Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Talku to w takim razie wyrobiłam za Ciebie plan, bo tak mniej więcej dzieciaki miałam - Tosia 7mies przed studiami, Kajtek miał 2mies na obronie magisterki, a potem 2 kolejne 😝
Ja za 2 miesiące... I znowu mi mój osobisty idiota będzie pół roku gadał, że stara dupa jestem 😒
No właśnie jak wy mówicie o młodszych mezach? Bo na starszych Stary, a na młodszych... Gówniarz 😂?Niezapominajka2, Wik89, tere-fere, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Meggs, my sobie robimy jaja jak ksiądz chodzi. Jak któreś jest w innym pokoju to puka w drzwi, zeby drugiego wystraszyć, że to ksiądz 😂 to się nazywa bezbożniki. Nie lubię naszej parafii - ksiądz za wydanie zgody na ślub w innej parafii zażyczył sobie tyle "na ile ceni pan przyszłą żonę"...
ale numery niezłe
Lubię za zapas testów -
Dobra chce ogarnac tel do poloznej takie wykupionej do porodu.I jak nigdy nie mam problemu z gadaniem tak nie wiem co powiedziec babie hahah
Dzien dobry mozna Panią wynając?
Jak Wy to ogarniałyscie ? -
talku wrote:A co do imion to się Beti nie dziwię, że masz problem, bo ja też miałam ale z kolei w drugą stronę. Mnóstwo mi się podoba, mam już wybrane dla dziesięciu potomków
Jakoś nam poszło w miarę łatwo ze Stasiem bo moja mama tak zaczęła mówić do brzucha i zostało... ale jakoś tydzień temu nie wiem skąd wpadł mi w ucho Miłosz. I zakochałam się w tym imieniu. Jeszcze M powiedział "ooo i mówili byśmy na niego Miłek" i ten Miłek też skradł moje serce 😍😍
Ale teraz tak dziwnie jakoś jak wszyscy czekają na Stasia, Stasinka, Stasiulka, a my wyskoczymy z Miłoszem...a babcia to się chyba zapłacze.
Jest jeszcze opcja że jak się urodzi to popatrzymy mu w oczy i wtedy zadecydujemy.
Teraz żałuję,że to nie bliźniaki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 19:31
talku lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Dziewczyny, ja po monicie, sluz piekny podobno, pecherzyk na prawym jajniku 22 mm zaraz powinien peknac. Takze fajnie ale i tak mam lzy w oczach 😞 dr zrobil mi porzadne badanie szyjki i odbytu (!) na fotelu i dostrzegl objawy „lekkiej endometriozy” na lewym wiezadle maciczno-krzyzowym, obraz usg wg doktora to potwierdza, choc zastrzegl, ze to ciagle podejrzenie, bo stuprocentowa pewnosc daje laparo. No i tak, ja od poczatku czulam ze moze cos u mnie nie tak ale nikt przez prawie dwa lata, a bylam na usg i wizytach moze u 7 roznych lekarzy, nie dostrzegł tego... z jednej strony „ciesze sie”, ze dr to dostrzegl, zaproponowal mi laparoskopie w kwietniu na nfz, z drugiej boje sie bardzo eh
Co do mendy to się nie bój.Super,że wykryta,że masz możliwość z tym walczyć,że lekarz chce działać. Głowa do góry ! -
Domi_tur wrote:Nona, musialybysmy się razem napić 😂 To jest tak beznadziejny przypadek, że nawet nie będę tu pisać bo wstyd🤦♀️
-
Nona wrote:Nosicie goła kostkę czasem? Mam właśnie białe spodnie z suwaczkami na dole , beż kurtka, beż buty z futrem. Czuję się mega atrakcyjna, cóż poradzić, owu nadciąga.
madziorek86, alex0806, Meggs, Wik89, talku, Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:Dobra chce ogarnac tel do poloznej takie wykupionej do porodu.I jak nigdy nie mam problemu z gadaniem tak nie wiem co powiedziec babie hahah
Dzien dobry mozna Panią wynając?
Jak Wy to ogarniałyscie ?Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszkolanko to razem za rok zachodzimy 😁 no może za 1,5 😁😁😂
przedszkolanka:), Wik89, Nona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko dawaj za 1,5 roku, to będzie prawie dwa lata różnicy między dzieciakami wiec spoko damy radę 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 19:47
-
Popieram. Stary to Stary, mimo ze sama mam o rok mlodszego :d
Ani0nka, Beti82, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Was nadrobić. Odkąd wróciłam to próbuje, nadrobię A tam znowu 2 kolejne strony ;p
Pamiętam tylko że jestem #teamMiłosz, księdzu hajsu nie daję tylko ministrantom (po chrzcinach jestem na księdza obrażona bo moich dziadków wzywał buc jeden chędożony). A ksiądz z tej parafii zaprasza panie lekkich obyczajów na plebanię... już nie raz widzieliśmy z mężem albo on sam widział jak wracał po drugiej zmianie do domu. Godzina 22.30 A tam puk puk pani w mini idzie do księdza. Chyba się spowiadać. Na kolanach...
Na męża też nie mówię stary bo on tylko o rok ode mnie starszy ;p chyba że mnie wkurzył, wtedy jest ciulem^^
Wik89, talku lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵