Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Co robie nie tak że moje dziecko z kochanego synka zrobiło się marudne, płaczliwe, jęczące i smęcące, spinające się , nie chcące spać? Jedyne co jest akceptowalne to lezenie z cyckiem w buzi 😔 i to jeszcze byłoby spoko gdyby nie fakt ze z przejedzenia mi ulewa i wymiotuje później 😔
-
nick nieaktualny
-
Meggs albo skok, albo już kawaler dorasta i ciekawy świata i chce byś mu cały wielki apartament pokazywała.
Alex nie mogę wyjść z podziwu jak twoja Laura książeczkę trzyma! Moja jak jej włożę grzechotkę to max 3 s i wypuszcza. Julian tez już taki dorosły i Nina. Moja mimo ze wagowo super bo w ubraniu dziś 6 kg i ubranka na 68 już przykrótkie to jeśli chodzi o jakieś umiejętności to chyba w tyle niestety.tere-fere lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Albo WiK może napisz maila do 2 klinik jakie maja zdanie w Waszym przypadku. Jak odpiszą że zalecają mrozic to pokaż swojemu.
Heh kliniki pewnie powiedza, ze tak. Androlodzy meza - jeden zalecal drugi powiedzial, ze bez sensu. Nona ja bym mrozila ale zmusic meza do tego nie jest prosto. On uwaza ze to naciaganie kasy i przy jego slabych wynikach nie ma sensu. No nic, ma sam poczytac na rn temat i jutro wrocimy pewnie do tematuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs pewnie skok, za kilka dni się naprawi
Biegająca ona nawet kartki próbuje obracać. Mega sprawne te łapki się robią. Grzechotki łapie, wkłada do buzi, przekłada czasem z ręki do ręki. I w ogóle ciekawa książeczek jest to jej pokupowalam takie małe, Pucie dostała na święta od mojej siostry. Poluję na inne rodzaje, bo mega to lubi
Wczoraj ją nad ranem wzięłam do łóżka żeby dospała. I obudziło mnie jak trzyma mnie za brodę i się smieje ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 13:45
Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegająca, ale Twoja Hania jest wcześniakiem! Potrzebuje tych 2-3 tygodni więcej. Kurcze, pousuwałam te przewidywane daty porodów na potwierdzenie stronie , Laura miała być jakoś w połowie września, więc 38 tydzień się urodziła? Nina 39, więc zobacz jak duża jest tak naprawdę różnica 😊
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Laura miała być na 17.09 wg karty ciąży A urodziła się 1.09 czyli 37t4d od początku jej się ze wszystkim spieszy Noo. Jakby dzisiaj była taka szybka do spania. A tu od rana jedna drzemka była, spacer na świadomce bez wrzasku, później 25 minut wisiała na cycku i drzemała, ale jak puściła to się obudziła. Walnęła giga kupę i znowu cyc. Może teraz uśnie. Stary obiecał że będę mogła połupać sobie w wiedźmina na konsoli jak zaśnie;p wieki tego nie robiłam i ostatnio jak włączyłam to odstresowanie Level master ;p
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja mam wszystkie książki Pucia . Mikołaj je uwielbia. Wogole mu się nie nudzą wiec warto. Najlepsza jest cześć o nowym dzidziusiu bo dzieki niej sporo zrozumiał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 14:28
alex0806, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Ja na razie mam 2 te małe i muszę jej zamówić więcej. Ale jest super opcja nawet jak ma wnerwa. Widzi książkę i się uspokaja.
Nie śpi. Ostatni raz wstała o 10.40. Później 5 minut na cycku przysnęła. Nie mam już pomyslu na nią. Już tak ładnie spała w dzien ;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny jak urodze koniec maja -poczatek czerwca.To liczą ,ze bedzie cieplo latem do jakiego rozmiaru moge letnie ciuszki kupowac?
Bo wlasnie mi przyszla paczka ze smyka i takie spodenki z bluzka bez rekawów i nogawek mam 68 rozmiar i takie duze mi sie wydaje -
Miśka jejku zakochałam się! Jakie oczyska 😍😍 Mały robaczek ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 16:06
miśka, Biegającą-mama, tere-fere, Dośka, Beti82, Wik89, blair., tęczova, Szczęściara, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Dośka, dobrze kojarzę, ze wy z Poz? Na jaki basen się zdecydowaliście?
Ja myśle o Fregata, ale termin muszę zgrać z eM. Chodziłam kiedyś ze swoimi siostrzenicami od 3 miesiąca i wiem, ze nie ogarnęłabym i siebie i malucha jednocześnie 😱
Zawsze robiliśmy tak, ze jedna osoba pływała i ubierala w szatni malucha. Później przekazywała drugiej osobie i ona sama mogła się ogarnąć.
A tymczasem mam pytanko o wanienkę na wyjazd . Chciałam kupić Stokke Flexi Bath, ale od ręki dostępne są u nas tylko zwykle rozmiary. A myślałam o xl (jakos tak szkoda mi kupować małej wanienki).
Najbliższy wyjazd w poniedziałek, wiec internetu odpadają
My sporo wyjeżdżamy. Odpada u nas zwykły prysznic lub umywalka (przetestowane - młody tego bardzo nie lubi ).
Czy któraś ma flexi bath w zwykłym rozmiarze? Jeśli tak, to czy ona rzeczywiście wystarczy tak do Ok 2 latek?
ja mam, ale kurde wydaje mi sie, ze nie wystarczy. Chociaz pewnie zalezy od dziecka. Jurek nosi 74/80 i jak siedzi, to jest sporo miejsca. Moge Ci zrobic wieczorem fote. Zapros mnie do przyjaciolek. Ja nawet nie wiedzialam, ze sa xl 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 14:57
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti, Jurek 68 zalozyl juz po lecie. 11 czerwca, 3700 53cm. Pierwsze male 68 we wrzesniu. A tak generalnie, to 68 nosil moze 3-4tyg i przeskoczyl w 74 😅 62 nosil najdluzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 15:13
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Beti, Jurek 68 zalozyl juz po lecie. 11 czerwca, 3700 53cm. Pierwsze male 68 we wrzesniu. A tak generalnie, to 68 nosil moze 3-4tyg i przeskoczyl w 74 😅 62 nosil najdluzej.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Magda właśnie myślałam rano czy Jerzyk już siedzi czy nie, a tu bez pytania mam odpowiedz 😅
Biegająca to jest dzień! Przedczoraj Julian chwytał na chwilę i uciekało, dzisiaj przekłada z ręki do ręki i ogląda kilka minut 😱😋😍
A tak jak piszą dziewczyny - u was jest wogole do tyłu Hania, bo ona jest chyba 35tc, a Julek i Laurunia 37tc, a Ninka 38 albo 39tc. Także spokojnie, jeszcze w styczniu Cię zaskoczy 😝
Jurek ma za slabe rece, ma problem z wysokim podoporem. Rehabilitantka nauczyla nas sadzac go z pozycji bocznej, odpowiednio ulozyc nogi i wtedy „siedzi” podpierajac sie na wyprostowanych rekach.
Ona mowi, ze gdyby mial mocniejsze rece to juz by ruszyl i siedzial, bo on do pelzania wszystko ustawia doskonale, a rece odmawiaja posluszenstwa. No biedny jest. Ale nic wiecej nie zrobie. Rehabilituje go 2x w tyg od 8tz, cwicze w domu. Wiecej sie nie da:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 15:25
Lami, Domi_tur lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021