Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ja jestem za Basią.. Mimo że jestem Dorota to nie dałabym córce tego imienia 😂😂
Jezu jak mi ciężko wbić w jakiś temat.. No pochłania mnie te macierzyństwo..
Sun miło Ciebie widzieć.. I nie musisz tłumaczyć dlaczego nie było Ciebie.. Najwazjesze że znalazłaś rozwiązanie tej sytuacji..
Beti82 lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A co u Nas. Mały przybrał 65gr w dwa dni💪💪 od wczoraj jest pełnoprawnym obywatelem😊😊
Wczoraj badalismy poziom bilirubiny spadła z 11.1 na 8.3 mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 11:18
przedszkolanka:), tere-fere, madziorek86, Beti82, tęczova, miśka, Biegającą-mama, Niezapominajka2, blair., talku, alex0806, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Biegająca, Meggs, Dośka u nas identiko! Szarpanie, dławienie, wiercenie przy cycu..a je NAJDŁUŻEJ 5 minut. Z reguły 3 min i tyle. Odbijanie w trakcie nic nie daje, bo go wszystko zaczyna rozpraszać i ponownie do baru mlecznego nie zasiądzie. Fan zegarów, obrazów i czarno-białego kalendarza. Tyje ładnie, więc przestałam się tym krótkim czasem jedzenia przejmować. Ale mleko sika często w tetrę jak zaczyna nie wyrabiać z łykaniem.
Ja miałam być Hubertem (już chyba kiedyś pisałam
). Siostra też miała być Hubertem, aż w końcu urodził się Hubert hahahah
Beti82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
hahahha wcale bym sie nie zdziwila hahahhamadziorek86 wrote:Dziewczyny, jeśli miałam być chłopcem i przez brzuch usłyszałam, że mam być Romkiem to natychmiast wewnątrzmacicznie zmieniłam płeć 🤣🤣🤣🤣
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o Dominikę to zdrobnień jest milion, ale jak ktoś chce mnie wkurwic to może mówić Dominiczka🤮🤮🤮
Najczęściej używane na różnych etapach mojego życia to Domi, Domcia, Dona, Isia, Miśka, Domiśka. Wkurzony ojciec zawsze krzyczy Domka 😂
No ale to Ty Beti musisz zadecydować, ewentualnie ze Starym 😂 a na pewno nie z nami, bo zaraz ktoś swoimi skojarzeniami obrzydzi Ci jakieś imię i będziesz miała jeszcze większy dylemat.
Biegającą-mama, nick nieaktualny, blair., miśka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Dośka , Miśka od razu człowiekowi raźniej ze inni maja podobny problem. Bo już myślalam ze tylko moje dziecko jest jakieś dziwne 🤦♀️
Biegająca dobrą ma wagę dziewczyna! Przybiera regularnie i to najwazniejsze! Widocznie taki system jedzenia jej wystarcza.
Szczęściaro super wiadomość! Synek pieknie przybiera, a bilirubina ladnie spada 😊
Anionka ja jak pada to nie wychodzę.
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Juyro wyjezdzamy do zakopca na 5 dni . chyba oszalał lam ale potrzebuje spokoju psychicznego i odciecia ( glupia mysle ze go zaznam 😂 )
.
Jak w info bedzie ze wrzeszczace dziecko wywalili z pensjonatu wlasciciele a zaraz po nim lecieli rodzice to bedzie o nas 😂😂😂
Dzis mamy 3 miesiace 😍
tęczova, Biegającą-mama, nick nieaktualny, blair., przedszkolanka:), tere-fere, Ani0nka, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
-
Anionka ja właśnie wróciłam! Dziś poszłam na żywioł, po 4 miesiącach w chuscie dziś wsadziłam Hankę do biegówki i w deszczu zrobiłyśmy razem 10 km , dopiero na koniec zaczęła się lekko denerwować ale bez płaczu. Mam nadzieje , ze teraz to będzie nasza rutyna 😜
A jaki żel na ząbkowanie polecacie?
przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Właśnie dziewczyny czy to normalne że dziecko odrywa się od piersi?? Je je a tu nagle puszcza i szuka.. I tak w kółko.. W szpitalu jak się przysłał to potrafił 15 min nie odkrywając się.. Z kapturkami dłużej się karmimy a bez łapie i puszcza.. Nie wiem czy to dobrze🤷♀️🤷♀️

11.2015 pjp(*)
Lami, bedzie wywod, bo ja mam sztywne fotelikowe zasady 😂😂😂😂🤣🤣🤣
maxi cosi pasuje do wiekszosci aut. Niestety, ale fotelik trzeba dobrac do auta. U nas pebble plus na bazie czy bez super, u tesciow w hyundai tuson sportowa wersja leci mu glowa do przodu 🤦🏻♀️
fotelik 0-13 nie powinen sie stykac z przednim siedzeniem wiec niepotrzebnie odsuwasz. 15 cm odstęp jest najlepszy. Gdy miejsca jest mniej, wiadomo.
Jedz do astry, tam jest 8* dobiora Wam i do Niny i do auta
Jesli Ninie nie wystaje glowa poza oparcie fotelika, to jak najdluzej powinnas ja wozic w foteliku 0-13.
Kolejny fotelik to grupa 9-18, ale dziecko powinno samo siedziec przy tej zmianie.
https://mamygadzety.pl/foteliki-samochodowe/ - tu jest o tym jaki wybrac, kiedy zmienic i czego nie kupowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 13:31
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny