Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mojego nie chwalę bo jak ostatnio pochwaliłam to była awantura za chwilę^^
Domi tryb suki mi się podoba ;p
Laura ma od rana tryb marudy znowu. Spała 11 minut na drzemce, Wow. Już odkryłam że ojciec w domu to zero drzemek albo krótkie. Nie wiem czemu, po co spać skoro można się bawić? Na razie jęczy i marudzi nie wiadomo o co... idę zająć cyckiem, może zaśnie.Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
W ogole powiedzcie mi czy moje dziecko mogło dostac kolki w wieku 9 tygodni? Czy to alergia / jakiś wirus?
Ranki i wieczory tragedia, ciągle ryczy i się napina. Całą noc rzuca się niespokojny z prawa na lewo. Nic nie pomaga, jedynie cycek troche łagodzi ten ból wszystkiego. Ja już patrzeć na to nie moge 😔 do tej pory to było takie pogodne dziecko 😭 -
Dobra, podtrzymałyście mnie na duchu, że chyba jakiś wirus po chłopach krąży.
Beti, my dalej nic nie pokończone, więc nie ma się czym chwalić 🙈 Ubikacja na surowo wygląda tak, miała tak samo wyglądać łazienka, ale wycofali te płytki, a były dość tanie.
Więc koncepcja na łazienkę się zmieniła, jest szara jednolitą podłoga, a na ścianach będą w większości białe matowe płytki, nad umywalką będzie ten szary dekor i jeszcze w jakimś miejscu pójdzie (gdyby nie było okna przy wannie to byłaby tam ściana albo gdyby prysznic był oszklony to też byłaby tam, ale się naogladałam amerykańskich "szelągowskich" i walnęliśmy ściankę i będzie duży prysznic 100x120 walk in na bzykanie 😜
W mieszkaniu z kolei mam drewnopodobne i ciemne szare plytki przy wannie i są super w utrzymaniu, tyle, że tam był zamysł bardziej industrialnie, a tu bardziej klasycznie chciałam (z tych amerykańskich programów wnętrzarskich hahah 😜).
Ale tak czy inaczej, Twoja łazienka będzie szybciej gotowa niż moja, więc to jeszcze Ty będziesz mnie inspirować 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 12:04
tęczova, madziorek86, Beti82, tere-fere, talku lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To zależy od tego czy ten poziom nie urósł.. Jak mnie denerwują że nic nie mówią. Obchodu jeszcze nie było.. Nikt nie przychodzi no masakra..
Ale uśmiałam się z waszych chłopów.. Ja mojego chciałam zabić w dniu porodu😂😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kark, to stworzyłybyśmy dobry duet, ja też sama w ciąży przychodziłam i fugowałam i silikonowałam, bo by do dzisiaj nie zrobił. Nawet z piątku na sobotę do północy fugi kładłam na podłodze w łazience, bo jak mój zaczął i nawet do połowy nie doszedł, to już fuga się bryliła w pojemniku, pomijając, że rozrobił jak na 100 a nie 10m2 🤦 Miał po pracy jechać do Castoramy pokupić różne rzeczy, mówię przejdź po domu i zapisz co potrzeba, tak tak wszytko wie. Więc mówię im wczoraj, że jak tak efektywnie im to idzie, to niech chociaż pralkę podłączą, ale oczywiście nie kupił zaworu. Jak pojechaliśmy ostatnio po złączki, żeby wannę podłączyć, to on kupi 2 kolanka, mówię "na pewno takie kąty?", nie w zasadzie to on nie wie jakie, najwyżej podjedzie w trakcie pracy, no to wrzuciłam 6 tych kolanek i teraz 4 z nich się odda przy okazji, ale przynajmniej zrobione jednym ciągiem, a nie przerywać w połowie pracę i jechać na godzinę do sklepu.
Mi czasami ręce opadają. A raczej dość często. Wolałabym, żeby jednak to on miał więcej pierwiastka męskiego w sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 12:28
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Haha Lami a te duze szare gdzie kupowalas?Ja tez zawsze biere za duzo a pozniej oddaje.😂Ale ja ogolnie jestem oddawacz.Musze tez jakies pokupic w castoramie i zobaczyc bo tam mozna na szt kupic i oddac.W leroy juz niestety nie
-
Karku, Lami jesteście moimi idolkami😊 wszystko potraficie zrobić!😁 nawet typowo męskie zadania😀
Anionka czekam na Twoje kolejne testy, a Aluś jest uroczy😍
Meggs a próbowałaś dać Wiktorkowi kolzym?
Beti mój synek ma 64cm, a ubranka nadal 62 nosi. Ma 2,5 miesiąca 😉
Dośka u nas brzuszek dalej atakuje, ale to pierdy go bolą, często wybudzają, robi taką podkówkę z ust, że mi się płakać chce. Kupa już idzie bez bólu, ale za to na pełnym skupieniu 😂 zawiesza się w swoim świecie i potrafi patrzeć 3min w jeden punkt. Najczęściej problem jest wieczorem, może to kumulacja dyschezji i kolki? A jak u Jagienki? Jest poprawa?🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 14:38
Dośka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
A nasz od kilku dni nie śpi w dzień, tylko na cycu śpi a jak się oderwie i pospi to trwa to 5 minut 😩 i płacz i znów cyc w gebie🤪 mam nadzieje ze to skok i snów wróci mi dziecko które śpi pół godzinki 😪
-
Dziewczyny spelnienia marzen w Nowym Roku. Przepraszam Was z calego serca ze przepadlam ale ja nie ogarniam . maly ma skok rozwojowy a starsza jakies fochy. Ludzie...
Pamietam o Was i pozdrawiam i obiecuje czesciej byc !Ani0nka, Słoneczko123, Nona, Wik89, przedszkolanka:), tęczova, Biegającą-mama, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość