Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowe no trzeba będzie 😁😁 ale chyba lepiej tak niż 3 miesiące po porodzie zajść w kolejną ciąże 😂
-
Boże, Niezapominajko nie grzesz, jak ja włączam tryb suki to znaczy, że mój włączył tryb skurwiela i nie przebiera w słowach... Ja usłyszałam ostatnio, że woli walić konia niż bzykać takiego paszteta jak ja 😂😂😂😂😂😂😂 a to dopiero początek tej historii 🤦♀️
przedszkolanka:), Nona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Mój to debil jak mnie wkurzy i wiele innych epitetów leci ale nie ma się czym chwalić 🙈 dwa mocne charakterki
-
Domi mysle ze byśmy się dogadały, a pamiętacie jaki mój był zlamasem jak tydzień po udanym bzykaniu mi powiedział, ze ma nadzieje ze nie jestem w ciąży podczas kłótni. I w walentynki nic mi nie przyniósł a ja mu test ciążowy pozytywny pokazałam. To trzeba być nie powiem kim 🤭
Nona lubi tę wiadomość
-
Domi tekst Twojego mnie rozwalił!!! Daje głowę, źe po kilku dniach pałka zaswędzi i będzie się przymilał!!
Ja po tych jazdach Jagienki z brzuszkiem stwierdziłam, ze na drugie poczekam dłużej niż myślałam 😛 Jeszcze od tego roku ruszamy z budową, wiec będzie dużo się działo.
Beti, ja byłam 10000% przekonana, ze będę rodzic SN a tu bęc 😉Lami, talku lubią tę wiadomość
-
Wiki, każda ingerencja w srodku to niestety ryzyko rozsiania tego syfu. Najgorzej chyba przy cc jest. Ja bylam u Songina, poza byciem świetnym specjalistą jest też człowiekiem 😊
Margharita w Aioli wciągnięta, to jest życie ❤
Jan na mojego Młodego mówię Stary to mówi o mnie Stara, unikam tego sformułowania 😉przedszkolanka:), Magda - mbc, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi_tur wrote:Boże, Niezapominajko nie grzesz, jak ja włączam tryb suki to znaczy, że mój włączył tryb skurwiela i nie przebiera w słowach... Ja usłyszałam ostatnio, że woli walić konia niż bzykać takiego paszteta jak ja 😂😂😂😂😂😂😂 a to dopiero początek tej historii 🤦♀️
-
Tzn ja do starego nie mowie ej Stary hahah
Takiego imienia uzywam tutaj
A w domu pieszczotliwie mowie do niego gnoju hahahahLami, alex0806, Ani0nka, przedszkolanka:), tęczova, Dośka, tere-fere, Biegającą-mama, madziorek86, Nona, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Hahaha zapraszam do siebie 😁 a najlepiej w wakacje na Warmie, teście maja tam ogromny dom z masa terenu, pomiescilybysmy sie tam wszystkie z dzieciakami i naszymi niedobrymi starymi 😁
Beti82, Niezapominajka2, Dośka, Ani0nka, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Domi leżę i kwiczę^^
I fakt, tylko prawdziwie kochające się pary mogą się tak wyzywać i zaraz zapomnieć. Oj ja już nie raz z moim tak miałam że w jednej chwili prawie siekierę szukałam, żeby go ubić A rano nie pamiętałam o co poszlo^^
Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti hahahh niezle
Ja to jestem w takim razie milutka, nawet jak sie klocimy to bez epitetow pod jego adresem, a przynajmniej nie wprost 😅 no moze czasem mu wygarne ze jest glupi 😁II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tęczova, dzięki kochana😘 chyba sie umowie do tego dr. Eh.
u mnie jajniki czyste wg tego lekarza z dzis, tylko wlasnie to wiezadlo krzyzowo-miednicowe czy jakos tak jest podejrzane. Wiec nie wiem jakoe wtedy ryzyko niesie ze soba laparoskopia. Tak czy siak to zawsze jakas ingerencja... Zobaczymy co powie dr Songin...
Nona wiadomo, jak owu sie zbliza to 100 poziomow seksapilu w gore 😁 mam to samo dzis tylko siedze w domu:P ale bzyk bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 20:41
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023