Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Joie Stages o ile się nie mylę nadaje się dla niemowlaka, ale w 8 gwiazdkach najlepiej doradzą.
On jest na bazie jako jedyny. Jest RWF i FWF, Axkid tylko RWF.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 15:08
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
My ministrantom dajemy więcej, bo oni potem z tej kasy jada na ferie zimowe z kościoła Przynajmniej tak było do tej pory Nawet jak nie przyjmowaliśmy księdza, to im do puszki wrzucaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 15:20
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs, my sobie robimy jaja jak ksiądz chodzi. Jak któreś jest w innym pokoju to puka w drzwi, zeby drugiego wystraszyć, że to ksiądz 😂 to się nazywa bezbożniki. Nie lubię naszej parafii - ksiądz za wydanie zgody na ślub w innej parafii zażyczył sobie tyle "na ile ceni pan przyszłą żonę"...
Meggs, Nikodemka, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wykupiłam pół rossmanna, żebyście mnie nie ganiały po testy w poniedziałek 😉 no ale brzuch mnie troszkę pobolewa. Nie wygląda to dobrze, no ale cóż, taki mój los 😉
Magda - mbc, Nona, madziorek86, Ani0nka, przedszkolanka:), Dośka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny