Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ja jestem za Basią.. Mimo że jestem Dorota to nie dałabym córce tego imienia 😂😂
Jezu jak mi ciężko wbić w jakiś temat.. No pochłania mnie te macierzyństwo..
Sun miło Ciebie widzieć.. I nie musisz tłumaczyć dlaczego nie było Ciebie.. Najwazjesze że znalazłaś rozwiązanie tej sytuacji..Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A co u Nas. Mały przybrał 65gr w dwa dni💪💪 od wczoraj jest pełnoprawnym obywatelem😊😊
Wczoraj badalismy poziom bilirubiny spadła z 11.1 na 8.3 mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 11:18
przedszkolanka:), tere-fere, madziorek86, Beti82, tęczova, miśka, Biegającą-mama, Niezapominajka2, blair., talku, alex0806, Cabrera lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Biegająca, Meggs, Dośka u nas identiko! Szarpanie, dławienie, wiercenie przy cycu..a je NAJDŁUŻEJ 5 minut. Z reguły 3 min i tyle. Odbijanie w trakcie nic nie daje, bo go wszystko zaczyna rozpraszać i ponownie do baru mlecznego nie zasiądzie. Fan zegarów, obrazów i czarno-białego kalendarza. Tyje ładnie, więc przestałam się tym krótkim czasem jedzenia przejmować. Ale mleko sika często w tetrę jak zaczyna nie wyrabiać z łykaniem.
Ja miałam być Hubertem (już chyba kiedyś pisałam ). Siostra też miała być Hubertem, aż w końcu urodził się Hubert hahahahBeti82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Dziewczyny, jeśli miałam być chłopcem i przez brzuch usłyszałam, że mam być Romkiem to natychmiast wewnątrzmacicznie zmieniłam płeć 🤣🤣🤣🤣
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o Dominikę to zdrobnień jest milion, ale jak ktoś chce mnie wkurwic to może mówić Dominiczka🤮🤮🤮
Najczęściej używane na różnych etapach mojego życia to Domi, Domcia, Dona, Isia, Miśka, Domiśka. Wkurzony ojciec zawsze krzyczy Domka 😂
No ale to Ty Beti musisz zadecydować, ewentualnie ze Starym 😂 a na pewno nie z nami, bo zaraz ktoś swoimi skojarzeniami obrzydzi Ci jakieś imię i będziesz miała jeszcze większy dylemat.Biegającą-mama, Nona, blair., miśka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Dośka , Miśka od razu człowiekowi raźniej ze inni maja podobny problem. Bo już myślalam ze tylko moje dziecko jest jakieś dziwne 🤦♀️
Biegająca dobrą ma wagę dziewczyna! Przybiera regularnie i to najwazniejsze! Widocznie taki system jedzenia jej wystarcza.
Szczęściaro super wiadomość! Synek pieknie przybiera, a bilirubina ladnie spada 😊
Anionka ja jak pada to nie wychodzę.
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
AniOnka, jak lekko pada, tak że sama nie potrzebuję parasolki, to idę, żadnej folii nie zakładam na budę, ewentualnie zarzucam do połowy budy pieluchę tetrową, żeby na nią nie nachlupało.
Rzepakowe, tak postanowiliśmy przed urodzeniem małej, że bierzemy fotelik po moim chrześniakiem, w którym jeździł 5 miesięcy, bo i tak będziemy sporadycznie jeździć i tylko po mieście, a później będąc już w temacie poszukamy czegoś na dłużej i dalsze trasy. I ja już nie chce tego fotelika, nie wiem czy wytłumaczę dość jasno, mamy dużo miejsca na nogi na tylnej kanapie, kiedy maksymalnie odsuwam do tyłu przedni fotel, żeby zblokować fotelik, to muszę go dodatkowo totalnie położyć, bo inaczej i tak jest duża przestrzeń, robiąc to taka buła z górnej fotela znajduje się praktycznie na kilka centymetrów od głowy Niny. Problemu nie było, gdy była mniejsza.Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jeszcze Was zanudzę. Wczoraj byłam u rodziców z małą i stwierdziłam, że niech robi ze spaniem co tylko chce, bo bziknę, jest babcia i dziadek niech zabawiają. Może znajdę jej rytm, pomyślałam. Postanowiła do 7 do 19 spać całą godzinę. Więc przeraziłam się jej rytmemt 😂 Nie była marudna, uśmiech od ucha do ucha i ćwiczyła cały dzień obroty na brzuch uniemożliwiając mi ubranie jej pieluchy. Dzisiaj wstała przed 6, mówię i dziś pozwolę jej robić co chce, o 7 sama poszła spać na godzinę leżąc z nami, później od 10.30 spała 30 minut, ale zanim zasnęła trzymała mnie za palec, od 11 potrzymała mnie za palec 10 minut, pousmiechała się i znowu zasnęła, śpi nadal. O 15 spacer. Zobaczymy jak jutro ustawi dzień.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Juyro wyjezdzamy do zakopca na 5 dni . chyba oszalał lam ale potrzebuje spokoju psychicznego i odciecia ( glupia mysle ze go zaznam 😂 )
.
Jak w info bedzie ze wrzeszczace dziecko wywalili z pensjonatu wlasciciele a zaraz po nim lecieli rodzice to bedzie o nas 😂😂😂
Dzis mamy 3 miesiace 😍tęczova, Biegającą-mama, Nona, blair., przedszkolanka:), tere-fere, Ani0nka, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
-
Anionka ja właśnie wróciłam! Dziś poszłam na żywioł, po 4 miesiącach w chuscie dziś wsadziłam Hankę do biegówki i w deszczu zrobiłyśmy razem 10 km , dopiero na koniec zaczęła się lekko denerwować ale bez płaczu. Mam nadzieje , ze teraz to będzie nasza rutyna 😜
A jaki żel na ząbkowanie polecacie?przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Właśnie dziewczyny czy to normalne że dziecko odrywa się od piersi?? Je je a tu nagle puszcza i szuka.. I tak w kółko.. W szpitalu jak się przysłał to potrafił 15 min nie odkrywając się.. Z kapturkami dłużej się karmimy a bez łapie i puszcza.. Nie wiem czy to dobrze🤷♀️🤷♀️
11.2015 pjp(*)
Lami, bedzie wywod, bo ja mam sztywne fotelikowe zasady 😂😂😂😂🤣🤣🤣
maxi cosi pasuje do wiekszosci aut. Niestety, ale fotelik trzeba dobrac do auta. U nas pebble plus na bazie czy bez super, u tesciow w hyundai tuson sportowa wersja leci mu glowa do przodu 🤦🏻♀️
fotelik 0-13 nie powinen sie stykac z przednim siedzeniem wiec niepotrzebnie odsuwasz. 15 cm odstęp jest najlepszy. Gdy miejsca jest mniej, wiadomo.
Jedz do astry, tam jest 8* dobiora Wam i do Niny i do auta
Jesli Ninie nie wystaje glowa poza oparcie fotelika, to jak najdluzej powinnas ja wozic w foteliku 0-13.
Kolejny fotelik to grupa 9-18, ale dziecko powinno samo siedziec przy tej zmianie.
https://mamygadzety.pl/foteliki-samochodowe/ - tu jest o tym jaki wybrac, kiedy zmienic i czego nie kupowacWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 13:31
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny