Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak trzeba to zrobie, pewnie, ale boje sie, plus teczova, wlasnie widze, ze piszesz, ze niedokladnie zrobili na nfz, ehhh.
Nie mam sily na razie o tym myslec 😞mam do tego dr podejsc w 5-6 dniu cyklu na usg na lepszym sprzecie, powiedzial ze chce wtedy dokladnie obraz ocenic pod katem endomendy. Dr wydaje sie spoko. Jak sie potwierdzi to podejrzenie to pewnie zdecyduje sie na laparoII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, idź do dr Songina albo dr Jacko. Nie daj się ciąć bez poważnych podejrzeń jeśli nie masz bolesnych miesiączek. Laparo może rozsiać endomendę.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Nona a ja jestem w stanie w to uwierzyc po roznych historiach z diagnozowaniem endomendy, o ktorych czytalam no nic, zobaczymy jeszcze co wyjdzie na tym usg w poczatkowej fazie cykluII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:Wiki, idź do dr Songina albo dr Jacko. Nie daj się ciąć bez poważnych podejrzeń jeśli nie masz bolesnych miesiączek. Laparo może rozsiać endomendę.
-
Nona wrote:Beti mam 1 chrzestny tylko, moja siostra. Najwyżej mamę weź. Luz.
A moze byc 1 osoba ale świadek chrztu a nie chrzestny?Bo to wtedy chyba do spowiedzi nie trzeba hahahha bo nie wiem czy moją mame namówieNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Beti Ty byś sama tą ciąże mogła prowadzić. Lekarze nie mają z Tobą łatwo. Przegadasz każdego. Hehe.
Nona lubi tę wiadomość
-
Wik - nie wiem czy pamietasz, ale u mnie tez podczas staran lekarka wypatrzyla lekka endometrioze. I mam podobno male ogniska na szyjce macicy. A teraz spojrz na moj suwaczek
Ja tam wierze, ze po operacji meza pyknie raz dwa.Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark w szpitalu ładnie się przystawial tyko teraz coś się zepsuł😒😒 wydaje mi się że ta butla z odciagnietym mlekiem bardziej go zachęca.. Już robię wszystko żeby pozbyć się tej żółtaczki😪😪 najpierw daje cyca ale i tak musi dojeść butlą..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )