Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściaro mój się rzuca
A ja Wam powiem,że tak jak Pola wisiała na cycku tak Olek je,ale jak puste to jest nerw j zasypia przy butli ! Chyba że są pełne to wypije i zadowolony,nie wisi zdecydowanie
Ale moje dzieci póki co to woda i ogień tak różne;) -
Szymon używa Bibsa do zasypiania. Wprowadziłam go jak jeszcze karmilam piersią bo nie chciałam żeby dziecko uspokajało się i zasypialo tylko na cycku, potem wszędzie trzeba go wystawić bo inaczej dziecko się nie uspokoi :p Jeśli dziecko nie spędza ze smoczkiem w buzi całej doby i nie śpi z nim całej nocy to nie ma się czego bać
przedszkolanka:), Dośka lubią tę wiadomość
-
Lami wrzucaj filmik koniecznie 😁 My byliśmy w pt u innej neurologopedy i była w ciężkim szoku, że Szymek umie pić wodę z bidonu 😂 A ja nie chciałam go uczyć picia wody z butli więc pije z bboxa lub poleciła nam babeczka patent, z zatyczek do butelek - mają cienkie ścianki i super się z nich uczy
-
Mąż pojechał, ma kupić 4 różne testy. Nie wylałam pierwszego siku, sikne znów na czysto i zobaczymy. Zrobię dwa testy i jutro tez zrobię. A w czwartek poproszę męża aby pojechał na później do pracy to czwartek i sobota najwyżej beta chociaż mam nadzieje ze wyjdzie biel i beta 0 bo nie jestem gotowa na kolejne dziecko, to za wczesnie. Może gdyby Alek był mniej rączkowo cyckowo, bujankowy to bym tak nie panikowała.😖
-
AniOnka, powiem tak, jest wiele mam, które np zaszły w ciążę mając 15 lat, albo w niesprzyjających warunkach życiowych, później mówią "dałam radę". Jeśli okaże się, że jesteś w ciąży, to z całą pewnością dasz sobie radę! Aluś ma teraz naprawdę najbardziej wymagający i wyczerpujący czas dla mamy, za chwilę będzie inaczej. Tulę, głowa do góry 😘
tęczova, Magda - mbc, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka, w razie czego dacie radę, moja znajoma ma dzieci rok po roku, różni je jeden dzień - syn jest z 8 marca a córka z 9😂 Dała radę, teraz mają 3i4 lata i się sami sobą zajmują, brat ubiera siostrze buty, za rączkę prowadzi do przedszkolanko
Gdyby nie fakt, że mieszkamy w 2pokojowym mieszkaniu to bym z jednej strony mogła mieć drugie. A z drugiej strony umarłabym na zawał 😂😂Magda - mbc, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Madziorek 😪
Nic zobaczymy inne testy, często było tak, że testy były wadliwe .
A jak juz jestem w ciąży to aby była taka nudna jak z Alkiem bo wygląduję w psychiatryku 😦Magda - mbc, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ja się cieszę że ona tak za ojcem. Ale zazdrosna też chyba jestem ;p do mnie od 2 dni zero uśmiechu, tylko tata i tata. Mam nadzieję że się nie obraziła o coś^^
Ja smoczka nie dawałam na początku. Później w kryzysach brzuszkowych próbowałam i nie chciała, jak butelkę odrzuciła w 2 tygodniu życia to też więcej nie chciała. Czasem w wielkim ryku próbuje jej wcisnąć tego smoczka ale ona wszystkimi gardzi. Czasem potrzyma w buzi ale zassać nie potrafi.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Anionka będzie dobrze! Nawet jak jesteś w ciąży to sobie poradzisz,kto jak nie Ty? wiem co czujesz bo przy Poli myśl o drugim mnie bardzo długo przerazala A teraz Ci zazdroszczę O! Poza tym mała różnica wieku,razem odchowasz,dobry kontakt będą mieć,razem do szkoły.. same plusy!! Moja przyjaciółka ma rok po roku i to jest fajne,mimo że wiadomo poczatki nie są mega łatwe. A jest sama bo mąż ma pracę że na 4-5 tygodni go nie ma. Więc główka do góry!
Alex odmieni się jej jeszcze 100 razy ale zazdrość też rozumiem -
Niezapominajko, Przedszkolanko ale nic Wam nie stoi na przeszkodzie 😂 będzie mi raźniej jeśli jestem wiec do roboty 😁
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość