Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Widze ze tylko my bezbożniki ktore nigdy kolędy nie przyjmują 😁
Nie, my nie przyjęliśmy.
Ślub wzięliśmy cywilny, zostanawiamy się nad chrzcinami. Tylko rodzina M wierząca bardzo, już pytali kiedy chrzest 🙈🙈 obawiam się że M będzie chciał dla świętego spokoju, chociaż od 8lat nigdy w kościele nie był. A ja nie widzę sensu chrzcić dziecka skoro do kościoła nie chodzę.
Któraś chyba pisała kiedyś że dziecka nie chrzci. Ale nie pamiętam kto, wybaczcie. Jak rodzina zareagowała? -
Talku my nie chrzcimy. U nas rodzina spoko. Rodzina męża luzik totalny, siostra mojego męża sama ma dwie dziewczynki bez chrztu, kuzynka mojego męza tak samo. U mnie też luzik. Moje babcie co najwyżej tego nie kumają jak to dziecko bez chrztu? Bo za ich czasu było to nie do pomyslenia, ale ja tam sie nie tłumacze 😊 mieszkamy daleko bo ponad 500km to i nie wypytuja, mojej mamie co najwyzej trują ale ja o tym nie wiem nawet jak coś 😁
talku lubi tę wiadomość
-
A co do imion to się Beti nie dziwię, że masz problem, bo ja też miałam ale z kolei w drugą stronę. Mnóstwo mi się podoba, mam już wybrane dla dziesięciu potomków
Jakoś nam poszło w miarę łatwo ze Stasiem bo moja mama tak zaczęła mówić do brzucha i zostało... ale jakoś tydzień temu nie wiem skąd wpadł mi w ucho Miłosz. I zakochałam się w tym imieniu. Jeszcze M powiedział "ooo i mówili byśmy na niego Miłek" i ten Miłek też skradł moje serce 😍😍
Ale teraz tak dziwnie jakoś jak wszyscy czekają na Stasia, Stasinka, Stasiulka, a my wyskoczymy z Miłoszem...a babcia to się chyba zapłacze.
Jest jeszcze opcja że jak się urodzi to popatrzymy mu w oczy i wtedy zadecydujemy.
Teraz żałuję,że to nie bliźniaki 😁madziorek86, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jestem team Miłosz!
Stasiów pełno, Miłoszów mniej. Ja celuje w te mało popularne 😎
u nas było Karol vs Jerzy, wybraliśmy 2 tyg przed porodemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 16:28
talku, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzięki Madziorek i Nona, ale pomogłyście 😂😂😂
Meggs, no to gładko Wam poszło. Zazdroszczę.
Musimy z M mieć jeden front to wtedy może jakoś pojdzie. Ze ślubem długo gadali, do dzisiaj nawet mówią "a może weźmiecie kościelny jak będziecie chrzcić?" Wrrr.
Rodzina męża nie przyjechała na nasze przyjęcie bo ślub cywilny to nie ślub. Ja byłam w szoku, jemu było przykro. Ale już się z tym pogodził. Powiedzieli że na chrzciny przyjadą. No wiocha jakaś totalna!Nona lubi tę wiadomość
-
Lami, nawet jak jeździsz blisko to kupuj fotelik najlepszy na jaki Cię stać. Ja jechałam z 5 tygodniową Julką z USG bioder, gdy wjechał w nas jakiś idiota. Ona nawet się nie obudziła w swoim Avionaucie, a ja stukłam kolano plus mam tył auta do zrobienia, bo poszedł zderzak plus pogięta klapa bagażnika. A czekam jeszcze na ocenę, czy pas tylni nie jest przesunięty
Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja byłam dwa tygodnie temu w 8gwiazdkach i naprawdę świetnie Panowie doradzają. Pokazali jak montować fotelik bezpiecznie na bazie i na pasach.
Dużo też rozmwialiśmy o kolejnym foteliku i na pewno kupimy 0-13kg, a nie 0-25kg (żaden nie jest bezpieczny) a ja mam fioła na punkcie bezpieczeństwa.
Kupiliśmy taką bazę w którą od razu można wpiąć tyłem ten kolejny fotelik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 16:56
Nona lubi tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Jezu, talku nie kracz, bo ja w tym roku 30stka 🙈
Ja też!
W październiku. A Ty?
Kark, kończąc 30stke miałam mieć tyle dzieci co Ty 🙈 coś nie poszło...
Pierwsze miałam rodzić na studiach, z drugim miałam być w zaawansowanej ciąży na obronie magisterki, a potem kolejne trzecie i czwarte.
Także zaczynam po 30stce. Żebym się do emerytury wyrobiła
A w październiku rodzą się te dzieci ze styczniowego zatrucia oscypkami w górach.
xMonia Ty musisz uważać w tym Zakopcu 😊😊😊 i mam nadzieję, że spadnie Wam śnieg bo wczoraj wyjeżdżaliśmy i calusieńki dzień lał deszcz, straszna odwilż przyszła. Ale i tak wyjazd będzie na pewno niezapomnianyNona lubi tę wiadomość
-
Talku 28 dc przy cyklach 28-36 dni. W poniedziałek test chyba, że w weekend się zacznie 😱
Madziorek, aj jak ja bym chciała. Wszystkie bym pociągnęła za sobą. Kochane staraczki, ale nie czekajcie na mnie 😘
Już mnie ćmi, cholera...“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja team Miłosz z osobistych względow 😁 ale Staś tez fajnie!
Jade do gina, bede u innego lekarza i przy okazji sie umowilam a co tam od wrzesnia nie bylam. Jakis przypadkowy lekarz, ale moze akurat uda mi sie namowic na podglad, jesli nie to chociaz skierowanie na usg piersi bo misze robic co rokutalku, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:Talku 28 dc przy cyklach 28-36 dni. W poniedziałek test chyba, że w weekend się zacznie 😱
Madziorek, aj jak ja bym chciała. Wszystkie bym pociągnęła za sobą. Kochane staraczki, ale nie czekajcie na mnie 😘
Już mnie ćmi, cholera...
Czyli mogłabyś już nawet jutro testować 🤔🤔
Niech to ćmi na ciążę a nie na @. Trzymam ✊✊tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny