Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko zdecydowanie Medela;) na pewno szybciej i wygodniej;)
Olus dobrze dziękuję że pytasz;) właśnie ma druga drzemkę, zasnął w 5 min. Bawi sie juz fajnie,lapie zabawki,bardzo duzo gaworzy,uwielbia jak sie z nim rozmawia I przez to się nakręcam na trzecie ciągle.. 🙈
A Wy jak? Po szpitalu ok? Zeszły te plamki?
Anionka weź mi męża namow haha ;p ale u mnie wszystko śpi,miałam usg.. ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 10:02
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Haha,Anionka ale masz wrażenia w Nowym roku
Ja jeszcze pochwalę się jak mój Olek jest wpatrzony w Pole! Co tam tata,mama babcia..ale Pola 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 10:06
blair., Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Dośka ja daję młodemu smoka praktycznie od urodzenia🙂 Nie lubi żadnych, powiedzmy, że toleruje lovi, ale jak tylko zaśnie to od razu sam wypluwa (żeby zassal daję kropelkę kolzymu). Nie wiem czy ma nietolerancję czy nie, ale działa na zassanie 😅 jak robię coś durnego to poprawcie mnie proszę 😊 Bibsem pluje dalej jak widzi, a taki polecany...nawet słodkie krople nie pomagają 😂
Ile po cc można zajść w bezpieczną ciążę? Rok? Ja w moim też jestem zakochana, kij z tą dyschezja. Jak coś to Anionko zazdroszczę w ogóle to SN zazdroszczę. Ja nie mam takiej możliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 10:19
-
miśka wrote:Dośka ja daję młodemu smoka praktycznie od urodzenia🙂 Nie lubi żadnych, powiedzmy, że toleruje lovi, ale jak tylko zaśnie to od razu sam wypluwa (żeby zassal daję kropelkę kolzymu). Nie wiem czy ma nietolerancję czy nie, ale działa na zassanie 😅 jak robię coś durnego to poprawcie mnie proszę 😊 Bibsem pluje dalej jak widzi, a taki polecany...nawet słodkie krople nie pomagają 😂
Ile po cc można zajść w bezpieczną ciążę? Rok? Ja w moim też jestem zakochana, kij z tą dyschezja. Jak coś to Anionko zazdroszczę w ogóle to SN zazdroszczę. Ja nie mam takiej możliwości
Mój gin powiedział, że po cc minimum rok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E, z tym rokiem to chyba jak są jakieś komplikacje. Położna mi mówiła, a co niby mają zrobić z kobietą co szybciej zajdzie? Mogą być problemy przy drugiej ciąży po CC jak zajdzie się 5 miesięcy po, albo 5 lat po, tak samo po sn. Po każdym porodzie zaleca się rok na regenerację.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka pokaż tą biel 😊 robiłaś z tego rannego siku czy ze świezego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 10:52
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
-
Anionka, jaka krecha 😳 Jakos czuje, ze to jednak nie pomylka. Szkoda, ze nie mialas Facelle, ale czekamy dalej!
I tak jak dziewczyny pisza, jesli to ciaza, to na pewno dasz rade. Z jednej strony rozumialabym obawy, ale z drugiej w pewnym momencie wychowywalabys dzieci jak blizniaki, bo tak mala roznica sie zrownuje. Ja tam trzymam kciuki za kreche
My postanowilismy, ze bedziemy czekac z kolejnym tak krotko jak sie da, czyli pewnie ten minimum rok po cc.
Pozniej chce usunac miesniaka.
-
Mamy różne postrzeganie bieli 😉 te dwa nowe trochę chyba przelane i ciężko ocenić 😔“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”