
Nona, madziorek86, Ani0nka, Dośka, Biegającą-mama, Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, miałam pytać, mieszkanko w Warszawie kupiliście, czy gdzieś bliżej Was?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja używam w kolejności- olej do demakijażu, żel , woda różana, krem-pod oczy i do twarzy
Dwa razy w tygodniu po oleju i żelu nakładam 5minutowa maseczkę oczyszczajacą a po niej 3minutową maseczkę wygladzającą, potem wodę różaną i krem.
Raz w tygodniu przed maseczkami robię peeling.
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
A u mnie wstyd się przyznać ale praktycznie w ogóle niczego nie używam, po umyciu twarzy woda z żelem często już nic nie kładę no nie mam czasu i nawet ochoty 🙈🙈🙈
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 05:05
tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dziś bedzie na bank zamknięte, bo święto. Dzwoniłam na infolinię to była nieczynna. Mam nadal poranne siku w misce, jak mąż wstanie to pojedzie do innej apteki może będzie bobo test i zakroplę tam mocz, chociaż nie wiem czy taki mocz to jest okej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 05:58
-
No nic muszę czekac do jutra tylko labolatorium od 7, a mąż o 6 do pracy jedzie. Nie mam z kim małego zostawić. Chyba muszę czekac do soboty, bo w sobotę synevo jest otwarte. Na bank w takiej niepewności nie wytrzymam 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 06:08
-
Ja sama weekend z dziećmi. Podziwiam moją mamę, ona jak była ze mna w ciąży była sama z 4 latkiem i 2letnia siostra bo tata za granicą. Dodatkowo nie było tych wszystkich "udogodnień" i były większe mrozy itd nie narzekam ale kobiety ogólnie wiele poświęcają .. serio będę uczyć syna by we wszystkim pomagał , szanował i nosił na rekach , a córkę będę pilnować żeby się realizowała i była szczęśliwa przedewszystkim 😉
Wik89 lubi tę wiadomość